Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukka-Pekka Pelto-Arvo pitkään jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Jukka-Pekka Pelto-Arvo 7+1 vuoden jatkosopimukseen SPV:n kanssa

 

Seinäjoen Peliveljet on tehnyt 7+1 vuoden jatkosopimuksen Jukka-Pekka Pelto-Arvon, 25, kanssa. Pelto-Arvo on edustanut liigaurallaan pelkästään SPV:tä. Kannuksen Urasta maailmalle ponnistunat Pelto-Arvo on ehtinyt juniorivuosinaan edustaa myös Himangan Palloa, Kokkolan Nibacosta, Nurmon Jymyä ja SPV:tä. SPV:ssä hän ehti pelata juniorivuosistaan A-junioreiden SM sarjassa kahden vuoden ajan.

Salibandyliigassa hän on ehtinyt pelata 99 ottelua tehoin 46+25=75.

Pelto-Arvo on esiintynyt myös sekä U23 että miesten maajoukkueessa. U23 joukkueessa hänellä on pelattuna 5 ottelua ja miesten maajoukkueessa 7 ottelun verran.

Historiallisen pitkää sopimustaan hän kommentoi seuraavasti:

- Siitä asti kun seuraan tulin, kaikki on hoidettu aina viimeisen päälle. Kun Koposen Tommy alkoi puhumaan pitkästä sopimuksesta, tulin lopulta siihen tulokseen, että ei ole mitään syytä olla tekemättä tällaista, kun homma toimii ja viihdyn erinomaisesti, Pelto-Arvo kertoo.

SPV:n Urheilutoimenjohtaja Koponen puolestaan kertoo, että pitkä sopimus on ollut haaveena jo kauemminkin, mutta nyt seuran juhliessa 25-vuotistaivaltaan se sopi kuin nenä päähän.

- Meidän arvoihin sitoutuminen on kuulunut alusta asti ja nyt se konkretisoituu Jukkiksen kohdalla näin hienolla ja historiallisella tavalla. Emme toki missään tapauksessa 25 vuotta sitten uskoneet, että olemme tämmöisessä tilanteessa tammikuussa 2019, mutta nyt tiedämme jo sen, että SPV on tullut jäädäkseen ja rakennamme toimintaamme entistä vahvemmin niin, että meillä pelaajat viihtyvät ja voimme tarjota heille ympäristön, jossa voi kehittyä pelaajana ihan kovimmalle huipulle saakka.

- Totta kai olen hyvin, hyvin iloinen tästä ja uskon, että voimme nähdä lisää pitkiä sopimuksia lisää jo tämän kevään aikana. Ja mikäs sen parempaa juhlavuoden kannaltakin, Koponen päättää.

SPV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Peliveljet - logo

SPV - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Hannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Jymyn pitkäaikainen kapteeni, Hannu Palomäki jatkaa sinisissä myös ensi kaudella. Kokeneen hyökkääjän peliuran jatkumiseen Jymyn sarjanousulla F-Liigaan oli suuri merkitys.

Lue lisää
Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Jymyn maalivahtiosasto täydentyy tutulla kasvolla, sillä pari kautta aiemminkin joukkueen maalia tilkinnyt Hannes Hannula palaa Jymyyn.

Lue lisää
Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Kaksi kautta Jymyssä viihtynyt puolustaja Miika Pollari jatkaa sinisissä. Tuulennopealla SC Alajärven kasvatilla on hieno kausi alla Divarissa ja hyvällä perustasolla suorittavaa puolustajaa tarvitaan ehdottomasti myös liigakentillä.

Lue lisää
Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Viime kaudeksi Jymyyn saapunut maalivahti Roope Mutka jatkaa Nurmossa.

Lue lisää
Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Kokkolan Nibacosin kasvatti Jonatan Tynkkynen on Jymyn mies myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Kannuksen Uran kasvatti Oskari Kauppila jatkaa uraansa Jymyssä.

Lue lisää