Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukka-Pekka Pelto-Arvo pitkään jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Jukka-Pekka Pelto-Arvo 7+1 vuoden jatkosopimukseen SPV:n kanssa

 

Seinäjoen Peliveljet on tehnyt 7+1 vuoden jatkosopimuksen Jukka-Pekka Pelto-Arvon, 25, kanssa. Pelto-Arvo on edustanut liigaurallaan pelkästään SPV:tä. Kannuksen Urasta maailmalle ponnistunat Pelto-Arvo on ehtinyt juniorivuosinaan edustaa myös Himangan Palloa, Kokkolan Nibacosta, Nurmon Jymyä ja SPV:tä. SPV:ssä hän ehti pelata juniorivuosistaan A-junioreiden SM sarjassa kahden vuoden ajan.

Salibandyliigassa hän on ehtinyt pelata 99 ottelua tehoin 46+25=75.

Pelto-Arvo on esiintynyt myös sekä U23 että miesten maajoukkueessa. U23 joukkueessa hänellä on pelattuna 5 ottelua ja miesten maajoukkueessa 7 ottelun verran.

Historiallisen pitkää sopimustaan hän kommentoi seuraavasti:

- Siitä asti kun seuraan tulin, kaikki on hoidettu aina viimeisen päälle. Kun Koposen Tommy alkoi puhumaan pitkästä sopimuksesta, tulin lopulta siihen tulokseen, että ei ole mitään syytä olla tekemättä tällaista, kun homma toimii ja viihdyn erinomaisesti, Pelto-Arvo kertoo.

SPV:n Urheilutoimenjohtaja Koponen puolestaan kertoo, että pitkä sopimus on ollut haaveena jo kauemminkin, mutta nyt seuran juhliessa 25-vuotistaivaltaan se sopi kuin nenä päähän.

- Meidän arvoihin sitoutuminen on kuulunut alusta asti ja nyt se konkretisoituu Jukkiksen kohdalla näin hienolla ja historiallisella tavalla. Emme toki missään tapauksessa 25 vuotta sitten uskoneet, että olemme tämmöisessä tilanteessa tammikuussa 2019, mutta nyt tiedämme jo sen, että SPV on tullut jäädäkseen ja rakennamme toimintaamme entistä vahvemmin niin, että meillä pelaajat viihtyvät ja voimme tarjota heille ympäristön, jossa voi kehittyä pelaajana ihan kovimmalle huipulle saakka.

- Totta kai olen hyvin, hyvin iloinen tästä ja uskon, että voimme nähdä lisää pitkiä sopimuksia lisää jo tämän kevään aikana. Ja mikäs sen parempaa juhlavuoden kannaltakin, Koponen päättää.

SPV:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Peliveljet - logo

SPV - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSPV:n vahva runko jatkaa maailmanmestari Kososen johdolla

SPV:n vahva runko jatkaa maailmanmestari Kososen johdolla

SPV lähtee kauteen 2019-20 edelleen varsin kokeneella ryhmällä.

Lue lisää
Ville Kuusela kahden vuoden jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Ville Kuusela kahden vuoden jatkosopimukseen SPV:n kanssa

Seinäjoen Peliveljet on tehnyt 2+1 vuoden jatkosopimuksen Ville Kuuselan, 34, kanssa.

Lue lisää
Sieppi OLS:ista Peliveljiin

Sieppi OLS:ista Peliveljiin

Salibandyliigan pronssijoukkue SPV vahvistaa rivejään, kun OLS:n Joni-Arttu Sieppi, 26, siirtyy Seinäjoelle 1+1 sopimuksella.

Lue lisää
Tehohyökkääjä Jari Hankkio jatkaa SPV:ssä

Tehohyökkääjä Jari Hankkio jatkaa SPV:ssä

SPV:n tehohyökkääjä Jari Hankkio, 25, jatkaa Seinäjoella myös kaudella 2017-18.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää