Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Markus Tuikka Joensuun Mailaan

Markus Tuikka Joensuun Mailaan

Markus Tuikka, 27, siirtyy Joensuun Mailaan allekirjoitettuaan 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen seuran kanssa. Kajaanin Pallokerhon kasvatti siirtyi kauden 2019 päätteeksi Sotkamon Jymystä Hyvinkään Tahkon riveihin, mutta sopimus purkautui kesän kynnyksellä ja mies vietti poikkeuksellisen pesäpallokesän ilman otteluita.

–Syksyä kohden peli-into kasvoi kasvamistaan ja hieman kiusaantunut olo oli pelejä katsoa, kun kentälle intoa oli kovasti, kommentoi Tuikka.

Kaudella 2013 miesten Superpesiksessä debytoineen etukenttämiehen palkintokaapista löytyy kolme SM-kultaa Sotkamon Jymyn riveistä vuosilta 2013, 2014 ja 2015, sekä SM-hopeaa kausilta 2016, 2017 ja 2019.

–Toivottavasti pystyn tuomaan joitakin uusia näkökulmia JoMan hienoon ulkopeliin, jota täällä on kehitetty. Sisäpeliin tuon tullessani monipuolisuutta, päätti Tuikka.

Joensuun Mailan pelinjohtajalle Mikko Korhoselle Tuikka on tuttu mies Sotkamon vuosilta.

–Markus on peliä ajatteleva ja analyyttisesti pesäpalloon suhtautuva kaveri. Olen iloinen, että saimme juuri hänet etukentälle, sillä mies on vahva ulkopelaaja. Hän on osoittanut aiempina vuosina olevansa ulkopelin parhaimmistoa etukentällä, kommentoi Korhonen.

–Minulla on hänen suhteensa myös sisäpelillisiä odotuksia. Hän on laaja-alainen pelaaja, joka pystyy sisäpelissä etenemään ja vaihtamaan, mutta myös lyömään juoksuja.

Joensuun Mailan sopimustilanne 5.10.2020:

Markus Tuikka 2021 (2022), Antti Hartikainen 2021, Topi Hurskainen 2021 (2022), Mikko Kemppainen 2021, Konsta Kettunen 2022, Iiro Kuosa 2022, Henri Litmanen 2022, Konsta Piironen 2021, Samuel Tikkonen 2023, Seeti Surakka 2021 (2022), Väinö Väänänen 2021, Matias Hänninen 2021, Justus Niemeläinen 2021

Lähde: joensuunmaila.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Kaisa Viitala Joensuun Mailaan

Kaisa Viitala Joensuun Mailaan

Porin Pesäkarhujen kasvatti Kaisa Viitala saapuu JoMaan 1+1-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Markus Tuikka ei jatka Joensuun Mailassa

Markus Tuikka ei jatka Joensuun Mailassa

Joensuun Mailaan kuluvalle kaudelle siirtynyt Markus Tuikka on päättänyt lopettaa pelaajauransa ja seuran kanssa syksyllä solmittu 1+1-vuotinen pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ville Väliaho Joensuun Mailan lukkariksi

Ville Väliaho Joensuun Mailan lukkariksi

Kankaanpään Mailan kasvatti Ville Väliaho, 23, siirtyy Joensuun Mailan lukkariksi 1+1-vuotisella sopimuksella. Edelliset kaksi kautta Väliaho edusti Sotkamon Jymyä, mutta nyt uudet haasteet odottavat Joensuun Mailan paidassa.

Lue lisää
Sami Österlund Joensuun Mailaan

Sami Österlund Joensuun Mailaan

Porilainen Sami Österlund, 30, liittyy syksyllä mukaan Joensuun Mailan miesten edustusjoukkueen valmennustiimiin. Österlundin sopimus on 1+2-vuotinen.

Lue lisää
Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Pesäpalloliiton johtokunnan elokuussa 2019 tekemällä päätöksellä lyöntivuoroja koskevat pelisäännöt uudistuvat alkavalle kaudelle Superpesiksessä ja Ykköspesiksessä.

Lue lisää
Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Kansallispelimme liki 100-vuotisen historian ajan pesäpallo-ottelu on aloitettu hutunkeitolla.

Lue lisää