Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Erno Kujala on Susien uusi päävalmentaja

Erno Kujala on Susien uusi päävalmentaja

Sudet Salibandyn miesten edustusjoukkueen uutena päävalmentajana aloittaa Erno Kujala. Susien kasvatin, ja seuran pelaajapolun läpikäyneen Kujalan valintaan vaikutti erityisesti hänen vahvat valmennusnäytöt seuran omien, vanhempien junioreiden parissa.

– Nyt tuntuu tietysti loistavalta. Kaksi sarjanousua on tullut nähtyä pelaajana, niin lähdetään metsästämään kolmatta valmentajana, linjaa Erno Kujala ensimmäisiä fiiliksiään valinnan jälkeen.

Susien huippukausi päättyi juuri ennen pudotuspelejä

Sudet SB aloitti päävalmentajan kartoituksen heti kesken päättyneen kauden jälkeen. Valmentajan valintaprosessiin vaikutti koronan lisäksi sarjanousupäätöksen odottaminen. Suomisarjaan nousun vahvistuttua johtokunnalla oli selkeä tavoite löytää valmentaja, joka tukee seuran asettamia tavoitteita tuleville vuosille uudella sarjatasolla.

– Erno Kujala on seuran oman valmennuspolun kasvatti. Hän on tehnyt hyvää työtä omien junioreiden kanssa useamman vuoden aikana, ja useita Ernon valmennettavia nousi viime kaudeksi edustusjoukkueeseen. Erno tuntee hyvin heidän potentiaalinsa. Oman pitkän pelaajauran myötä tuntemus alueen muista pelaajista on erinomainen. Ernon valinta Sudet SB:n miesten joukkueen päävalmentajaksi on luonnollinen jatkumo hänen kehityskaarellaan valmentajana, seuran puheenjohtaja Petri Joutjärvi kommentoi uuden päävalmentajan valintaa.

Tulevan kauden pelaajilta odotetaan kehityshaluja ja motivaatiota

– Uudella, kovemmalla sarjatasolla joukkueelta vaaditaan aiempaa enemmän urheilullisuutta. Aiemmin joukkueessa on ollut hyvä keskustelukulttuuri, ja sitä jatketaan. Otan pelaajien mielipiteet huomioon ja pyrin saamaan jokaisesta parhaan mahdollisen irti joukkueen eteen, uusi päävalmentaja jatkaa.

Kujala on jo kontaktoinut ensimmäisiä pelaajia tulevaa joukkuetta ajatellen. Odotettavissa on motivoitunut, kehityshaluinen ja voitonnälkäinen ryhmä, joka pyrkii hallitsemaan palloa ja sitä kautta kenttätapahtumia. Tulevan kauden ensimmäisiä pelaajajulkistuksia seura tulee julkaisemaan pian.

Erno Kujala

Kujala on Susien junioripolun läpikäynyt pelaaja, joka on pelannut juniorivuosien jälkeen 13 vuotta miesten eri sarjoissa niin Susissa kuin lähialueen seuroissakin. Kuusi viimeistä kautta hän on menestyksekkäästi valmentanut Sudet SB:n 2003-2004 ikäluokan pelaajia. Hän jatkaa myös näiden B-junioreiden valmentajana ensi kaudella.

Suomisarjan vastustajat selviävät myöhemmin

Miesten Suomisarja on kaudeksi 2020-21 perustettu uusi Salibandyn sarjataso. Suomisarja tullaan pelaamaan kolmessa kymmenen joukkueen lohkossa. Suomisarjan joukkueet määräytyivät 2. divisioonan runkosarjan sijoituksien perusteella. Lohkojen joukkueet julkistetaan myöhemmin.

Lähde: sudetsalibandy.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Hyökkääjä Elmo Lavonen Susiin

Hyökkääjä Elmo Lavonen Susiin

Edustusjoukkueen hyökkäyskalusto vahvistuu todellisella tähtihyökkääjällä, kun liiga- ja divarikokemustakin omaava Elmo Lavonen (21v) teki sopimuksen Susien kanssa! Elmo on ollut joukkueen harjoitusringissä jo kesäkaudesta alkaen.

Lue lisää
Lauri Turunen palaa susipaitaan - Antti Roini siirtyy Mikkelistä Kouvolaan

Lauri Turunen palaa susipaitaan - Antti Roini siirtyy Mikkelistä Kouvolaan

Sudet Salibandyn miesten edustusjoukkueen vahvistuu kahdella kenttäpelaajalla.

Lue lisää
Miika Heinola ja Henri Turunen palaavat Susiin - kasassa nyt 17 pelaajasopimusta

Miika Heinola ja Henri Turunen palaavat Susiin - kasassa nyt 17 pelaajasopimusta

Joukkueen päävalmentaja Erno Kujala valintansa jälkeen ahkeroinut sopimusneuvotteluissa ja uusia sopimuksia on julkaistavaksi jälleen useita. Susipaidan päälleen ensi kaudella laittavat joukkueeseen palaavat Henri Turunen ja Miika Heinola.

Lue lisää
Petri Pöntinen palaa kotiin – Susien runko julkaistu

Petri Pöntinen palaa kotiin – Susien runko julkaistu

Sudet Salibandyn miesten edustusjoukkueen tulevan kauden päävalmentajana huhtikuussa aloittanut Erno Kujala on suorittanut pelaajasopimusneuvotteluja useiden pelaajien kanssa.

Lue lisää
Risto Kailio mukaan Susien valmennukseen

Risto Kailio mukaan Susien valmennukseen

Miesten edustusjoukkueen päävalmentajana viime viikolla aloittanut Erno Kujala saa apuvalmentajakseen Susien A-junioreita viimeiset viisi kautta valmentaneen Risto Kailion.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää