Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SB Vaasalle vieraita Espoosta

 

SB Vaasalle vieraita Espoosta


Onnistunut vieraskiertue on takanapäin ja ohjelmassa on vaihteeksi yksittäinen kotiottelu. Botniahallissa lauantaina klo 16.00 pelattavaan otteluun saadaan vieraita Espoosta. Sarjakakkosena majaileva Westend Indians on oranssien tulevan mittelön kivenkova vastustaja.

Vieraat saapuvat Vaasaan nälkäisinä ja pistävät varmasti oranssit ahtaalle heti avausvihellyksestä lähtien. Aktiiviseen pelitapaan niin pallottomana kuin pallollisena luottava intiaanilauma on keikkunut koko kauden aivan sarjan kärjessä ja lähtee tähänkin otteluun voittajasuosikkina. Espoolaiset ovat ihastuttaneet monet rohkealla pelillään ja luottavat siihen kuin vuoreen. Pelaajapuolelta huomion arvoisia nimiä ovat ainakin vaarallinen pistelinko Valtteri Kainulainen (18+25) ja hänen tutkaparinsa Sami Niskanen (17+10) sekä vanha kettu Robert Olenius (11+2). Heimo on pelannut 17 peliä saldolla 13-1-3 ja maaliero on vakuuttavasti (157-95) plussan puolella. Huhujen mukaan vaasalaisyleisön suosikki Jussi Huovinen (11+5) on sen sijaan loukkaantunut eikä pelaa ottelussa.

Kotijoukkue lähtee otteluun mielenkiintoisesta tilanteesta, sillä takana on peräti yhdeksän ottelun mittainen tappioton putki, joita ei ole tällä tasolla juurikaan nähty ainakaan vaasalaisten esittäminä. Oranssit ovat ottelussa uuden haasteen edessä, sillä huippuiskuun päässyt Rasmus Nyström on loppukauden sivussa eikä Petteri Mäki-Jokelan tilanne näytä sen valoisammalta. Farmisopimuksen turvin oransseilla saattaa olla vielä joku ässä hihassa ja omistakin riveissä löytyy nälkäisiä paikkaajia. Se on joka tapauksessa varmaa, että halvalla ei pisteitä Botniahallista viedä. Edellinen kohtaaminen Espoossa päättyi mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen inkkareiden 7-6 voittoon, joten nyt voisi olla sopiva hetki maksaa potut pottuina. Ei muuta kuin kaikki kynnelle kykenevät kannustamaan kotijoukkue voittoon ja äänenkäyttökin on sallittua ellei peräti suotavaa.

SB Vaasan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Vaasa ry - logo

Salibandyseura Vaasa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSB Vaasa hankki hyökkääjän rakkaan vihollisen riveistä

SB Vaasa hankki hyökkääjän rakkaan vihollisen riveistä

SB Vaasa on solminut pelaajasopimuksen hyökkääjä Niklas Paulin kanssa. Paul siirtyy oransseihin Blue Foxista.

Lue lisää
Valtteri Nurmi palaa SB Vaasaan

Valtteri Nurmi palaa SB Vaasaan

SB Vaasan miesten edustusjoukkue on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Valtteri Nurmen kanssa.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Mikael Aromaa jatkaa SB Vaasan maalinsuulla

Mikael Aromaa jatkaa SB Vaasan maalinsuulla

Aromaa oli viime kaudella yksi Divarin parhaista torjujista. 19 ottelun aikana runkosarjassa torjuntaprosentti oli 83,33 ja päästettyjä maaleja alle neljä per ottelu.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää