Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tahvanaiselle jatkosopimus - nuorille pitkiä sopimuksia

Veikkausvinkit

Tahvanaiselle jatkosopimus - nuorille pitkiä sopimuksia

Seinäjoen Jalkapallokerho on solminut pelaajasopimuksia, kun Timo Tahvanainen kirjoitti vuoden jatkosopimuksen ja junioreista mukaan nostetuille Elias Ahteelle, Jesse Sarajärvelle ja Paavo Valakarille tehtiin kolmen vuoden pelaajasopimukset. Lisäksi junioreista mukaan nouseva Emil Lidman omaa pelaajasopimuksen kaudelle 2015.

- Timo Tahvanainen on rutinoitunut ja monikäyttöinen pelaaja, joka on iso lisä meidän joukkueelle, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari Tahvanaisen jatkosopimusta.
 
- Junioripelaajien kanssa teimme pitkät sopimukset ja olemme kehittäneet meidän valmennusryhmää, jotta pääsemme entistä paremmin kiinni yksilökeskeiseen valmentamiseen ja siten auttamaan junioreita kehittymisessä huipputasolle. Tämä vaatii myös nuorilta pelaajilta seuraavan kolmen vuoden ajalle sitoutumista, tekemään sen työn mitä se vaatii. Kolmen vuoden sopimus antaa meille myös rauhan toimia siten, että nuori pelaaja itse on sen kehityksen keskiössä. Kauden aikana nostamme varmasti lisää junioreita mukaan joukkueeseen, kertoo Valakari.

SJK vahvisti A-junioreiden ja Kerho 07:n valmennustiimiiä, ottamalla mukaan Heikki Tuomilehdon, joka on toiminut aiemmin SJK-junioreiden valmentajana ja vastaa Wallsport Akatemian toiminnasta.

Junioreille on myös tehty omat henkilökohtaiset fyysiset harjoitusohjelmat ja näihin kiinnitetään vastaavalla tavalla huomioita kuin edustusjoukkueessa. 

SJK tarjosi vastavaa sopimusta myös omista junioreista kasvaneelle, 1996 syntyneelle Tuomas Lähdesmäelle, mutta sopimusta hänen kanssaan ei syntynyt. Koko SJK väki kiittää Tuppua viime kausista ja toivottaa onnea tulevaisuuteen. 

SJK:lla on kasassa 18 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Lähde: SJK


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Jalkapallokerho - logo

SJK - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutReuben Ayarna ja Emile Paul Tendeng SJK-paitaan

Reuben Ayarna ja Emile Paul Tendeng SJK-paitaan

SJK on tehnyt pelaajasopimukset viime kaudella Ilvestä edustaneiden Reuben Ayarnan ja Emile Paul Tendengin kanssa.

Lue lisää
Mihkel Aksalu jatkaa SJK:ssa pitkään

Mihkel Aksalu jatkaa SJK:ssa pitkään

SJK:n kapteeni ja maalivahti Mihkel Aksalu, on allekirjoittanut kahden vuoden jatkosopimuksen SJK:n kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Anatolé Abang ja Chema Antón SJK:n riveihin

Anatolé Abang ja Chema Antón SJK:n riveihin

Kamerunin maajoukkuehyökkääjä Anatolé Abang ja espanjalainen laitapuolustaja Chema Antón ovat SJK:n uudet vahvistukset.

Lue lisää
Marc Vales jatkaa Seinäjoella

Marc Vales jatkaa Seinäjoella

SJK:n ja Andorran maajoukkueen puolustaja Marc Vales ovat solmineet uuden kaksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimus kattaa kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää
Aristote Mboma siirtyy SJK-paitaan

Aristote Mboma siirtyy SJK-paitaan

SJK on tehnyt pelaajasopimuksen AC Oulussa Ykkösen maalikuninkuuden voittaneen Aristote Mboman kanssa. Sopimus kattaa kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää