Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SJK solmi kaksi uutta pelaajasopimusta

 

SJK solmi kaksi uutta pelaajasopimusta


Seinäjoen Jalkapallokerho on vahvistanut rivejään kahdella uudella pelaajalla, kun nuori ruotsalainen maalivahti Joakim Jans ja serbialainen puolustaja Pavle Milosavljevic allekirjoittivat sopimukset tällä viikolla.

- Pavle tuo meille kokoa ja voimaa puolustukseen. Hänestä näkee että hän on kova urheilija ja hän hoitaa puolustustehtäviä ylpeydellä. Joakim taas on vielä kehittyvä maalivahti, omaa paljon potentiaalia ja on meille vähän semmoinen tulevaisuuden nimi, kommentoi uusia sopimuspelaajia päävalmentaja Simo Valakari.

Milosavljevicin sopimus kattaa alkavan kauden ja sitä seuraavan, Jansin sopimus kattaa alkavan kauden ja sopimuksessa on optiot tulevista kausista.

- Milosavljevic teki erinomaisen vakutuksen KOMIA-turnauksessa, missä hän pelasi neljänä päivänä kolme peliä. Suorituksen arvoa nostaa vielä se että Pavle ei ollut ennen sitä koskaan pelannut tekonurmella tai sisähallissa. Vielä vie aikaa päästä täysin sisään pelitapaan ja uskonkin että hän parantaa vielä paljon kun pääsemme ulos pelaaman. Pavle on nöyrä työntekijä harjoituskentällä, mukava ihmisenä ja odotukset ensi kaudelle on korkealla hänen suhteensa, kommentoi Urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong.

- Joakim taas on huippulupaus ja toivon että hän haastaa muut meidän maalivahdit jo tällä kaudella taistelussa ykkösmaalivahdin paikasta, hän on erittäin mukava tyyppinä ja hänellä on valtava halu kehittyä ja mennä eteenpäin urallaan, arvioi nuorta ruotsalaismaalivahtia Armstrong.

- Olen tyytyväinen molempien sopimuksista, päättää Keith Armstrong.

Lähde: SJK2007.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Jalkapallokerho - logo

SJK - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMosa siirtyy SJK:n riveihin

Mosa siirtyy SJK:n riveihin

Suomen maajoukkueen keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi siirtyy SJK-paitaan vapaalla siirrolla. Mosa-lempinimellä yleisesti tunnettu 24-vuotias Yaghoubi, on viime vuosien Veikkausliigan tunnetuimpia pelaajia.

Lue lisää
Jude Ekow Arthur SJK:n riveihin

Jude Ekow Arthur SJK:n riveihin

Ghanan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen Jude Ekow Arthur siirtyy vuoden mittaisella lainasopimuksella SJK:hon kotimaansa Liberty Professionalsista.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Reuben Ayarna ja Emile Paul Tendeng SJK-paitaan

Reuben Ayarna ja Emile Paul Tendeng SJK-paitaan

SJK on tehnyt pelaajasopimukset viime kaudella Ilvestä edustaneiden Reuben Ayarnan ja Emile Paul Tendengin kanssa.

Lue lisää
Mihkel Aksalu jatkaa SJK:ssa pitkään

Mihkel Aksalu jatkaa SJK:ssa pitkään

SJK:n kapteeni ja maalivahti Mihkel Aksalu, on allekirjoittanut kahden vuoden jatkosopimuksen SJK:n kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää