Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Bullerintien urheiluhallihankkeen yhtiö on perustettu

 

Bullerintien urheiluhallihankkeen yhtiö on perustettu


Kolmen seinäjokelaisen urheiluseuran yhteinen urheiluhalli on yhden askeleen lähempänä toteutumistaan. Seurat allekirjoittivat hallia varten perustetun yhtiön paperit keskiviikkona 19. päivä joulukuuta. Ensi vuonna käyttöön tuleva Bullerintien halli palvelee monipuolisesti eri urheilumuotoja.

Monitoimihallihankkeen vuoksi perustetussa yhtiössä ovat mukana Seinäjoen Sisu, Seinäjoen Seudun Urheilijat ja Seinäjoki Crocodiles. Bullerintielle Seinäjoen Kyrkösjärven läheisyyteen nouseva liikuntahalli on monitoimihalli, jossa voi harrastaa pallopelejä, juoksua, hyppyjä ja heittoja.  Harjoitushalliin tulee tekonurmialusta, juoksuratoja ja sisäpelialue. Urheilijoilla on mahdollista harjoitella tehokkaasti läpi vuoden ja paljon puhuttu urheilijan polku helpottuu.

Bullerintien hallihankkeessa ja kolmen seuran yhtiössä on tekeillä ainutlaatuinen ja ennakkoluuloton projekti koko Suomen mittakaavassa. Bullerintien halli tuo helpotusta Seinäjoen alueen sisäliikuntapaikkapulaan. Kysymyksessä on merkittävä urheiluteko.

Hallin vuorojen varaamiseen kannattaa muiden yhteistyökumppaneiden ja seurojen tarttua, sillä Bullerintien hallin vuorot ovat taatusti hallin valmistuttua loppuun varattu.

Eteläpohjalaisen urheiluväen historiallinen teko

Seinäjoen Sisun aktiivi ja hallihankkeen toimija Jarkko Tenkula tietää, että monitoimihalli tulee todelliseen tarpeeseen. Sisu on yleisseura, ja halli palvelee seuran jäseniä monella tavalla.

– Jalkapallo, futsal, salibandy, sulkapallo, pöytätennis, Tenkula luettelee Sisun lajeja.

Jarkko Tenkulan mukaan on hieno näyttö, kun kolme täysin erilaista urheiluseuraa pystyy tekemään mittavaa halliyhteistyötä.

– Meillä on riittävästi luovaa hulluutta, että uskallamme ryhtyä tällaiseen hakkeeseen.

Crocodilesin puheenjohtaja Jari Jalava toteaa, että monitoimihallin merkitys amerikkalaisen jalkapallon ja cheerleader-harrastajille on iso.

– Hyvät fiilikset. Tätä projektia on valmisteltu jo puolitoista vuotta ja maali lähestyy koko ajan.

Seuran visioissa on ollut harjoitusolosuhteiden parantaminen, siihen halli vastaa hyvin, Jalava sanoo tyytyväisenä.

SSU:n puheenjohtaja Ari Pölkky näkee, että halliprojektissa tehdään merkittävää hanketta Seinäjoen alueen liikkuvalle nuorisolle ja aikuisurheilijoille. SSU:n heittäjille tulee viimeinkin suuri helpotus, kun halliin tehdään moukarihäkki, sekä luodaan mahdollisuus kaikkiin heittolajeihin.

– Kiinteä pituus- ja korkeushyppypaikka saa varmasti monen nuoren yleisurheilija-alun nauttimaan hyppäämisestä. Kahden radan juoksusuora auttaa urheilijoitamme talviharjoittelussa, ja lisäksi tulemme varmasti käyttämään tekonurmialustaa monenlaisten juoksuharjoitusten toteuttamiseen, Ari Pölkky sanoo.

Crocodilesin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoki Crocodiles - logo

Crocodiles - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutStrother korvaa Marshallin

Strother korvaa Marshallin

Edelleen Vaahteraliigan runkosarjan voitosta kamppaileva Crocodiles on vahvistanut rivejään uudella amerikkalaisella keskushyökkääjällä, Steven Strotherilla.

Lue lisää
Brittijätti vahvistaa Crocodilesia

Brittijätti vahvistaa Crocodilesia

Perjantaina Vaahteraliigan vierasottelullaan Roostersia vastaan avaava Seinäjoki Crocodiles on vahvistanut laitahyökkääjäkalustoaan melkoisella jätillä.

Lue lisää
Crocodilesille seitsemän sopimusta lisää

Crocodilesille seitsemän sopimusta lisää

Viikonloppuna pidetyn ensimmäisen leirin yhteydessä Crocodiles teki yhteensä seitsemän uutta pelaajasopimusta alkavalle kaudelle.

Lue lisää
Crocodilesin jenkkikiintiö täydentyi

Crocodilesin jenkkikiintiö täydentyi

Crocodilesin jenkkikiintiö täydentyi kolmannella Amerikan avulla. Lane Stuht on puolustuksen linjamies, joka on pelannut yliopistopalloa II divisioonan Western State Colorado Universityssä.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Crocodilesille toinen jenkki

Crocodilesille toinen jenkki

Crocodiles on tehnyt pelaajasopimuksen monipuolisen 24-vuotiaan Damonshay Pittin kanssa tulevasta kaudesta.

Lue lisää