Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Severi Kaukiainen jatkaa Kouvoissa

Severi Kaukiainen jatkaa Kouvoissa

Kouvot ja Severi Kaukiainen ovat allekirjoittaneet jatkopahvin (1v) tulevalle kaudelle. Kaukiaiselle tuleva kausi on jo neljäs kouvopaidassa. Lisäksi Kouvot on tehnyt pelaajasopimuksen (1+1v) Aapeli Syrjämäen kanssa.

21-vuotias Severi Kaukiainen on pelannut Korisliigaa viiden kauden aikana yhteensä 156 ottelua, näistä 132 Kouvojen riveissä. Viiden kauden aikana Kaukiainen on viimeistellyt keskimäärin 5.4 pistettä, 1.3 levypalloa ja 2.0 syöttöä ottelua kohden. Viime kausi oli 185-senttisen takamiehen tehokkain: 8.8/2.1/4.0. Kaukiainen on pelannut kouvoaikanaan myös 35 ottelua miesten 1 divisioona A:ssa tehoin 12.4/3.3/4.7. Kaukiainen on saavuttanut Kouvoissa miesten sarjan SM hopeaa keväällä 2019.

Severi Kaukiainen jatkostaan Kouvoissa: ”Hyvä fiilis jatkaa Kouvoissa. Kouvolassa on tullut kehitystä tasaisesti ja tavoitteena on kehittyä edelleen, uskon että juuri Kouvot on paras paikka siihen.”

”Terveisiä Kouvojen kannattajille, pysytään terveinä ja toivotaan, että ensi kausi saadaan normaalisti käyntiin. Tällaisten aikojen keskellä muistaa, että urheilu on parasta paikan päällä” – Kaukiainen jatkaa.

Kouvojen päävalmentaja Tuomas Oja Severistä: ”Erittäin hienoa, että Severi jatkaa meillä. Kyseessä on hyvin harjoitteleva fiksu nuori mies jonka uskon ottavan pelillisesti ison askeleen eteenpäin ensi kaudella.”

Aapeli Syrjämäki, 21, siirtyy Kouvoihin HBA-Märskyn riveistä. 214-senttinen sentteri pelasi HBA:ssa 1 divisioona A:ta kolmen kauden aikana yhteensä 52 ottelun verran. Parhaalla kaudellaan (2018-2019) Hyvinkään Pontevan kasvatti tilastoi 8.2 pistettä ja 4.9 levypalloa keskimäärin 17 minuutin peliajalla. Viime kauden tehot 7.6/3.2/1.1 syntyivät pari minuuttia pienemmällä peliajalla. HBA oli reilu kuukausi sitten päättyneellä kaudella sarjansa selkeä ykkönen häviämättä kaudella otteluakaan (21/0).

Tuomas Oja Aapelista: ”Aapeli on mielenkiintoinen iso pelaaja jolla on potentiaali korkealla. Laadukkaan jokapäiväisen toiminnan ja harjoittelun kautta hänellä on mahdollisuus ottaa isojakin askeleita kohti omaa huipputasoaan.”

Kouvojen pelaajasopimukset tulevalle kaudelle: Teemu Knihtinen, Vili Nyman, Severi Kaukiainen, Oscar Storgård, Joel Mäntynen, Henri Permanto, Kalle Kalin, Ilmari Toikkanen ja Aapeli Syrjämäki.

Lähde: kouvot.fi


Takaisin edelliselle sivulle




Kaisa Kuisma Kouvottarien vahvuuteen

Kaisa Kuisma Kouvottarien vahvuuteen

Kouvottarien kotimainen osasto vahvistuu entisestään kun 180-senttinen Kaisa Kuisma liittyy joukkueen vahvuuteen tulevan kauden kattavalla sopimuksella. Sopimus sisältää kuluvan kuun loppuun ulottuvan ulkomaan option. Kuisma on kotoisen naisten Korisliigan lisäksi pelannut yhden kauden Portugalissa.

Lue lisää
Tuomas Hirvonen palaa Kouvojen riveihin

Tuomas Hirvonen palaa Kouvojen riveihin

Kouvot on solminut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen 181-senttisen Tuomas Hirvosen kanssa. Tumppi on Kouvoille ja kouvolalaisille hyvin tuttu pelaaja sillä nuorimies on pelannut kotikaupunkinsa korisylpeyden paidassa jo peräti 284 pääsarjaottelua.

Lue lisää
Leino ja Helakorpi Kouvojen uusimmat kiinnitykset

Leino ja Helakorpi Kouvojen uusimmat kiinnitykset

Kouvot on tehnyt pelaajasopimukset 183-senttisen Valtteri Leinon ja 206-senttisen Veeti Helakorven kanssa. Leino on edustanut Kouvoja aiemmin kausilla 2009-18 niin juniorijoukkueissa kuin Korikouvojen ja edustuksenkin paidassa. Helakorpi siirtyy Kouvolaan Tapiolan Hongan riveistä.

Lue lisää
Frimodig ja Salovaara jatkavat Kouvottarissa

Frimodig ja Salovaara jatkavat Kouvottarissa

Roosa Frimodig ja Elli Salovaara jatkavat tutussa Taret -paidassa myös tulevalla kaudella. Frimodigille kausi on viides ja Salovaaralle toinen kouvolalaisjoukkueessa.

Lue lisää
Lind ja Airaksinen jatkavat Kouvottarissa

Lind ja Airaksinen jatkavat Kouvottarissa

Kaisa Lind ja Jemina Airaksinen jatkavat Kouvottarissa myös tulevalla kaudella. Molempien sopimus on mallia 1+1. Alkava kausi on Lindille viides ja Airaksiselle toinen Kouvolassa.

Lue lisää
Aliyah Collier Kouvottarien toinen ulkomaalaisvahvistus

Aliyah Collier Kouvottarien toinen ulkomaalaisvahvistus

Kouvottaret on solminut tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen Aliyah Collierin kanssa. 175-senttinen takapelaaja aloitti ammattilaisuransa viime kaudella Portugalista.

Lue lisää