Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Crocodiles päätti runkosarjan voitolla

 

Crocodiles päätti runkosarjan voitolla


Crocodilesille Vaahteraliigan päätöskierroksen ottelu Vantaalla sarjanousija TAFTia vastaan oli periaatteessa merkityksetön. Crocodiles varmisti viikko sitten kotiedun välieriin ja nousi nyt 20-29 (0-16) voitollaan sarjakärkeen. Viime vuoden mestari Wolverines pelaa runkosarjan viimeisen kierroksen ottelunsa tänään maanantaina sarjassa viimeisenä olevaa Turun Trojansia vastaan, mutta varsin ihmeitä pitäisi tapahtua etteikö Wolverines voittaisi ja nousisi runkosarjan voittoon.

Crocodiles kohtaa välierissä ensi viikonloppuna saman yhtälön mukaisesti suurella todennäköisyydellä Helsingin Roostersin. Roostersin ja Porvoon Butchersin välisellä viimeisen kierroksen ottelulla myös tänään maanantaina ei ole merkitystä. Roosters on joka tapauksessa runkosarjan kolmas ja Butchers neljäs.

Päätöskierroksen ottelussa Vantaalla Crocodiles hallitsi peliä aina viimeiselle neljännekselle saakka, kunnes TAFT teki peräkkäin kolme TD:tä ja oli enää kolmen pisteen päässä Crocodilesistä. Peliaikaa tosin oli jäljellä enää seitsemän sekuntia. Crocodiles kuittasi kuitenkin vielä yhden maalin, kun parhaana palkittu Chris Holmesly palautti aloituspotkun maaliin 51 jaardin juoksupelillä.

– TAFT on hyvä joukkue ja pelasi hyvän pelin, mutta puolustus pelasi meille pisteet tästä ottelusta. Hyökkäys teki tarvittavat pisteet, mutta meille tuli myös virheitä pallonpudotuksien myötä, kertasi Crocodilesin joukkueenjohtaja Timo Rautiainen.

Crocodiles hallitsi ottelun alkua. Seinäjokelaiset pelasivat pääasiassa juoksupeliä. Ville Järviö, Juhani Koivumäki ja Dominic Kegel iskivät TD:t ja yksi kahden pisteen maali oli TAFTin oma maali. Crocodilesin neljännen maalin teki Holmesly. Lisäpisteistä vastasi tuttuun tyyliin Ilkka Laitinen. TAFT sai uutta potkua neljännelle neljännekselle. Tosin Crocodiles säästi miehiä ja teki vaihtoja.

– Päätettiin säästää pelaajia välierään. Pari uutta miestä tuli entisestään pitkälle loukkaantuneiden listalle, harmitteli Rautiainen.

Crocodilesin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoki Crocodiles - logo

Crocodiles - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Strother korvaa Marshallin

Strother korvaa Marshallin

Edelleen Vaahteraliigan runkosarjan voitosta kamppaileva Crocodiles on vahvistanut rivejään uudella amerikkalaisella keskushyökkääjällä, Steven Strotherilla.

Lue lisää
Brittijätti vahvistaa Crocodilesia

Brittijätti vahvistaa Crocodilesia

Perjantaina Vaahteraliigan vierasottelullaan Roostersia vastaan avaava Seinäjoki Crocodiles on vahvistanut laitahyökkääjäkalustoaan melkoisella jätillä.

Lue lisää
Crocodilesille seitsemän sopimusta lisää

Crocodilesille seitsemän sopimusta lisää

Viikonloppuna pidetyn ensimmäisen leirin yhteydessä Crocodiles teki yhteensä seitsemän uutta pelaajasopimusta alkavalle kaudelle.

Lue lisää
Crocodilesin jenkkikiintiö täydentyi

Crocodilesin jenkkikiintiö täydentyi

Crocodilesin jenkkikiintiö täydentyi kolmannella Amerikan avulla. Lane Stuht on puolustuksen linjamies, joka on pelannut yliopistopalloa II divisioonan Western State Colorado Universityssä.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Crocodilesille toinen jenkki

Crocodilesille toinen jenkki

Crocodiles on tehnyt pelaajasopimuksen monipuolisen 24-vuotiaan Damonshay Pittin kanssa tulevasta kaudesta.

Lue lisää