Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tahvanaiselle jatkosopimus - nuorille pitkiä sopimuksia

Tahvanaiselle jatkosopimus - nuorille pitkiä sopimuksia

Seinäjoen Jalkapallokerho on solminut pelaajasopimuksia, kun Timo Tahvanainen kirjoitti vuoden jatkosopimuksen ja junioreista mukaan nostetuille Elias Ahteelle, Jesse Sarajärvelle ja Paavo Valakarille tehtiin kolmen vuoden pelaajasopimukset. Lisäksi junioreista mukaan nouseva Emil Lidman omaa pelaajasopimuksen kaudelle 2015.

- Timo Tahvanainen on rutinoitunut ja monikäyttöinen pelaaja, joka on iso lisä meidän joukkueelle, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari Tahvanaisen jatkosopimusta.
 
- Junioripelaajien kanssa teimme pitkät sopimukset ja olemme kehittäneet meidän valmennusryhmää, jotta pääsemme entistä paremmin kiinni yksilökeskeiseen valmentamiseen ja siten auttamaan junioreita kehittymisessä huipputasolle. Tämä vaatii myös nuorilta pelaajilta seuraavan kolmen vuoden ajalle sitoutumista, tekemään sen työn mitä se vaatii. Kolmen vuoden sopimus antaa meille myös rauhan toimia siten, että nuori pelaaja itse on sen kehityksen keskiössä. Kauden aikana nostamme varmasti lisää junioreita mukaan joukkueeseen, kertoo Valakari.

SJK vahvisti A-junioreiden ja Kerho 07:n valmennustiimiiä, ottamalla mukaan Heikki Tuomilehdon, joka on toiminut aiemmin SJK-junioreiden valmentajana ja vastaa Wallsport Akatemian toiminnasta.

Junioreille on myös tehty omat henkilökohtaiset fyysiset harjoitusohjelmat ja näihin kiinnitetään vastaavalla tavalla huomioita kuin edustusjoukkueessa. 

SJK tarjosi vastavaa sopimusta myös omista junioreista kasvaneelle, 1996 syntyneelle Tuomas Lähdesmäelle, mutta sopimusta hänen kanssaan ei syntynyt. Koko SJK väki kiittää Tuppua viime kausista ja toivottaa onnea tulevaisuuteen. 

SJK:lla on kasassa 18 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Lähde: SJK


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Jalkapallokerho - logo

SJK - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNäin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
SJK:n ja Alexei Eremenkon tiet erkanevat

SJK:n ja Alexei Eremenkon tiet erkanevat

Päävalmentaja Alexei Eremenko ja valmentaja Umar Marhiev on vapautettu tehtävistään. SJK:n valmennusvastuun ottaa Brian Page valmennusryhmineen. Muutokset tulevat voimaan välittömästi.

Lue lisää
Mosa siirtyy SJK:n riveihin

Mosa siirtyy SJK:n riveihin

Suomen maajoukkueen keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi siirtyy SJK-paitaan vapaalla siirrolla. Mosa-lempinimellä yleisesti tunnettu 24-vuotias Yaghoubi, on viime vuosien Veikkausliigan tunnetuimpia pelaajia.

Lue lisää
Jude Ekow Arthur SJK:n riveihin

Jude Ekow Arthur SJK:n riveihin

Ghanan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen Jude Ekow Arthur siirtyy vuoden mittaisella lainasopimuksella SJK:hon kotimaansa Liberty Professionalsista.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää