Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tanskasta sentteri Kouvoihin

 

Tanskasta sentteri Kouvoihin


Kouvot on tehnyt neljävuotisen sopimuksen Tanskan 18 -vuotiaiden maajoukkuesentterin Tobias Reinholtin kanssa. Hän pelasi tänä kesänä EM-kisoissa mm. Kouvojen Tuomas Hirvosta ja Alexander Madsenia vastaan. Maajoukkueen lisäksi Reinholt pelasi viime kaudella Tanskan pääsarjaa Horsens IC:n riveissä. Lisäksi hän oli useamman kuukauden Kroatiassa KK Splitin akatemiassa. Reinholtin kaksi vuotta vanhempi isoveli, tänä kesänä miesten maajoukkueen paras pistemies Esben pelaa siellä ammatikseen.

Kouvot ja Juha Piepponen (202 cm/103 kg) ovat purkaneet yhteisellä päätöksellä voimassa olleen pelaajasopimuksen. Piepponen siirtyy Kanarian saarille Espanjaan koripalloakatemiaan tavoitteenaan päästä sitä kautta Yhdysvaltoihin yliopistosarjaan. Purkusopimuksen perusteella Piepponen pelaa mahdollisen Suomeen paluun ensimmäisen kauden Kouvojen riveissä.

-Tobias kävi agentuurinsa lähettämänä näytillä ja vakuutti seuramme valmentajat. 90 kilon varteen pitää saada voimaa ja massaa lisää, taidot riittävät jo nyt pelaamiseen hyvällä tasolla. Tobiaksella on hyvä upside ja pituutta (208 cm) ei voi opettaa. Hän tulee harjoittelemaan pelkästään edustusjoukkueemme kanssa ja pelaamaan myös A-junioreissamme. On erittäin tärkeää, että sisääntulojoukkueessa (A-juniorit) pelaajat pystyvät pelaamaan omilla pelipaikoillaan ja samalla konseptilla kuin edustusjoukkue. Suurimmassa osassa seuroistamme se ei ole mahdollista, koska edes nuorten maajoukkueleiritykseen osallistuvista pelaajista (-95ja -96 -syntyneet) ei löydy kuin yksi yli 200cm vitospaikan pelaaja, taustoittaa Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen seuran uusinta pelaajaa.

-Pidän seurasta todella paljon – en pelkästään koripalloilullisessa mielessä vaan myös ihmisistä. Näen, että Kouvot ei ole pelkästään loistava seura pelata koripalloa vaan sen lisäksi Kouvola on hyvä paikka kehittyä urheilijana ja myös viihtyisä paikka asua, kommentoi Tobias Reinholt siirtoaan Suomeen ja Kouvoihin.

-Sekä edustuksemme että A –poikien valmennuksemme sai nyt kansainvälistä tunnustusta sekä kreikkalaiselta agentilta että pelaajalta – tarjosimme kahden vuoden sopimusta, mutta agentti nokitti kahdella vuodella lisää niin, että meillä on jälkimmäisille vuosille purkuoptio, hykertelee tyytyväinen seuran toimitusjohtaja Jukka Kyöstilä.

Viime kaudella Kouvot sijoittui sarjan nuorimmalla joukkueella Korisliigassa upeasti kuudenneksi ja A –pojissa tuli historian ensimmäinen SM-hopea.

Kouvot esiintyy ensimmäistä kertaa kannattajilleen tänä torstaina kun vastaan asettuu paikallisvastustaja Lappeenrannan Namika. Ottelu alkaa Mansikka-aholla klo 18.30.

Kouvoilla on sopimukset alkavalle kaudelle Tobias Reinholtin lisäksi JaQuon Parkerin, Ilari Seppälän, Daniel Dolencin, Lawrence Wrightin, Juuso Kauppisen, Alexander Madsenin, Tuomas Hirvosen, Jere Luoman ja Juuso Mäenpään kanssa.

Kouvojen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvot - logo

Kouvot - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKaisa Kuisma Kouvottarien vahvuuteen

Kaisa Kuisma Kouvottarien vahvuuteen

Kouvottarien kotimainen osasto vahvistuu entisestään kun 180-senttinen Kaisa Kuisma liittyy joukkueen vahvuuteen tulevan kauden kattavalla sopimuksella. Sopimus sisältää kuluvan kuun loppuun ulottuvan ulkomaan option. Kuisma on kotoisen naisten Korisliigan lisäksi pelannut yhden kauden Portugalissa.

Lue lisää
Tuomas Hirvonen palaa Kouvojen riveihin

Tuomas Hirvonen palaa Kouvojen riveihin

Kouvot on solminut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen 181-senttisen Tuomas Hirvosen kanssa. Tumppi on Kouvoille ja kouvolalaisille hyvin tuttu pelaaja sillä nuorimies on pelannut kotikaupunkinsa korisylpeyden paidassa jo peräti 284 pääsarjaottelua.

Lue lisää
Leino ja Helakorpi Kouvojen uusimmat kiinnitykset

Leino ja Helakorpi Kouvojen uusimmat kiinnitykset

Kouvot on tehnyt pelaajasopimukset 183-senttisen Valtteri Leinon ja 206-senttisen Veeti Helakorven kanssa. Leino on edustanut Kouvoja aiemmin kausilla 2009-18 niin juniorijoukkueissa kuin Korikouvojen ja edustuksenkin paidassa. Helakorpi siirtyy Kouvolaan Tapiolan Hongan riveistä.

Lue lisää
Frimodig ja Salovaara jatkavat Kouvottarissa

Frimodig ja Salovaara jatkavat Kouvottarissa

Roosa Frimodig ja Elli Salovaara jatkavat tutussa Taret -paidassa myös tulevalla kaudella. Frimodigille kausi on viides ja Salovaaralle toinen kouvolalaisjoukkueessa.

Lue lisää
Lind ja Airaksinen jatkavat Kouvottarissa

Lind ja Airaksinen jatkavat Kouvottarissa

Kaisa Lind ja Jemina Airaksinen jatkavat Kouvottarissa myös tulevalla kaudella. Molempien sopimus on mallia 1+1. Alkava kausi on Lindille viides ja Airaksiselle toinen Kouvolassa.

Lue lisää
Aliyah Collier Kouvottarien toinen ulkomaalaisvahvistus

Aliyah Collier Kouvottarien toinen ulkomaalaisvahvistus

Kouvottaret on solminut tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen Aliyah Collierin kanssa. 175-senttinen takapelaaja aloitti ammattilaisuransa viime kaudella Portugalista.

Lue lisää