Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Korson Veto vei pisteet Voimalta

 
Korson Veto vei pisteet Voimalta

Pyhäinmiesten päivän aamulla oli suuren urheilujuhlan tuntua. Innokkaat lentopallofanit ympäri Helsinkiä olivat jo ennen puolta päivää sankoin joukoin nostattamassa henkeä paikallisissa baareissa. Onneksi tämän pääkaupunkiseudun hegemoniaottelun lämmittely alkoi jo 15:30, joten suurempia mellakoita odottavassa tunnelmassa ei kerennyt syntyä. Laajasalon lentopallopyhätön istuimet pullistelivat katsojia. Onneksi palloiluhallin suunnitellut insinööri on ottanut huomioon, että hallissa saatetaan pelata myös 1-sarjan lentopalloa ja näinollen laskenut katsomolle riittävän suuret lujuuslukemat. Katsomo ei siis romahtanut.

Ottelu oli pähkinänkuoressa odotetunlainen, Vantaan gheton edustajat, nelonen sportin selostajan, Petskun johdolla veivät pisteet kehä III:sen ulkopuolelle. Jossain Laajasalo oli kuitenkin ottelun selkeä ykkönen. Voiman kahdella treenikerralla viikossa saatiin aika paljon pisteitä verrattuna Korson ties kuinka moneen treeniin. Kun treenimäärät suhteutetaan eräpisteisiin, on Voima Selkeä voittaja. Voimalta myös puuttui sairastunut Rami ja Ville joutui tuuraamaan häntä keskellä.

Punttisalilta tavoitettu tiedottajamme kommentoi: "Onhan se mukava huomata 1-sarjan tason nousseen huomattavasti. Korson pitkäjänteinen työnteko kohti liigaa on alkanut tuottaa hedelmää. Lyhyillä ja tanakoilla ei ollut käytännössä mitään mahdollisuuksia voittoon."

Ottelun parhaina palkittiin Laajasalolta ansaitusti Tero Leikas ja Korsolta Niklas Seppänen. Onnelliset palkitut saivat Bernerin parhaille pelaajille suunnittelemat Voima-hiustenhoitotuotteet. Huom. Voiman valmentaja ei ole käyttänyt kys. tuotteita.

Lopuksi suru-uutinen aikaisemmin ilmoitetun päätavoitteen suhteen. Lignano European Masters 2011 - organisaatio ilmoitti, että

"Since Lignano Sabbiadoro is a seaside resort, we preferred to choose those disciplines related to the sea, infact there will be a beach volley tournament on our lovely beach, which will replace the indoor volleyball competition"

eli Lignano tarjoaa veteraaneillemme kilpasarjoja vain rantapeippailussa eikä oikeassa lentopallossa ollenkaan. Saa nähdä innostutaanko.

Toinen tavoitteemme, ensi kevään M-35 SM-kilpailut, on ja pysyy. Joukkueena alkaakin hyvin pitkälti olla 90-luvun alun nuorten SM-kilpailuissa menestynyt joukkue, kun kultainen vuosikerta -76 liittyy joukkueeseen. Vuosikertaan sisältyy mm. pari passaria ja keskitorjuja. Nuorten SM -sarjassa olimme muistaakseni neljästi peräkkäin viidensiä. Sitä lähdetään ensi keväänä parantamaan.

Ikämiespelejä odotellessa pelataan harjoituspelejä 1-sarjassa. Seuraava kotipeli on jo ensi lauantaina Voiman kanssa tasapisteissä olevaa Mäntän Valoa vastaan. Kyseessä on siis ns. neljän pisteen peli. Tervetuloa!

Voiman tiedotteesta / UrheiluHelsinki


Takaisin edelliselle sivulle


Laajasalon Voima - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää
Lentisliigassa kolminkertainen runkosarja ensi kaudella

Lentisliigassa kolminkertainen runkosarja ensi kaudella

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa pelataan ensi kaudella kolminkertainen runkosarja, mikä tarkoittaa kullekin 12 liigajoukkueelle 33 peliä runkosarjassa.

Lue lisää