Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sami Österlund Joensuun Mailaan

Sami Österlund Joensuun Mailaan

Porilainen Sami Österlund, 30, liittyy syksyllä mukaan Joensuun Mailan miesten edustusjoukkueen valmennustiimiin. Österlundin sopimus on 1+2-vuotinen.

–Samilla on vakuuttava ansioluettelo naispesiksen puolelta. Iästään huolimatta hän on jo todella kokenut uuden sukupolven pesisosaaja, joka tuo miesten joukkueeseemme ensi kaudeksi uutta osaamista ja ideoita. Hienoa saada hänet mukaan, kommentoi Super-JoMa Oy:n toimitusjohtajana aloittava Matti Lindholm.

Österlund muuttaa Joensuuhun Porista. Hän on toiminut Porin Pesäkarhujen naisten joukkueen valmennuksessa vuodesta 2011 ja päävalmentajana sekä pelinjohtajana vuodesta 2014 lähtien. Porissa Österlund toimii myös seuran valmennuspäällikkönä.

Ennen viuhkaan tarttumista Österlund pelasi omat juniorivuotensa Ulvilan Pesä-Veikoissa.

–Olen tehnyt pesistä nyt yhdeksän vuotta Pesäkarhuissa ja ennen sitä pelasin Ulvilassa. UPV:stä Pesäkarhuihin oli aika kodikas yhdeksän kilometrin siirtyminen, joten nyt lähden ensimmäistä kertaa pois kotiseudulta ja ihan toiselle puolen Suomea. Fiilis oli, että nyt tai ei koskaan, Österlund taustoittaa.

Österlund on johtanut Porin Pesäkarhut naisten Superpesiksessä kahdesti hopealle ja kolmesti pronssille. Nyt edessä on siirto miespesäpalloilun puolelle.

–Haluan kokeilla siipiäni miesten puolella. Se on kiistatta yksi pääsyy tähän siirtoon, Österlund sanoo.

–Olemme keskustelleet Petri Pennasen kanssa asiasta enemmän ja vähemmän jo monta vuotta. JoMa on kaikessa tekemisessään ellei paras niin ainakin kärkiseura, joten tänne on hyvä tulla.

Lähde: joensuunmaila.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Kaisa Viitala Joensuun Mailaan

Kaisa Viitala Joensuun Mailaan

Porin Pesäkarhujen kasvatti Kaisa Viitala saapuu JoMaan 1+1-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Markus Tuikka ei jatka Joensuun Mailassa

Markus Tuikka ei jatka Joensuun Mailassa

Joensuun Mailaan kuluvalle kaudelle siirtynyt Markus Tuikka on päättänyt lopettaa pelaajauransa ja seuran kanssa syksyllä solmittu 1+1-vuotinen pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ville Väliaho Joensuun Mailan lukkariksi

Ville Väliaho Joensuun Mailan lukkariksi

Kankaanpään Mailan kasvatti Ville Väliaho, 23, siirtyy Joensuun Mailan lukkariksi 1+1-vuotisella sopimuksella. Edelliset kaksi kautta Väliaho edusti Sotkamon Jymyä, mutta nyt uudet haasteet odottavat Joensuun Mailan paidassa.

Lue lisää
Markus Tuikka Joensuun Mailaan

Markus Tuikka Joensuun Mailaan

Markus Tuikka, 27, siirtyy Joensuun Mailaan allekirjoitettuaan 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen seuran kanssa.

Lue lisää
Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Pesäpalloliiton johtokunnan elokuussa 2019 tekemällä päätöksellä lyöntivuoroja koskevat pelisäännöt uudistuvat alkavalle kaudelle Superpesiksessä ja Ykköspesiksessä.

Lue lisää
Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Kansallispelimme liki 100-vuotisen historian ajan pesäpallo-ottelu on aloitettu hutunkeitolla.

Lue lisää