Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kouvoissa organisaatiomuutoksia

 

Kouvoissa organisaatiomuutoksia


Koripallon erikoisseura Kouvot on tehnyt muutoksia organisaatioonsa. Jatkossa seuran harrastesektorin toiminnasta vastaa hallintopäällikkö Jonni Soini. Aikaisemmin myös harrastepäällikkönä toiminut Juho Kailio jatkaa junioripäällikkönä, minkä lisäksi hän on liikunnallisen iltapäiväkerhon Pointin koordinaattori. Maksuttomat Point –kerhot järjestetään yhdessä Kouvolan kaupungin, MYPA:n ja PoKLi:n kanssa alakouluikäisille heidän omilla kouluillaan. Seuran markkinointipäällikkönä jatkaa Kimmo Kallunki.

Seuran puheenjohtajana toiminut Aki Saarinen, DI, MBA, on nimitetty pörssiyhtiö Ahlstrom Oyj:n liiketoiminnan kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi. Uudessa tehtävässään Saarinen vastaa liiketoiminnan kehittämisestä ja uusien
liiketoimintamahdollisuuksien etsimisestä Ahlstromissa. Hänen asemapaikkansa on
Helsinki. Tästä syystä johtuen hän on pyytänyt eroa seuran puheenjohtajan tehtävistä, mihin Kouvojen johtokunta antoi suostumuksensa. Kouvojen varapuheenjohtajana toimii Antti Backman.

Kouvot on käynnistänyt uuden puheenjohtajan rekrytoinnin ja uusi puheenjohtaja pyritään löytämään mahdollisimman pian.

Kouvojen toimitusjohtaja Jukka Kyöstilä on opintovapaalla. Kauppatieteiden maisteriksi valmistuva Kyöstilä palaa näillä näkymin Kouvojen palvelukseen ensi vuoden alusta.

Seuran johtokuntaan on valittu uudeksi jäseneksi Jyri Haikonen. Hän vastaa johtokunnassa seuran junioritoiminnasta.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvot - logo

Kouvot - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKaisa Kuisma Kouvottarien vahvuuteen

Kaisa Kuisma Kouvottarien vahvuuteen

Kouvottarien kotimainen osasto vahvistuu entisestään kun 180-senttinen Kaisa Kuisma liittyy joukkueen vahvuuteen tulevan kauden kattavalla sopimuksella. Sopimus sisältää kuluvan kuun loppuun ulottuvan ulkomaan option. Kuisma on kotoisen naisten Korisliigan lisäksi pelannut yhden kauden Portugalissa.

Lue lisää
Tuomas Hirvonen palaa Kouvojen riveihin

Tuomas Hirvonen palaa Kouvojen riveihin

Kouvot on solminut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen 181-senttisen Tuomas Hirvosen kanssa. Tumppi on Kouvoille ja kouvolalaisille hyvin tuttu pelaaja sillä nuorimies on pelannut kotikaupunkinsa korisylpeyden paidassa jo peräti 284 pääsarjaottelua.

Lue lisää
Leino ja Helakorpi Kouvojen uusimmat kiinnitykset

Leino ja Helakorpi Kouvojen uusimmat kiinnitykset

Kouvot on tehnyt pelaajasopimukset 183-senttisen Valtteri Leinon ja 206-senttisen Veeti Helakorven kanssa. Leino on edustanut Kouvoja aiemmin kausilla 2009-18 niin juniorijoukkueissa kuin Korikouvojen ja edustuksenkin paidassa. Helakorpi siirtyy Kouvolaan Tapiolan Hongan riveistä.

Lue lisää
Frimodig ja Salovaara jatkavat Kouvottarissa

Frimodig ja Salovaara jatkavat Kouvottarissa

Roosa Frimodig ja Elli Salovaara jatkavat tutussa Taret -paidassa myös tulevalla kaudella. Frimodigille kausi on viides ja Salovaaralle toinen kouvolalaisjoukkueessa.

Lue lisää
Lind ja Airaksinen jatkavat Kouvottarissa

Lind ja Airaksinen jatkavat Kouvottarissa

Kaisa Lind ja Jemina Airaksinen jatkavat Kouvottarissa myös tulevalla kaudella. Molempien sopimus on mallia 1+1. Alkava kausi on Lindille viides ja Airaksiselle toinen Kouvolassa.

Lue lisää
Aliyah Collier Kouvottarien toinen ulkomaalaisvahvistus

Aliyah Collier Kouvottarien toinen ulkomaalaisvahvistus

Kouvottaret on solminut tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen Aliyah Collierin kanssa. 175-senttinen takapelaaja aloitti ammattilaisuransa viime kaudella Portugalista.

Lue lisää