Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Strother korvaa Marshallin

Strother korvaa Marshallin

 

Edelleen Vaahteraliigan runkosarjan voitosta kamppaileva Crocodiles on vahvistanut rivejään uudella amerikkalaisella keskushyökkääjällä, Steven Strotherilla. Hän korvaa kokoonpanossa rikkonaisen alkukauden pelanneen Kevin Marshallin, joka on jo palannut kotimaahansa.

Steven Strother on saapunut jo Suomeen ja on edustuskelpoinen perjantain TV-ottelussa hallitsevaa mestaria, Helsinki Roostersia, vastaan vieraskentällä. Jos Crocodiles voittaa tuon kamppailun enemmällä kuin kahdella pisteellä, on joukkueella edelleen mahdollisuus voittaa runkosarja.

Uusi jenkki, Strother pelasi yliopistourallaan pelannut Southern Illinoisin yliopistossa, joka on ns. I divisioonan koulu, eli pelaa yliopistojen jenkkifutishierarkian ylimällä tasolla. SIU sijaitsee Carbondalessa, Illinoisin osavaltiossa, Yhdysvaltojen keskilännessä.

Strother pelasi kausilla 2009-2012 44 ottelua yliopistojoukkueessaan pääsääntöisesti keskushyökkääjänä, mutta hänen parhaita avujaan huikean nopeuden myötä on potkujen palauttaminen. Hän saalisti SIU:n joukkueessa neljässä kaudessa 3215 all purpose -jaardia ja sijoittuu sillä koulun kaikkien aikojen tilastossa sijalle seitsemän.

Kaudella 2014 Strother edusti saksalaisen GFL:n Cologne Falconsia. Hän saalisti kauden aikana yli 1300 juoksujaardia tehden siinä sivussa 18 touchdownia. Näillä ansioilla mies valittiin GFL:n vuoden tulokkaaksi.

Seuraavana kesänä Strother vietti aikaa Arizonan osavaltion Phoenixissa EXOS -harjoituskeskuksessa, missä useat NFL-pelaajat treenaavat silloin kun sarja ei pyöri, eivätkä harjoitusleirit ole käynnissä.

Syyskesällä 2015 Strother oli jonkin aikaa Oakland Raidersin sopimuspelaajana, mutta peliaikaa tai -paikkaa ei silloin NFL:sta löytynyt, joten reitti vei talvikaudeksi Istanbuliin, Turkkiin. Oikeasti. Turkkiin pelaamaan jefua. Kuulostaa varmasti aluksi huumoripläjäykseltä, mutta sitä se ei todellakaan ole, sillä Koç Rams voitti puhtaalla pelillä maansa mestaruuden ja siinä samaan aikaan eteni myös IFAF:n Final Four -turnaukseen, eli Euroopan eliittiin.

Strotherin suunnitelmissa oli lähteä hakemaan peliaikaa CFL:sta, Canadian Football Leaguesta, mutta kuten usein elämässä, niin nytkin, tuli reittiin sivujuonne, joka toi miehen Seinäjoelle.

Crocodilesin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Brittijätti vahvistaa Crocodilesia

Brittijätti vahvistaa Crocodilesia

Perjantaina Vaahteraliigan vierasottelullaan Roostersia vastaan avaava Seinäjoki Crocodiles on vahvistanut laitahyökkääjäkalustoaan melkoisella jätillä.

Lue lisää
Crocodilesille seitsemän sopimusta lisää

Crocodilesille seitsemän sopimusta lisää

Viikonloppuna pidetyn ensimmäisen leirin yhteydessä Crocodiles teki yhteensä seitsemän uutta pelaajasopimusta alkavalle kaudelle.

Lue lisää
Crocodilesin jenkkikiintiö täydentyi

Crocodilesin jenkkikiintiö täydentyi

Crocodilesin jenkkikiintiö täydentyi kolmannella Amerikan avulla. Lane Stuht on puolustuksen linjamies, joka on pelannut yliopistopalloa II divisioonan Western State Colorado Universityssä.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Crocodilesille toinen jenkki

Crocodilesille toinen jenkki

Crocodiles on tehnyt pelaajasopimuksen monipuolisen 24-vuotiaan Damonshay Pittin kanssa tulevasta kaudesta.

Lue lisää
Crocodilesille vahva valmennus

Crocodilesille vahva valmennus

Vaahteraliigassa jälleen pronssia saanut Crocodiles on kasannut poikkeuksellisen vahvan valmennusryhmän kaudelle 2015.

Lue lisää