Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

WoVo kohtaa lauantaina OrPon

 

WoVo kohtaa lauantaina OrPon


OrPon valmentaja Tuomas Alatalo: WoVo pystyy haastamaan liigassa kenet vain

Woman Volleyn kotivoitolla alkanut liigakausi saa jatkoa lauantain vieraspelissä Oriveden Ponnistusta vastaan. Tampereen seudulle matkaa myös keskitorjuja Amber Kaufman, 24. Hän on San Josesta kotoisin ja pelannut yliopistojoukkueessa Havaijilla.
- Kova porukka meitä on siellä vastassa, WoVon valmentaja Pasi Rautio tuumailee muun muassa hakkuri Tatsiana Lapukhinaa (Valko-Venäjä) ja yleispelaaja Anu Ennokia (Viro) tarkoittaen.
- Jännä nähdä, onko Jenni Hiltunen passarina kehissä vai ei, Rautio pohtii.
Hänen mukaansa OrPon peli pystytään lukemaan nopeasti, eikä aseistautuminen poikkea normaalista:
- Oma hyvä peli on pahinta, mitä voimme Orivedellä tarjota. Hyvin suunnatut aloitussyötöt, kurinalainen puolustuspeli ja hyökkäykset kovalla tempolla laidoilta ja keskeltä, niillä se (voitto) tulee, Rautio toteaa.

Seurahistorialtaan yli satavuotiasta OrPoa voi syyllä sanoa WoVon vastakohdaksi liigassa: Ponnistuksen naisjoukkueella on hallussaan Suomen ennätys pääsarjavuosissa. Menestystäkin on tullut yhdeksän mitalin verran. Tällä kertaa loukkaantumisista kärsinyt porukka joutuu todennäköisesti turvautumaan laina-apuun, jolloin passariksi tulee Kuortaneelta maajoukkuepelaaja Piia Pohjonen.
WoVoa vastaan asettuu kotijoukkueen kauden avauksessa Orivedellä myös 22-vuotias ja 183-senttinen jenkkilaituri Erin Little, jonka kanssa OrPo on tehnyt vuoden pituisen sopimuksen tiistaina. Little on hyvässä kunnossa ja tuo lisävoimaa etenkin torjunta- ja hyökkäyspuolelle.
OrPon valmentaja Tuomas Alatalo ottaa riemumielin vahvistuksen vastaan:
Kaisa Kymäläinen on sivussa polvivamman takia ja Nette Tuomisen olkapää ei ole vielä täydessä iskussa.
- Avaukseen lähdemme odottavaisin mielin. Perjantain voitto HPK:sta oli Salon turnauksessa makea. WoVo on yhtenäinen joukkue, joka pystyy haastamaan liigassa kenet vain.

Ottelu alkaa Orivedellä lauantaina klo 17. Sunnuntaina WoVo matkaa Pieksämäelle toiseen vieraspeliinsä.
WoVolla Nurmeksen tappio hampaankolossa:
Pieksämäki Volleylla hyökkäysvoimaa muttei yhtenäisyyttä

Woman Volleyn viikonlopun vieraspelit jatkuvat sunnuntaina legendaarisessa Pieksämäen urheilutalossa, joka on valmentaja Raution mukaan melkeinpä surullisen kuuluisa kotiinpäin pelaamisesta.
- Jos ja toivottavasti kun tuomaripeli on rehellistä, pelistä Pieksämäki Volleyta vastaan tulee varsin tasainen. Siellä on kovia vahvistuksia ja molemmat porukat varmasti pelataan parhailla mahdollisilla porukoilla, Rautio kertoilee.
Pieksämäen hyökkäysvoima perustuu pitkälti jenkkihakkuri Quincy Verdinin ja Trinidad-Tobagosta tulleiden vahvistusten varaan. Sekä yleispelaaja Delana Mitchell että sentteri Darlene Ramdin ovat pitkänhuiskeita ja ulottuvia. Yleispelaajaosastolla on myös beachvolleyn SM-kultamitalisti Taru Lahti.
- Meidän vahvuus suhteessa Pieksämäen joukkueeseen on yhtenäisyys. Vahvalla joukkuepelillä voimme varmasti horjuttaa heidän vahvuuksiaan, Rautio kaavailee.
Ennen kauden alkua pelattu harjoitusottelu näiden kahden joukkueen välillä Nurmeksessa tuomittiin Pieksämäki Volleylle, vaikka peli oli tasainen.
Tuolloin kummastakin joukkueesta puuttui vielä pelaajien parhaimmistoa.

WoVon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Woman Volley - logo

Woman Volley - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Perungan Pojat jatkaa Challenge Cupia Ranskassa

Perungan Pojat jatkaa Challenge Cupia Ranskassa

Perungan Pojat jatkaa lentopallon Eurocupin pelejä seuraavallakin kierroksella pudotettuaan bulgarialaisen Levski Sofian jatkosta Challenge Cupissa.

Lue lisää
Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää