Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Christoffer Kloo ei jatka Kerhossa

 

Christoffer Kloo ei jatka Kerhossa


Seinäjoen Jalkapallokerhon hallitus päätti sunnuntaina pidetyssä kokouksessaan vapauttaa edustusjoukkueen päävalmentajan Christoffer Kloon tehtävistään. SJK aloittaa uuden valmentajan haun välittömästi. Seura tiedotti asiasta maanantaina klo 15.00 alkaneessa tilaisuudessa. SJK haluaa kiittää Kloota kuluneesta ajasta ja hän tulee aina olemaan erottamaton osa Kerhon historiaa.

- Olemme olleet tyytyväisiä siihen mitä Toffe sai aikaan. Huikea tappioton kausi ja nousu Ykköseen. Seura ja joukkue menivät selvästi eteenpäin hänen aikanaan. Kuitenkaan tällä kaudella tulokset eivät ole olleet tyydyttäviä, pelaajista ei ole saatu kaikkea irti ja muutos piti tehdä. Aivan kaikilla, ei ainoastaan valmentajalla, on tässä peiliin katsomisen paikka, kommentoi Kerhon puheenjohtaja Raimo Sarajärvi seuran hallituksen ratkaisua.

Kunnes uuden valmentajan nimi on papereissa, hoitaa edustusjoukkueen valmennuksen Kerhon valmennuspäällikkö Jamie Shore. Seuran apuna toimiva Keith Armstrong konsultoi häntä tehtävässään ja on mukana peleissä penkillä. SJK neuvottelee Armstrongin kanssa myös urheilutoimenjohtajan pestistä. Kloon kanssa samaan aikaan Seinäjoelle kakkosvalmentajaksi ja A-junioreiden vastuuvalmentajaksi palkattu Max Peltonen jatkaa työtään junioreiden kanssa. Muu taustaryhmä pysyy samana.

- Haluamme saada valmentajan, joka on joukkuetta ja seuraa kehittävä johtaja. Seuran visio on edelleen olla tulevaisuudessa Suomen paras paikka 15-20-vuotiaille pelaajille. Liigaan haluamme mukaan viimeistään vuonna 2015, linjasi Sarajärvi tulevaisuuden suunnitelmia.

Seuralla on jo useampikin kiinnostava vaihtoehto uudeksi päävalmentajaksi ja sopimukseen pyritään pääsemään mahdollisimman nopeasti vielä kuluvan kauden aikana. Shore toimii jatkossakin Kerhon valmennuspäällikkönä ja nuorten pelaajien kehittäjänä.

SJK kohtaa ensi lauantaina 18.8. klo 17.00 Keskuskentällä Helsingin IFK:n.

SJK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Jalkapallokerho - logo

SJK - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPuolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Puolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Kolumbialainen puolustaja Cristhian Valencia ja SJK, ovat tehneet pelaajasopimuksen kaudesta 2021. Valencia liittyy SJK:n riveihin vapaalla siirrolla Kolumbian pääsarjan Cúcuta Deportivosta.

Lue lisää
Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

SJK ja viime kaudet IFK Mariehamnissa pelannut ruotsalainen Gustaf Backaliden, ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kestää kauden 2021 loppuun. Backaliden liittyi SJK:n harjoitusrinkiin koronakaranteenin jälkeen.

Lue lisää
SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

Suomen poikamaajoukkuepelaajat Nooa Laine ja Oliver Günes ovat tehneet SJK:n kanssa kahden vuoden pelaajasopimukset.

Lue lisää
Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

SJK nostaa 19-vuotiaan oman kasvattinsa, Matias Vainionpään pysyvästi edustusjoukkueeseen. Samalla SJK on ottanut käyttöön Ville Tikkasen, Joonas Lepistön, Daniel Håkansin ja Jeremiah Strengin sopimuksissa olevat optiot ja näin koko viisikko jatkaa SJK:ssa myös kaudella 2021.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää