Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tehohyökkääjä Jari Hankkio jatkaa SPV:ssä

Tehohyökkääjä Jari Hankkio jatkaa SPV:ssä

 

SPV:n tehohyökkääjä Jari Hankkio, 25, jatkaa Seinäjoella myös kaudella 2017-18. Hankkio kuuluu Pelivejien terävimpään maalinteko-osastoon ja hän jakaa tälläkin hetkellä maalintekjätilaston kärkipaikan joukkueessa 25 osumallaan yhdessä Mikko Kohosen kanssa. Kaikkiaan tehotilastoon on kertynyt lukemat 25+10, jotka ovat syntyneet 16 ottelussa. Hankkio oli 7 viikkoa pois liigakentiltä takareisivamman vuoksi, mutta palasi takaisin sunnuntaina tehden heti hattutempun kärkiottelussa hallitsevaa mestaria Tampereen Classicia vastaan.

Hankkio itse kommentoi jatkoaan tyytyväisenä.
- SPV oli luonnollinen valinta, olen täällä ollut koko liigauran, eikä minulla ole mitään syytä lähteä pois. SPV on hyvä seura, ja meillä on hyvä joukkue. Kaikki asiat hoituvat sovitusti ja joukkueessa on erittäin hyvä henki. Ja hyvänä lisäyksenä tähän on vielä se, että ensi syksynä Seinäjoella pelataan Champions Cup kotiturnauksena, sitä ei ole seurana vielä voitettu ja se on, niin itselle, kuin myös seuralle hieno mahdollisuus.
- Kun avautui vielä mahdollisuus tehdä seurassa kokoaikasta päivätyötä, niin puitteet ovat ideaalit pelaamisen kannalta.

SPV on tällä hetkellä salibandyliigassa sijalla kolma ja joukkueen kausi jatkuu lauantaina kotiottelulla Tampereen KooVeeta vastaan.

SPV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Peliveljet - logo

SPV - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Hannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Jymyn pitkäaikainen kapteeni, Hannu Palomäki jatkaa sinisissä myös ensi kaudella. Kokeneen hyökkääjän peliuran jatkumiseen Jymyn sarjanousulla F-Liigaan oli suuri merkitys.

Lue lisää
Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Jymyn maalivahtiosasto täydentyy tutulla kasvolla, sillä pari kautta aiemminkin joukkueen maalia tilkinnyt Hannes Hannula palaa Jymyyn.

Lue lisää
Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Kaksi kautta Jymyssä viihtynyt puolustaja Miika Pollari jatkaa sinisissä. Tuulennopealla SC Alajärven kasvatilla on hieno kausi alla Divarissa ja hyvällä perustasolla suorittavaa puolustajaa tarvitaan ehdottomasti myös liigakentillä.

Lue lisää
Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Viime kaudeksi Jymyyn saapunut maalivahti Roope Mutka jatkaa Nurmossa.

Lue lisää
Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Kokkolan Nibacosin kasvatti Jonatan Tynkkynen on Jymyn mies myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Kannuksen Uran kasvatti Oskari Kauppila jatkaa uraansa Jymyssä.

Lue lisää