Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tahvanaiselle jatkosopimus - nuorille pitkiä sopimuksia

Tahvanaiselle jatkosopimus - nuorille pitkiä sopimuksia

Seinäjoen Jalkapallokerho on solminut pelaajasopimuksia, kun Timo Tahvanainen kirjoitti vuoden jatkosopimuksen ja junioreista mukaan nostetuille Elias Ahteelle, Jesse Sarajärvelle ja Paavo Valakarille tehtiin kolmen vuoden pelaajasopimukset. Lisäksi junioreista mukaan nouseva Emil Lidman omaa pelaajasopimuksen kaudelle 2015.

- Timo Tahvanainen on rutinoitunut ja monikäyttöinen pelaaja, joka on iso lisä meidän joukkueelle, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari Tahvanaisen jatkosopimusta.
 
- Junioripelaajien kanssa teimme pitkät sopimukset ja olemme kehittäneet meidän valmennusryhmää, jotta pääsemme entistä paremmin kiinni yksilökeskeiseen valmentamiseen ja siten auttamaan junioreita kehittymisessä huipputasolle. Tämä vaatii myös nuorilta pelaajilta seuraavan kolmen vuoden ajalle sitoutumista, tekemään sen työn mitä se vaatii. Kolmen vuoden sopimus antaa meille myös rauhan toimia siten, että nuori pelaaja itse on sen kehityksen keskiössä. Kauden aikana nostamme varmasti lisää junioreita mukaan joukkueeseen, kertoo Valakari.

SJK vahvisti A-junioreiden ja Kerho 07:n valmennustiimiiä, ottamalla mukaan Heikki Tuomilehdon, joka on toiminut aiemmin SJK-junioreiden valmentajana ja vastaa Wallsport Akatemian toiminnasta.

Junioreille on myös tehty omat henkilökohtaiset fyysiset harjoitusohjelmat ja näihin kiinnitetään vastaavalla tavalla huomioita kuin edustusjoukkueessa. 

SJK tarjosi vastavaa sopimusta myös omista junioreista kasvaneelle, 1996 syntyneelle Tuomas Lähdesmäelle, mutta sopimusta hänen kanssaan ei syntynyt. Koko SJK väki kiittää Tuppua viime kausista ja toivottaa onnea tulevaisuuteen. 

SJK:lla on kasassa 18 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Lähde: SJK


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Jalkapallokerho - logo

SJK - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPuolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Puolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Kolumbialainen puolustaja Cristhian Valencia ja SJK, ovat tehneet pelaajasopimuksen kaudesta 2021. Valencia liittyy SJK:n riveihin vapaalla siirrolla Kolumbian pääsarjan Cúcuta Deportivosta.

Lue lisää
Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

SJK ja viime kaudet IFK Mariehamnissa pelannut ruotsalainen Gustaf Backaliden, ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kestää kauden 2021 loppuun. Backaliden liittyi SJK:n harjoitusrinkiin koronakaranteenin jälkeen.

Lue lisää
SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

Suomen poikamaajoukkuepelaajat Nooa Laine ja Oliver Günes ovat tehneet SJK:n kanssa kahden vuoden pelaajasopimukset.

Lue lisää
Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

SJK nostaa 19-vuotiaan oman kasvattinsa, Matias Vainionpään pysyvästi edustusjoukkueeseen. Samalla SJK on ottanut käyttöön Ville Tikkasen, Joonas Lepistön, Daniel Håkansin ja Jeremiah Strengin sopimuksissa olevat optiot ja näin koko viisikko jatkaa SJK:ssa myös kaudella 2021.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää