Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kokenut Dominic Olney vahvistaa sarjanousijaa

 

Kokenut Dominic Olney vahvistaa sarjanousijaa


Indians on solminut sopimuksen englantilaisen Dominic Olneyn kanssa. Viime vuonna Espanjalaisessa Sueca Ricersissa pelannut Olney kirjautti puolustuksessa 27 taklausta ja kuusi syötönkatkoa. Monipuolisena pelaajana Olney toimi myös laitahyökkääjänä, potkujen palauttajana ja tukimiehenä.

Dominic Olney, mika sai sinut palaamaan Suomeen ja Kouvolaan kaudelle 2013?
”Pelatessani viimeksi Suomessa Seinäjoella tutustuin Indiansin joukkueeseen ja pelitapaan. Tunnen myös Indiansin aikaisempien vuosien vahvistuksia jotka kertoivat joukkueen olevan kuin perhe ja että joukkue on erittäin kunnianhimoinen. Niinpä halusin olla osa sitä.”

Olney vahvisti Seinäjoki Crocodilesiä 2011 liigakaudella 2008. Dominic, millaisin odotuksin lähdet kauteen 2013 Vaahteraliigassa?
”Tavoitteeni on auttaa joukkuetta sarjassa niin pitkälle kuin mahdollista”. Millainen rooli sinulla tulee olemaan joukkueessa, onko sinulla vielä tietoa siitä? ”Henkilökohtaisesti toivon nousevani tärkeään rooliin joukkueessa sekä kentällä että sen ulkopuolella. Uskon että kokemukseni ja oppini  Euroopan eri joukkueiden huippupelaajien auttaa joukkuetta ja että voin jakaa tietoni joukkueelle. Olen keskustellut päävalmentaja Leivojan kanssa eri vaihtoehdoista, mutta tarkemmin asiaan palataan kun saavun Suomeen.”

Kouvolassa on erittäin vaativa urheiluyleisö, millaisia terveisiä lähetät Indiansin faneille?
”Odotan innoissani että pääsen tapaamaan heitä ja toivottavasti taitoni ja osaamiseni miellyttävät heitä sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa.”

Englannista tulee myös Indiansin toinen hyökkäyksen linjan vahvistus, Benjamin Watkins. 22-vuotas, 187cm ja 127kg Watkins on Englannin maajoukkueen ja South Wales Warriorsin centteri. Watkins on innoissaan päästessään pelaamaan Suomeen: ”Todella hienoa pelata Eurooppalaista huippuliigaa. Joukkue on nuori ja nälkäinen, uskon että joukkue tulee yllättämään positiivisesti kaudella 2013”.

Indiansin joukkueenjohtaja Juha Hallikainen on tyytyväinen hankintoihin. ”Olney tuo kaivattua kokemusta joukkueeseen ja uskon että hän pysty kääntämään tiukkoja pelejä sekä henkilökohtaisella suorituksillaan että kokemuksellaan meille. Watkins taas on nälkäinen ja erittäin kehityskelpoinen nuori hyökkäyslinjamies, joka sopii hyvin Indiansin profiiliin”.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvola Indians - logo

Indians - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNoronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015.

Lue lisää
URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Indians solmi pelaajasopimuksia

Indians solmi pelaajasopimuksia

Kovaliikkeinen Columbus Givens johtaa Indiansin hyökkäystä Vaahteraliigassa. Givens pelasi pelinrakentajana High Schoolissa mutta siirrettiin laitahyökkääjäksi Collegessa.

Lue lisää
Indiansille sopimuksia

Indiansille sopimuksia

Indians on solminut sopimukset Puolalaisen Dominik Dabrowskin kanssa.

Lue lisää
Kokenut Kari Leivoja Indiansin päävalmentajaksi

Kokenut Kari Leivoja Indiansin päävalmentajaksi

Kouvola Indians ja Kari Leivoja ovat tehneet Vaahteraliigakautta 2013 koskevan yksivuotisen sopimuksen. Sopimuksessa on pykälä sarjatason vaihtumisen varalta.

Lue lisää