Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Pesäpallo - UrheiluSuomi.com
Markus Tuikka ei jatka Joensuun Mailassa


Joensuun Mailaan kuluvalle kaudelle siirtynyt Markus Tuikka on päättänyt lopettaa pelaajauransa ja seuran kanssa syksyllä solmittu 1+1-vuotinen pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Lue lisää

Justus Niemeläinen vuokrasopimuksella SiiPeen


Justus Niemeläinen saapuu vuokrasopimuksella Joensuun Mailasta vahvistamaan Siilinjärven Pesiksen miesten takakenttää.

Lue lisää

Pesäpalloliitto siirtää talvikauden aloitusta


Halli-SM-turnausten oli määrä käynnistyä tammikuun lopulla. Pesäpalloliitto on kuunnellut seurojen näkemyksiä, seurannut tiiviisti viranomaisohjeita ja tilannekuvan kehittymistä.

Lue lisää


Tammi Cup 2021 on peruttu


Vallitsevan koronatilanteen ollessa epävarma, tapahtuman järjestäminen vastuullisesti ei ole mahdollista.

Lue lisää

Toni Kohonen jatkaa uraansa Koplassa


Pesäpalloväen riemuksi lajilegenda Toni Kohonen on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Kouvolan Pallonlyöjien kanssa ja jatkaa näin mittavaa pelaajauraansa.

Lue lisää

Rosvallille jatkosopimus, Nurmi Pesäkarhuihin kaudelle 2021


Pesäkarhut julkaisi tiistaina 10. marraskuuta järjestämässään tiedotustilaisuudessa toistaiseksi viimeiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2021. Sopimukset olivat Kaisa-Maija Rosvallin vuoden mittainen jatkosopimus ja Mynämäeltä Poriin siirtyvän Henna Nurmen 1+1 -mittainen sopimus.

Lue lisää

Vuoden 2019 naispesäpalloilija ja kauden 2020 lyöjäkuningatar jatkavat Pesäkarhuissa


Pesäkarhut julkaisi tiistaina 3. marraskuuta kaksi sopimusta kaudelle 2021. Vuoden 2019 naispesäpalloilija Emilia Itävalo sekä kesän 2020 lyöjäkuningatar Susanna Puisto tekivät molemmat vuoden mittaiset jatkosopimukset porilaisseuran kanssa.

Lue lisää

Toppari Lapualta Poriin, Arbeliukselle jatkosopimus


Pesäkarhut julkaisi keskiviikkona 28. lokakuuta kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021. Toinen sopimuksista oli Pinja Arbeliuksen 1+1-muotoinen jatkosopimus ja toinen uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyvän Eveliina Topparin 1-vuotinen sopimus.

Lue lisää

Superpesiksen ja Ruudun yhteistyö jatkuu viisivuotisella sopimuksella


Suomen Pesäpalloliitto ja Nelonen Media ovat solmineet viisivuotisen sopimuksen koskien miesten ja naisten Superpesiksen tv-oikeuksia. Kaikki superpesisottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelussa ainakin kauden 2026 loppuun saakka.

Lue lisää

Jukalle ja Tuomiselle jatkosopimukset, Korkiamäki Pesäkarhujen paitaan


Pesäkarhut järjesti tiistaina 20. lokakuuta tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin kolme pelaajasopimusta kaudelle 2021. Sopimuksista kaksi olivat jatkosopimuksia ja yksi uusi pelaajasopimus.

Lue lisää

Pudotuspelienkin paras Niko Korhonen ja Emma Körkkö vuoden pesäpalloilijat


Sotkamon Jymyn Niko Korhonen on valittu kautta aikain ensimmäisenä sekä vuoden pesäpalloilijaksi että pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi samalla kaudella. Jyväskyläläisen Kirittärien Emma Körkkö oli puolestaan jo laittaa räpylän ja mailan naulaan, mutta nousi jatkopäätöksensä jälkeen vuoden naispesäpalloilijaksi toista kertaa urallaan.

Lue lisää

Puistolle lyöjäkuningattaruus, Pesäkarhuille pronssia


Pesäpalloliitto järjesti perinteisesti päätösristeilyn yhteydessä toteutetun kauden parhaiden palkitsemisen tänä vuonna koronatilanteen vuoksi pääosin etänä.

Lue lisää

Iina Valkeejärvi Tahkon Leideihin


Tahkon Leidit on allekirjoittanut sopimuksen Iina Valkeejärven kanssa. 22-vuotias, kolme Suomen mestaruutta voittanut Valkeejärvi on pelannut koko tähänastisen uransa Jyväskylässä.

Lue lisää

Ville Väliaho Joensuun Mailan lukkariksi


Kankaanpään Mailan kasvatti Ville Väliaho, 23, siirtyy Joensuun Mailan lukkariksi 1+1-vuotisella sopimuksella. Edelliset kaksi kautta Väliaho edusti Sotkamon Jymyä, mutta nyt uudet haasteet odottavat Joensuun Mailan paidassa.

Lue lisää

Tommi Piirainen IPV:n riveihin


IPV on solminut 1+1 vuotisen sopimuksen kotiuttaja Tommi Piiraisen kanssa.

Lue lisää

Aleksanteri Haukka Redseihin - Surakka jatkaa


IPV on solminut 1+1 vuotisen sopimuksen Aleksanteri Haukan kanssa sekä kaksivuotisen jatkosopimuksen Rasmus Surakan kanssa.

Lue lisää

Henri Puputti siirtyy Manse PP:n riveihin


Manse PP saa kovan vahvistuksen lyöjäosastolle, kun vuoden pesäpalloilijaksi vuonna 2017 valittu Henri Puputti tulee vahvistamaan Keisaripakkaa.

Lue lisää

Jani Komulainen jatkaa Jymyn pelinjohtajana


Ensimmäisen mestaruuden pelinjohtajana voittanut Jani Komulainen jatkaa viuhkassa. Sotkamon Jymyssä tällä kaudella Suomen mestaruuden voittaneet Antti Korhonen, Topi Korhonen ja Ville Väliaho eivät jatka violettioranssien väreissä.

Lue lisää

SiiPen ensimmäiset sopimukset julki - Ville Veittikoski ja Jiri Pippola uusina


SiiPen miesten kauden viimeisestä ottelusta on kulunut jo hyvä tovi ja tulevaisuuden rakennus on jo hyvässä vauhdissa. Ensimmäisenä julkaistaan uudet nimet Ville Veittikoski ja Jiri Pippola.

Lue lisää

Markus Tuikka Joensuun Mailaan


Markus Tuikka, 27, siirtyy Joensuun Mailaan allekirjoitettuaan 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen seuran kanssa.

Lue lisää

Erno Tuomainen on Feran uusi pelinjohtaja


Valmentajana SiiPen naiset peräkkäisinä vuosina Suomensarjasta Ykköspesiksen kautta Superpesikseen kauden 2019 päätteeksi nostanut Erno Tuomainen, 31, siirtyy Siilinjärveltä Feran pelinjohtajaksi 2+1-vuotisella sopimuksella.

Lue lisää

Pesäkarhuihin nuoria vahvistuksia kaudelle 2021


Pesäkarhut julkaisi perjantaina 2.10. neljä uutta pelaajasopimusta, joita kaikkia yhdisti se, että kyseessä oli nuorempaa kaartia edustavat lupaukset.

Lue lisää

PattU ja Topi Kosonen jatkosopimukseen


Topi Kosonen ja PattU tekivät jatkosopimuksen kaudelle 2021. Seuraikonille se on huikeasti jo 18.kausi kelta-mustissa.

Lue lisää

Lilian Koskela liittyy Roihuttariin, Palolan siskokset jatkavat


Kannuksen Uran kasvatti, nopeajalkaisnen etenijä ja linjapelaaja Lilian Koskela (2002) liittyy Roihuttarien Superpesisrinkiin yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää

Linnea Laatikainen jatkaa Ysien riveissä


Viime kaudella kesken kauden joukkueeseen liittynyt Linnea Laatikainen palaa Lappeenrantaan tulevaksi kaudeksi.

Lue lisää

Roihuttaret valmistautuvat tulevaan superpesiskauteen


Roihuttaret alkavat valmistautua ensi kesän superpesikauteensa ja joukkueen kokoonpano rakentuu hyvää vauhtia. Roihuttarien superpesisjoukkue rakentuu omien lahjakkaiden nuorten pelaajien ympärille ja lisäksi joukkueeseen on tulossa muutama superpesiskokemusta omaava pelaaja.

Lue lisää

Teemu Nurmio Hyvinkään Tahkoon


Hyvinkään Tahko ja Teemu Nurmio ovat solmineet kahden vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää

Jarkko Pokelasta Pesäkarhujen uusi pelinjohtaja


Pesäkarhut julkaisi naisten Superpesisjoukkueensa uuden pelinjohtajan keskiviikkona 23.9. järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Porilaisseuran edustusjoukkueen uudeksi pelinjohtajaksi valittiin Manse PP:n naisten Superpesisjoukkuetta vuosina 2016-2019 johtanut ja kaudella 2017 tamperelaiset mestaruuteen johdattanut Jarkko Pokela.

Lue lisää

Nuoret huippulupaukset Mansen naisten matkaan


Manse PP on tehnyt pelaajasopimukset nuorten huippulupausten Ella Reimanin ja Lina Oleniuksen kanssa. Hurjaa jälkeä ykköspesiksessä tehnyt kaksikko siirtyy Helsingin Roihusta Tampereelle. Kummankin pelaajan sopimus on 2+1 vuotinen.

Lue lisää

Tuomas Jussila ja Topias Lilja Manse PP:n keisaripusakkaan


Manse PP on solminut kaksivuotiset sopimukset Tuomas Jussilan ja Topias Liljan kanssa.

Lue lisää