Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

WoVo kohtaa lauantaina OrPon

 

WoVo kohtaa lauantaina OrPon


WoVo kohtaa OrPon: lisävoimaa riskisyötöstä ja kotisalin hurmoksesta

Woman Volleyn kiinnostavat kotipelit jatkuvat Lapin urheiluopistolla. Naisten lentopallon Mestaruusliigan pisimmän pääsarjahistorian joukkue Oriveden Ponnistus pitää tällä hetkellä sarjanelosen paikkaa, ja kohtaa Rovaniemellä nousijastatustaan vahvemmaksi osoittautuneet wovottaret. Oriveden alkukausi on mennyt loukkaantumislistaan nähden hienosti, toki ailahtelevaisuuttakin on pelissä ollut nähtävissä. Joka tapauksessa OrPon tavoitetta”mestaruus” on tarkennettu niin että ykköstähtäimessä on aluksi pudotuspelit.

- Pienellä porukalla tullaan, mutta toki pisteet mielessä Rovaniemelle, OrPon valmentaja Tuomas Alatalo kertoo.

Orivedellä mitellyssä ensikohtaamisessa lokakuussa OrPo vei potin erin 3-1. Rovaniemeläisiä on lauantaina vastassa vain kahdeksan pelaajan porukka, sillä Kaisa Kymäläinen ja Eveliina Koljonen ovat polvivamman takia olleet jo pitkään poissa, Nette Tuominen pysyy sivussa olkapäävamman takia ja passarituuraaja Outi Munnukka jää Rovaniemen-junasta työesteen takia.

- Urheiluopisto on tuttu paikka mutten itse ole siellä pelannut. Salinahan se on vähän hankala, minkä kotijoukkue varmasti hyödyntää kuten pitääkin hyödyntää. Yleisön kannustus varmasti sytyttää vierasjoukkueenkin, Alatalo toteaa.

OrPon hakkuri Tatsiana Lapukhina on kentällä ollessaan yltynyt koviin tehoihin, ja viimeksi OrPon porukasta erottuivat WoVon kustannuksella myös Erin Little ja Eeva Puukka. Viime viikonvaihteessa Virossa iskuun pääsi myös Saara Lepistö, jonka syöttö oli viime viikonvaihteessa piinkovaa tasoa. Pasi Rautio on luottavainen eikä syyttä. Makean LP Viesti –voiton jälkeen viime viikonvaihteen LP Kangasala –peli oli nautittavaa lentopalloa.

- Takana on jälleen kova treeniviikko. Nyt kun saadaan pidettyä ykköstempon pelaaminen paremmin hallussa kuin viime viikonloppuna, ja muistetaan muutkin osa-alueet, tulee hyvä peli. Kotisalin hurmoksella ja pikku riskisyöttö siivittävät pelaamista lauantaina, Rautio lupaa. Valmentajan mukaan niin keskipelaaja Amber Kaufman kuin hakkuri Jana Jaudzema ovat iskussa.

- Kyllä meillä on hyvä kokonaisuus kasassa viikonvaihteeseen. WoVo – OrPo Lapin urheiluopistolla la 24.11.2012 klo 17.

WoVon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Woman Volley - logo

Woman Volley - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Perungan Pojat jatkaa Challenge Cupia Ranskassa

Perungan Pojat jatkaa Challenge Cupia Ranskassa

Perungan Pojat jatkaa lentopallon Eurocupin pelejä seuraavallakin kierroksella pudotettuaan bulgarialaisen Levski Sofian jatkosta Challenge Cupissa.

Lue lisää
Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Lue lisää
Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Lue lisää
Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Lue lisää
Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lue lisää
Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

Lue lisää