Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Christoffer Kloo ei jatka Kerhossa

 

Christoffer Kloo ei jatka Kerhossa


Seinäjoen Jalkapallokerhon hallitus päätti sunnuntaina pidetyssä kokouksessaan vapauttaa edustusjoukkueen päävalmentajan Christoffer Kloon tehtävistään. SJK aloittaa uuden valmentajan haun välittömästi. Seura tiedotti asiasta maanantaina klo 15.00 alkaneessa tilaisuudessa. SJK haluaa kiittää Kloota kuluneesta ajasta ja hän tulee aina olemaan erottamaton osa Kerhon historiaa.

- Olemme olleet tyytyväisiä siihen mitä Toffe sai aikaan. Huikea tappioton kausi ja nousu Ykköseen. Seura ja joukkue menivät selvästi eteenpäin hänen aikanaan. Kuitenkaan tällä kaudella tulokset eivät ole olleet tyydyttäviä, pelaajista ei ole saatu kaikkea irti ja muutos piti tehdä. Aivan kaikilla, ei ainoastaan valmentajalla, on tässä peiliin katsomisen paikka, kommentoi Kerhon puheenjohtaja Raimo Sarajärvi seuran hallituksen ratkaisua.

Kunnes uuden valmentajan nimi on papereissa, hoitaa edustusjoukkueen valmennuksen Kerhon valmennuspäällikkö Jamie Shore. Seuran apuna toimiva Keith Armstrong konsultoi häntä tehtävässään ja on mukana peleissä penkillä. SJK neuvottelee Armstrongin kanssa myös urheilutoimenjohtajan pestistä. Kloon kanssa samaan aikaan Seinäjoelle kakkosvalmentajaksi ja A-junioreiden vastuuvalmentajaksi palkattu Max Peltonen jatkaa työtään junioreiden kanssa. Muu taustaryhmä pysyy samana.

- Haluamme saada valmentajan, joka on joukkuetta ja seuraa kehittävä johtaja. Seuran visio on edelleen olla tulevaisuudessa Suomen paras paikka 15-20-vuotiaille pelaajille. Liigaan haluamme mukaan viimeistään vuonna 2015, linjasi Sarajärvi tulevaisuuden suunnitelmia.

Seuralla on jo useampikin kiinnostava vaihtoehto uudeksi päävalmentajaksi ja sopimukseen pyritään pääsemään mahdollisimman nopeasti vielä kuluvan kauden aikana. Shore toimii jatkossakin Kerhon valmennuspäällikkönä ja nuorten pelaajien kehittäjänä.

SJK kohtaa ensi lauantaina 18.8. klo 17.00 Keskuskentällä Helsingin IFK:n.

SJK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Jalkapallokerho - logo

SJK - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutReuben Ayarna ja Emile Paul Tendeng SJK-paitaan

Reuben Ayarna ja Emile Paul Tendeng SJK-paitaan

SJK on tehnyt pelaajasopimukset viime kaudella Ilvestä edustaneiden Reuben Ayarnan ja Emile Paul Tendengin kanssa.

Lue lisää
Mihkel Aksalu jatkaa SJK:ssa pitkään

Mihkel Aksalu jatkaa SJK:ssa pitkään

SJK:n kapteeni ja maalivahti Mihkel Aksalu, on allekirjoittanut kahden vuoden jatkosopimuksen SJK:n kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Anatolé Abang ja Chema Antón SJK:n riveihin

Anatolé Abang ja Chema Antón SJK:n riveihin

Kamerunin maajoukkuehyökkääjä Anatolé Abang ja espanjalainen laitapuolustaja Chema Antón ovat SJK:n uudet vahvistukset.

Lue lisää
Marc Vales jatkaa Seinäjoella

Marc Vales jatkaa Seinäjoella

SJK:n ja Andorran maajoukkueen puolustaja Marc Vales ovat solmineet uuden kaksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimus kattaa kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää
Aristote Mboma siirtyy SJK-paitaan

Aristote Mboma siirtyy SJK-paitaan

SJK on tehnyt pelaajasopimuksen AC Oulussa Ykkösen maalikuninkuuden voittaneen Aristote Mboman kanssa. Sopimus kattaa kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää