Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SJK solmi kaksi uutta pelaajasopimusta

 

SJK solmi kaksi uutta pelaajasopimusta


Seinäjoen Jalkapallokerho on vahvistanut rivejään kahdella uudella pelaajalla, kun nuori ruotsalainen maalivahti Joakim Jans ja serbialainen puolustaja Pavle Milosavljevic allekirjoittivat sopimukset tällä viikolla.

- Pavle tuo meille kokoa ja voimaa puolustukseen. Hänestä näkee että hän on kova urheilija ja hän hoitaa puolustustehtäviä ylpeydellä. Joakim taas on vielä kehittyvä maalivahti, omaa paljon potentiaalia ja on meille vähän semmoinen tulevaisuuden nimi, kommentoi uusia sopimuspelaajia päävalmentaja Simo Valakari.

Milosavljevicin sopimus kattaa alkavan kauden ja sitä seuraavan, Jansin sopimus kattaa alkavan kauden ja sopimuksessa on optiot tulevista kausista.

- Milosavljevic teki erinomaisen vakutuksen KOMIA-turnauksessa, missä hän pelasi neljänä päivänä kolme peliä. Suorituksen arvoa nostaa vielä se että Pavle ei ollut ennen sitä koskaan pelannut tekonurmella tai sisähallissa. Vielä vie aikaa päästä täysin sisään pelitapaan ja uskonkin että hän parantaa vielä paljon kun pääsemme ulos pelaaman. Pavle on nöyrä työntekijä harjoituskentällä, mukava ihmisenä ja odotukset ensi kaudelle on korkealla hänen suhteensa, kommentoi Urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong.

- Joakim taas on huippulupaus ja toivon että hän haastaa muut meidän maalivahdit jo tällä kaudella taistelussa ykkösmaalivahdin paikasta, hän on erittäin mukava tyyppinä ja hänellä on valtava halu kehittyä ja mennä eteenpäin urallaan, arvioi nuorta ruotsalaismaalivahtia Armstrong.

- Olen tyytyväinen molempien sopimuksista, päättää Keith Armstrong.

Lähde: SJK2007.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Jalkapallokerho - logo

SJK - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNäin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
SJK:n ja Alexei Eremenkon tiet erkanevat

SJK:n ja Alexei Eremenkon tiet erkanevat

Päävalmentaja Alexei Eremenko ja valmentaja Umar Marhiev on vapautettu tehtävistään. SJK:n valmennusvastuun ottaa Brian Page valmennusryhmineen. Muutokset tulevat voimaan välittömästi.

Lue lisää
Mosa siirtyy SJK:n riveihin

Mosa siirtyy SJK:n riveihin

Suomen maajoukkueen keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi siirtyy SJK-paitaan vapaalla siirrolla. Mosa-lempinimellä yleisesti tunnettu 24-vuotias Yaghoubi, on viime vuosien Veikkausliigan tunnetuimpia pelaajia.

Lue lisää
Jude Ekow Arthur SJK:n riveihin

Jude Ekow Arthur SJK:n riveihin

Ghanan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen Jude Ekow Arthur siirtyy vuoden mittaisella lainasopimuksella SJK:hon kotimaansa Liberty Professionalsista.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää