Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Crocodilesille toinen jenkki

Crocodilesille toinen jenkki

 

Crocodiles on tehnyt pelaajasopimuksen monipuolisen 24-vuotiaan Damonshay Pittin kanssa tulevasta kaudesta. Sopimus on myös ovenavaus uuteen elämään pelaajalle, jonka nuoruutta varjostaa ampumisvälikohtaus hänen kotikaupungissaan Wisconsinin Racinessa.

- Olemme tarkistelleet taustat huolellisesti mm. hänen valmentajaltaan ja meillä aiemmin pelanneelta Dominic Kegeliltä. Dom on pelannut hänen kanssaan samassa puoliammattilaisjoukkueessa ja vakuuttaa kaverin olevan ok, kertoo Crocodilesin uusi vastuuvalmentaja Henri Kotanen.

Pitt sai kyseisestä välikohtauksesta 16 kk tuomion seitsemän vuotta sitten, mutta on osoittanut sen jälkeen pysyvänsä kaidalla tiellä ja näyttänyt myös sen, miksi hän highschoolissa oli yksi osavaltion suurimmista talenteista.

- Joidenkin mielestä me otamme tässä riskin. Meidän mielestämme annamme mahdollisuuden nuorelle pelaajalle, jonka potentiaaliin uskomme, Kotanen jatkaa.

- Sitä paitsi jos Dom opn valmis pistämään itsensä kaverin takuumieheksi, meillä ei ole syytä epäillä hänen kykyjään millään tavalla. Kaiken kukkuraksi Damonshayta kuvaillaan todella nöyräksi joukkuepelaajaksi, joka sattui nuoruudessaan olemaan väärään aikaan väärässä paikassa. Minä ainakin odotan innolla hänen tuloaan, vakuuttaa Kotanen.

Ennakkotietojen ja filmien perusteella Kotasen innostus on perusteltua. Pitt on pelaaja, jolla on kyky ratkoa pelejä monessa roolissa. Mies palauttaa potkuja, kantaa palloa keskushyökkääjänä, puolustaa tarvittaessa takakentällä ja tarjoaa huimalla nopeudellaan todella vaarallisen aseen Crocodilesin arsenaaliin Vaahteraliigassa.

- Toivomme, että tämän sopimuksen kautta ovi Euroopan kentille avautuu Damonshaylle ja hän saa jatkaa pelaamista pitkään, tiivistää Kotanen.

Crocodilesin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoki Crocodiles - logo

Crocodiles - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutStrother korvaa Marshallin

Strother korvaa Marshallin

Edelleen Vaahteraliigan runkosarjan voitosta kamppaileva Crocodiles on vahvistanut rivejään uudella amerikkalaisella keskushyökkääjällä, Steven Strotherilla.

Lue lisää
Brittijätti vahvistaa Crocodilesia

Brittijätti vahvistaa Crocodilesia

Perjantaina Vaahteraliigan vierasottelullaan Roostersia vastaan avaava Seinäjoki Crocodiles on vahvistanut laitahyökkääjäkalustoaan melkoisella jätillä.

Lue lisää
Crocodilesille seitsemän sopimusta lisää

Crocodilesille seitsemän sopimusta lisää

Viikonloppuna pidetyn ensimmäisen leirin yhteydessä Crocodiles teki yhteensä seitsemän uutta pelaajasopimusta alkavalle kaudelle.

Lue lisää
Crocodilesin jenkkikiintiö täydentyi

Crocodilesin jenkkikiintiö täydentyi

Crocodilesin jenkkikiintiö täydentyi kolmannella Amerikan avulla. Lane Stuht on puolustuksen linjamies, joka on pelannut yliopistopalloa II divisioonan Western State Colorado Universityssä.

Lue lisää
Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Noronen jatkaa SAJL:n johdossa

Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton liittokokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Roope Norosen jatkamaan tehtävässään seuraavaksi kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää
Crocodilesille vahva valmennus

Crocodilesille vahva valmennus

Vaahteraliigassa jälleen pronssia saanut Crocodiles on kasannut poikkeuksellisen vahvan valmennusryhmän kaudelle 2015.

Lue lisää