Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lauri Turunen palaa susipaitaan - Antti Roini siirtyy Mikkelistä Kouvolaan

Lauri Turunen palaa susipaitaan - Antti Roini siirtyy Mikkelistä Kouvolaan

 

Sudet Salibandyn miesten edustusjoukkueen vahvistuu kahdella kenttäpelaajalla.

Joukkue harjoitteli reilun kahdenkymmenen pelaajan harjoitusringillä kesäkuun ajan tavoitteellisesti. Myös uusia pelaajasopimuksia on tehty ja niitä päästään julkaisemaan tällä viikolla. Koossa on nyt sopimus 21 kenttäpelaajan kanssa.

Lauri Turunen palaa Susiin

Susikasvatti Lauri Turunen (19 v.) palaa vuoden tauon jälkeen Susiin. Viime kauden hän edusti Loviisan Toria ja keräsi 25 pelatussa ottelussa tehot 9+2. Farmisopimuksen myötä Turunen pelasi myös Susissa 5 ottelua tehoin 3+3.

– Positiivisilla fiiliksillä palaan takaisin kasvattajaseuraa. Pyrkimys on parhaan mukaan auttaa joukkuetta ja seuraa eteenpäin. Susissa saatu kasaan kilpailukykyinen joukkue uudelle sarjatasolle, Turunen kommentoi siirtymistään takaisin Susiin.

Vilkasjalkaisena ja vaarallisena hyökkääjä tunnetun Turusen vahvuudet löytyvät juuri hyökkäyspelistä.

– Joo kyllä hyökkäyspään pelaaminen kuuluu ehdottomasti vahvuuksiini. Vuoden visiitiltä Loviisasta tarttui mukaan parempaa karvauspelaamista ja yksinkertaisuutta pallollisiin ratkaisuihin, jatkaa Turunen.

Laurin sopimuksen myötä joukkueessa nähdään pitkästä aikaa veljekset, sillä joukkueessahan pelaa myös toinen paluumuuttaja ja susikasvatti Henri Turunen.

– Late on erittäin mieluisa paluumuuttaja. Junnuputken helmiä, kun saadaan kotiutettua joukkueen mukaan, on se aina mahtava asia. Vuosi Loviisassa on tehnyt hänelle hyvää ja on sitä kautta löytänyt pelaamiseensa tietynlaista röyhkeyttä. Mielenkiinnolla odotetaan sitä, että saammeko Turusen veljeksistä jopa tutkaparin Susiin, kommentoi päävalmentaja Erno Kujala sopimusta.

Hatsinan kasvatti Antti Roini kehittymään Kouvolaan

Neljä kautta Mikkelin Hatsinaa sekä kauden Löysätempoa III-divisioonassa edustanut Antti Roini (19 v.) siirtyy Susiin. Kokonaisvaltaisena pelaajana sekä ovelista syötöistä tunnetun oma halu kehittyä pelaajana oli suurimpia perusteita siirtymiseen Kouvolaan pelaamaan.

– Olen seurannut Susia aikaisemmin pelattua junioreissa sekä miehissä Susia vastaan. Toissa kaudella oli Kouvolassa jo hyviä otteita havaittavissa ja viime kauden menestyminen II-divisioonassa vakuutti, että täällä ollaan tosissaan kehitetty toimintaa. Tämä herätti itselle kiinnostuksen, että haluisin kokea sen hyvän meiningin juuri Susissa. Seurassa hoidetaan asioita hyvin ja olen innoissani päästäessä uuteen ympäristöön, jossa uskon, että voin kehittyä uudelle tasolle pelaajaa sekä pelata uudella sarjatasolla laadukasta salibandya, kommentoi Roini siirtymistään Susiin.

Pääosin puolustajan paikkaa pelannut Roini tuo positiivista kilpailua puolustuspäähän.

– Antti otti itse yhteyttä halukkuudesta liittyä joukkueeseen armeija ajaksi ja otettiin hänet testijaksolle kesäkuulle. Yhdessä Antin kanssa päätettiin, että haluaa tavoitella paikkaa Susien edustusjoukkueesta uudella sarjatasolla Suomisarjassa. Antin vahvuuksiin kuuluu pehmeät kädet ja hyvä laukaus. Katsotaan saadaanko taisteluvarustuksen kantamisesta ripaus vielä lisää vauhtia jalkoihin, kommentoi Kujala.

Lähde: sudetsalibandy.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Hyökkääjä Elmo Lavonen Susiin

Hyökkääjä Elmo Lavonen Susiin

Edustusjoukkueen hyökkäyskalusto vahvistuu todellisella tähtihyökkääjällä, kun liiga- ja divarikokemustakin omaava Elmo Lavonen (21v) teki sopimuksen Susien kanssa! Elmo on ollut joukkueen harjoitusringissä jo kesäkaudesta alkaen.

Lue lisää
Miika Heinola ja Henri Turunen palaavat Susiin - kasassa nyt 17 pelaajasopimusta

Miika Heinola ja Henri Turunen palaavat Susiin - kasassa nyt 17 pelaajasopimusta

Joukkueen päävalmentaja Erno Kujala valintansa jälkeen ahkeroinut sopimusneuvotteluissa ja uusia sopimuksia on julkaistavaksi jälleen useita. Susipaidan päälleen ensi kaudella laittavat joukkueeseen palaavat Henri Turunen ja Miika Heinola.

Lue lisää
Petri Pöntinen palaa kotiin – Susien runko julkaistu

Petri Pöntinen palaa kotiin – Susien runko julkaistu

Sudet Salibandyn miesten edustusjoukkueen tulevan kauden päävalmentajana huhtikuussa aloittanut Erno Kujala on suorittanut pelaajasopimusneuvotteluja useiden pelaajien kanssa.

Lue lisää
Risto Kailio mukaan Susien valmennukseen

Risto Kailio mukaan Susien valmennukseen

Miesten edustusjoukkueen päävalmentajana viime viikolla aloittanut Erno Kujala saa apuvalmentajakseen Susien A-junioreita viimeiset viisi kautta valmentaneen Risto Kailion.

Lue lisää
Erno Kujala on Susien uusi päävalmentaja

Erno Kujala on Susien uusi päävalmentaja

Sudet Salibandyn miesten edustusjoukkueen uutena päävalmentajana aloittaa Erno Kujala.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää