Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sieppi OLS:ista Peliveljiin

Sieppi OLS:ista Peliveljiin

 

Salibandyliigan pronssijoukkue SPV vahvistaa rivejään, kun OLS:n Joni-Arttu Sieppi, 26, siirtyy Seinäjoelle 1+1 sopimuksella. Sieppi oli kuluneella kaudella OLS:n toiseksi tehokkain pelaajaa tehoin 17+14=31. 

Sieppi on rovaniemeläislähtöinen pelaaja, jonka kasvattajaseura on Napapiirin Salibandy. OLS:iin Sieppi siirtyi kaudeksi 2014-15. Hänet tunnetaan ennen muuta taistelutahtoa ja asennetta uhkuvana pelaajana, joka viihtyy erinomaisesti hyökkäyspään 1vs1 kamppailutilanteissa.

Mies itse kommentoi siirtoaan hyvillä mielin ja odottaa mielenkiinnolla tulevaa kautta.
- Hyvät fiilikset on tästä tottakai, odotan kautta innostuneesti ja mielenkiinnolla. Tämä on minulle hyvä haaste ja uskon, että myös tärkeä steppi urallani eteenpäin. Olen kuullut SPV:n hyvästä meiningistä ja organisaatiosta ja kun itsellä on myös kova halu menestyä, tämä tuntui nyt itselle parhaalta vaihtoehdolta, Sieppi kuvailee tuntojaan.
- Siviipuolen kuvioiden järjestyttyä tähän oli helppo lähteä ja kaikkeni teen, jotta ansaitsen paikkani kokoonpanossa ja pystyn auttamaan joukkuetta eteenpäin yhteisissä tavoitteissa. Myös heti syksyllä pelattava Champions Cup Seinäjoella on upea juttu, päästään heti pelaamaan panoksilla ja turnauksesta on eittämättä tulossa mahtava juttu osana ensi kautta, Sieppi lisää.

SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen on niinikään hyvillään uudesta tulokkaasta.
- Joni-Arttu tuo meille hyvän lisän hyökkäyspäähän ja erityisesti se on meille tervetullutta, että hänen myötään tulee pallolla haastavien pelaajien osastoon leveyttä. Asenne- ja tahtopuolella hän näyttää hyvinkin meidän näköiseltä pelaajalta ja varmasti meillä on annettavaa myös hänen yksilökehitykseensä jo heti kesäkauden harjoituskulttuurimme kautta, Koponen kuvailee.

SPV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Peliveljet - logo

SPV - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Hannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Jymyn pitkäaikainen kapteeni, Hannu Palomäki jatkaa sinisissä myös ensi kaudella. Kokeneen hyökkääjän peliuran jatkumiseen Jymyn sarjanousulla F-Liigaan oli suuri merkitys.

Lue lisää
Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Jymyn maalivahtiosasto täydentyy tutulla kasvolla, sillä pari kautta aiemminkin joukkueen maalia tilkinnyt Hannes Hannula palaa Jymyyn.

Lue lisää
Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Kaksi kautta Jymyssä viihtynyt puolustaja Miika Pollari jatkaa sinisissä. Tuulennopealla SC Alajärven kasvatilla on hieno kausi alla Divarissa ja hyvällä perustasolla suorittavaa puolustajaa tarvitaan ehdottomasti myös liigakentillä.

Lue lisää
Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Viime kaudeksi Jymyyn saapunut maalivahti Roope Mutka jatkaa Nurmossa.

Lue lisää
Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Kokkolan Nibacosin kasvatti Jonatan Tynkkynen on Jymyn mies myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Kannuksen Uran kasvatti Oskari Kauppila jatkaa uraansa Jymyssä.

Lue lisää