Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Woman Volley altavastaajana Haapavedellä

 

Woman Volley altavastaajana Haapavedellä


Täysilukuinen Ploki liian kova vastus WoVolle

Haapavedellä pelatusta lentopalloliigaa edeltävästä harjoitusturnauksesta palasi pohjoiseen iloinen joukkue ja valmentaja, vaikka tuloksellisesti peleissä ei ollutkaan hurraamista.

Rovaniemeläinen Woman Volley sai vastaansa liiganelosena vahvaksi tiedetyn Plokin. Plokilla oli kasassa koko porukka, kun WoVon vahvuudesta puuttui viisi avainpelaajaa maajoukkuevelvotteista ja biitsikiertueesta johtuvien päällekkäisyyksien takia.

Sunnuntain tulos 4-0 (25-21, 25-11, 25-18, 25-17) Plokille syntyikin pitkälti vahvistuksilla: 195-senttinen amerikkalaishakkuri Kayla Walker, bulgarialainen yleispelaaja Irena Antova ja pitkään Suomessa otteitaan
näyttänyt keskipelaaja Nikolina Alter pistivät palloa kenttään korkealta ja kokemuksella.
- Siinä Tahkolan Jenny ja keskipelaajana yleensä ollut Räisäsen Tiina pääsivät näkemään miesmäistä torjuntaa, valmentaja Pasi Rautio kertoili silti tyytyväisenä.
Tanja Körkkö pääsi turnauksessa yleispelaajaksi ja Heidi Koivuranta liberoksi, mikä antoi pihtiputaalaisille vielä lisätasoitusta.
- Lähinnä meillä paleli laitahyökkäyksissä, missä nähtiin ihan ymmärrettävästi tehottomuutta. Pelituntuma oli välillä aika lailla hakusessa, Rautio analysoi.
WoVon tehokkaimmat hyökkääjät sunnuntaina olivatkin Tiina Syrjänen ja Emmi Ronkainen, molemmat keskipelaajien tonteilla. Syrjänen onnistui tekemään muutaman oikein nappitorjunnan.
Passareina vaihdelleet Jenni Koivuranta ja Noora Rautio pelasivat erän kerrallaan vuoron perään, molemmat parantaen loppua kohden.
- Erittäin tyytyväinen olen vastaanottoon, joka oli vastustajan luokkaa ja jopa parempi.
Turnauksesta haluttu anti saavutettiin hyvien ja kovien vastusten ansiosta.
- Liigassa ei yksinkertaisesti kärsi ajatus harhailla hetkeäkään. Alkukauden teemana meillä onkin pelin kovuuden ja tason säilyttäminen. Olemme valmiita liigaan, se on näytetty karsinnoissa.
Toisena vastuksena WoVo kohtasi ykkössarjaa pelaavan Alajärven Ankkurit voittaen tämän erin 3-1 (25-22, 25-9, 25-17, 15-25).
Rovaniemen harjoitusturnaukseen 8.-9. syyskuuta WoVon porukka vahvistuu ainakin Jana Jaudzeman ja Anete Krastinan panoksilla.
- Viime tietojen mukaan meidän kolme tyttöä jatkavat maajoukkuekuvioissa loppuun saakka, Rautio paljastaa.

WoVon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Perungan Pojat jatkaa Challenge Cupia Ranskassa

Perungan Pojat jatkaa Challenge Cupia Ranskassa

Perungan Pojat jatkaa lentopallon Eurocupin pelejä seuraavallakin kierroksella pudotettuaan bulgarialaisen Levski Sofian jatkosta Challenge Cupissa.

Lue lisää
Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää