Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Euroliigapelaaja Kouvoihin

 

Euroliigapelaaja Kouvoihin


Kouvot vahvistaa joukkuettaan yhdellä Suomen kautta aikojen kovimman meriittilistan omaavalla pelaajalla. 196 –senttinen ja 36 –vuotias Lamarr Greer on pelannut kuutena kautena eurosarjoja, näistä kaksi FIBA Europe –liigaa. Yleispelaajana viihtyvä Greer valittiin kahdesti eurosarjojen All-Star otteluun, vuonna -05 Europe –liigan (BC Kyiv, 3pistettä) ja seuraavalla kaudella EuroCupin (BC Kyiv, 13 pistettä/3 levypalloa/2 syöttöä). Samalla kaudella Greerin joukkue voitti EuroCupissa hopeaa – hänen tilastonsa sarjassa olivat komeat 14,8 pistettä/2,1 levypalloa/2,4 syöttöä. Viime kaudella Greer edusti Saksan cupfinaaliin päässyttä NY Phantoms Braunschweigia (9,1 p/2,7 levypalloa/2,3 syöttöä). Urallaan hän on ehtinyt pelaamaan kotimaansa sarjojen lisäksi Saksassa, Israelissa, Kyproksella, Kreikassa, Ukrainassa, Venäjällä ja Italiassa.

-Lamarr on monipuolinen  ja kokenut pelaaja jonka resume hakee vertaistaan. Uransa alkuaikoina pelintekijänä pelannut Greer on viimevuosina pelannut enemmän heittävänä laiturina. Kokonsa puolesta häntä voi käyttää myös hetkittäin isona laitahyökkääjänä. Monipuolisena pelaajana hän antaa valmennukselle vaihtoehtoja erilaisten viisikoiden käyttöön ja hyvänä pallonkäsittelijänä pystyy auttamaan pelinrakennuksessa sekä päätöksenteoissa. Saimme joukkueeseen nyt todellisen ammattilaisen joka pystyy esimerkillään auttamaan myös nuorten pelaajiemme kehityskaarta. Mielenkiintoisena havaintona voi huomata Lamarrin resumesta sen että mies on nostanut kausittain keskiarvojaan Euro-liigassa, Euro-cupeissa ja play-offeissa verrattuna paikallisen sarjan runkosarjan keskiarvoihin, kertoo Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen seuran uudesta huippuvahvistuksesta.

-Upeaa saada näin kokenut ja kovat meriitit omaava pelaaja Kouvoihin. Niin pelaajamme kuin kannattajamme että yhteistyökumppanimme ansaitsevat saada tämän mahdollisuuden menestykseen. Lamarr on ollut tasaisen tehokas sekä pisteissä ja syötöissä läpi uransa. Pelaamiinsa suurliigoihin verrattuna hän hyötynee koostaan Suomessa enemmän kuin aiemmin, kommentoi Kouvojen johtokunnan jäsen Mikko Sydänmaanlakka.

-Suurkiitokset Pousin Juhanille ja rakennusliike Jatkeelle siitä taloudellisesta tuesta, jonka avulla yleensä oli mahdollista saada tällaisen kokemuksen omaava pelaaja Suomeen ja Kouvoihin, kiittelee Kouvojen toimitusjohtaja Jukka Kyöstilä.

Kouvojen muina ulkomaalaispelaajina jatkavat Gilberto Clavell ja Chris Hester. Joukkueen seuraava Korisliigaottelu on perjantaina kun FoKoPo saapuu Mansikka-aholle.

Kouvojen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvot - logo

Kouvot - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKaisa Kuisma Kouvottarien vahvuuteen

Kaisa Kuisma Kouvottarien vahvuuteen

Kouvottarien kotimainen osasto vahvistuu entisestään kun 180-senttinen Kaisa Kuisma liittyy joukkueen vahvuuteen tulevan kauden kattavalla sopimuksella. Sopimus sisältää kuluvan kuun loppuun ulottuvan ulkomaan option. Kuisma on kotoisen naisten Korisliigan lisäksi pelannut yhden kauden Portugalissa.

Lue lisää
Tuomas Hirvonen palaa Kouvojen riveihin

Tuomas Hirvonen palaa Kouvojen riveihin

Kouvot on solminut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen 181-senttisen Tuomas Hirvosen kanssa. Tumppi on Kouvoille ja kouvolalaisille hyvin tuttu pelaaja sillä nuorimies on pelannut kotikaupunkinsa korisylpeyden paidassa jo peräti 284 pääsarjaottelua.

Lue lisää
Leino ja Helakorpi Kouvojen uusimmat kiinnitykset

Leino ja Helakorpi Kouvojen uusimmat kiinnitykset

Kouvot on tehnyt pelaajasopimukset 183-senttisen Valtteri Leinon ja 206-senttisen Veeti Helakorven kanssa. Leino on edustanut Kouvoja aiemmin kausilla 2009-18 niin juniorijoukkueissa kuin Korikouvojen ja edustuksenkin paidassa. Helakorpi siirtyy Kouvolaan Tapiolan Hongan riveistä.

Lue lisää
Frimodig ja Salovaara jatkavat Kouvottarissa

Frimodig ja Salovaara jatkavat Kouvottarissa

Roosa Frimodig ja Elli Salovaara jatkavat tutussa Taret -paidassa myös tulevalla kaudella. Frimodigille kausi on viides ja Salovaaralle toinen kouvolalaisjoukkueessa.

Lue lisää
Lind ja Airaksinen jatkavat Kouvottarissa

Lind ja Airaksinen jatkavat Kouvottarissa

Kaisa Lind ja Jemina Airaksinen jatkavat Kouvottarissa myös tulevalla kaudella. Molempien sopimus on mallia 1+1. Alkava kausi on Lindille viides ja Airaksiselle toinen Kouvolassa.

Lue lisää
Aliyah Collier Kouvottarien toinen ulkomaalaisvahvistus

Aliyah Collier Kouvottarien toinen ulkomaalaisvahvistus

Kouvottaret on solminut tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen Aliyah Collierin kanssa. 175-senttinen takapelaaja aloitti ammattilaisuransa viime kaudella Portugalista.

Lue lisää