Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SJK solmi kaksi uutta pelaajasopimusta

 

SJK solmi kaksi uutta pelaajasopimusta


Seinäjoen Jalkapallokerho on vahvistanut rivejään kahdella uudella pelaajalla, kun nuori ruotsalainen maalivahti Joakim Jans ja serbialainen puolustaja Pavle Milosavljevic allekirjoittivat sopimukset tällä viikolla.

- Pavle tuo meille kokoa ja voimaa puolustukseen. Hänestä näkee että hän on kova urheilija ja hän hoitaa puolustustehtäviä ylpeydellä. Joakim taas on vielä kehittyvä maalivahti, omaa paljon potentiaalia ja on meille vähän semmoinen tulevaisuuden nimi, kommentoi uusia sopimuspelaajia päävalmentaja Simo Valakari.

Milosavljevicin sopimus kattaa alkavan kauden ja sitä seuraavan, Jansin sopimus kattaa alkavan kauden ja sopimuksessa on optiot tulevista kausista.

- Milosavljevic teki erinomaisen vakutuksen KOMIA-turnauksessa, missä hän pelasi neljänä päivänä kolme peliä. Suorituksen arvoa nostaa vielä se että Pavle ei ollut ennen sitä koskaan pelannut tekonurmella tai sisähallissa. Vielä vie aikaa päästä täysin sisään pelitapaan ja uskonkin että hän parantaa vielä paljon kun pääsemme ulos pelaaman. Pavle on nöyrä työntekijä harjoituskentällä, mukava ihmisenä ja odotukset ensi kaudelle on korkealla hänen suhteensa, kommentoi Urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong.

- Joakim taas on huippulupaus ja toivon että hän haastaa muut meidän maalivahdit jo tällä kaudella taistelussa ykkösmaalivahdin paikasta, hän on erittäin mukava tyyppinä ja hänellä on valtava halu kehittyä ja mennä eteenpäin urallaan, arvioi nuorta ruotsalaismaalivahtia Armstrong.

- Olen tyytyväinen molempien sopimuksista, päättää Keith Armstrong.

Lähde: SJK2007.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Jalkapallokerho - logo

SJK - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPuolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Puolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Kolumbialainen puolustaja Cristhian Valencia ja SJK, ovat tehneet pelaajasopimuksen kaudesta 2021. Valencia liittyy SJK:n riveihin vapaalla siirrolla Kolumbian pääsarjan Cúcuta Deportivosta.

Lue lisää
Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

SJK ja viime kaudet IFK Mariehamnissa pelannut ruotsalainen Gustaf Backaliden, ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kestää kauden 2021 loppuun. Backaliden liittyi SJK:n harjoitusrinkiin koronakaranteenin jälkeen.

Lue lisää
SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

Suomen poikamaajoukkuepelaajat Nooa Laine ja Oliver Günes ovat tehneet SJK:n kanssa kahden vuoden pelaajasopimukset.

Lue lisää
Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

SJK nostaa 19-vuotiaan oman kasvattinsa, Matias Vainionpään pysyvästi edustusjoukkueeseen. Samalla SJK on ottanut käyttöön Ville Tikkasen, Joonas Lepistön, Daniel Håkansin ja Jeremiah Strengin sopimuksissa olevat optiot ja näin koko viisikko jatkaa SJK:ssa myös kaudella 2021.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää