Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Reuben Ayarna ja Emile Paul Tendeng SJK-paitaan

Reuben Ayarna ja Emile Paul Tendeng SJK-paitaan

 

SJK on tehnyt pelaajasopimukset viime kaudella Ilvestä edustaneiden Reuben Ayarnan ja Emile Paul Tendengin kanssa. Molempien sopimukset kattaa kauden 2018 ja niissä on optio kaudesta 2019. Molemmat pelaajat olivat mukana voittamassa Veikkausliigan pronssimitaleita kauden päättyessä. Tendeng valittiin liigan parhaaksi pelaajaksi kaudella 2016 ja Ayarna on vahvasti ehdolla tuohon titteliin päättyneellä kaudella.
 
- Molemmat pelaajat ovat osoittaneet kykynsä ja taitonsa parin viime kauden aikana Veikkausliigassa. Kaikki Veikkausliigaa seuraavat tietenkin tietää kuinka kovan tason pelaajista on kyse ja he tulevat omilla vahvuuksillaan vahvistamaan meidän joukkuettamme, kommentoi SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen kaksikkoa. 

Keskikenttäpelaaja Reuben Ayarna oli päättyneen kauden paras Veikkausliigapelaaja, jos mittarina käytetään joka ottelusta jaettuja IS-tähtiä joita hän keräsi eniten. Ayarna kuului myös Ilveksen kapteenistoon ja on urallaan pelannut Veikkausliigan lisäksi Ruotsin Allsvenskanissa GAIS:n ja Häckenin paidassa.

- Olen itseasiassa hyvin innoissani liittyessäni SJK:hon. Kun olemme pelanneet siellä Ilveksen kanssa, olen ollut todella otettu seuran fasiliteeteistä ja siitä millainen seura SJK on. Juttelin myös entisten SJK-pelaajien kanssa ja he kaikki kertoivat pelkästään hyviä asioita seurasta ja seuran ilmapiiristä. Olen myös jutellut seuran jalkapallotoimenjohtajan ja uuden päävalmentajan kanssa ja se intohimo ja kunnianhimo mikä heillä on, oli ratkaiseva tekijä. Joten olen oikein tyytyväinen ottaessani tämän uuden askeleen urallani, sanoo Reuben Ayarna

Hyökkäävä keskikenttämies tai laitapelaaja Emile Paul Tendeg, valittiin kaudella 2016 Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi, parhaaksi keskikenttämieheksi ja hän antoi eniten maalisyöttöjä. Kaudella 2017 hän kärsi pienistä loukkaantumisista, mutta pelasi silti yli kaksikymmentä ottelua ja teki niissä yhden maalin sekä syötti kolme.

- On minulle kunnia olla osa SJK:ta ja olen iloinen tästä siirrosta. SJK on yksi Suomen suurimpia seuroja, joka on voittanut pokaaleja ja tämä on minulle uusi haaste urallani. En malta odottaa että pääsen tapaamaan uudet joukkuekaverini ja kaikki seuran kannattajat. Toivon että saavutamme jotain mahtavaa yhdessä. Itse lupaan tehdä kaikkeni sen eteen, sanoo Emile Paul Tendeng. 

Molemmat pelaajat lähtevät viettämään ansaittua lomaa, mutta he palaavat Suomeen ja tulevat SJK:n harjoituksiin joulukuussa 2017, kun kauteen 2018 valmistautuminen alkaa.

SJK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Puolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Puolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Kolumbialainen puolustaja Cristhian Valencia ja SJK, ovat tehneet pelaajasopimuksen kaudesta 2021. Valencia liittyy SJK:n riveihin vapaalla siirrolla Kolumbian pääsarjan Cúcuta Deportivosta.

Lue lisää
Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

SJK ja viime kaudet IFK Mariehamnissa pelannut ruotsalainen Gustaf Backaliden, ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kestää kauden 2021 loppuun. Backaliden liittyi SJK:n harjoitusrinkiin koronakaranteenin jälkeen.

Lue lisää
SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

Suomen poikamaajoukkuepelaajat Nooa Laine ja Oliver Günes ovat tehneet SJK:n kanssa kahden vuoden pelaajasopimukset.

Lue lisää
Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

SJK nostaa 19-vuotiaan oman kasvattinsa, Matias Vainionpään pysyvästi edustusjoukkueeseen. Samalla SJK on ottanut käyttöön Ville Tikkasen, Joonas Lepistön, Daniel Håkansin ja Jeremiah Strengin sopimuksissa olevat optiot ja näin koko viisikko jatkaa SJK:ssa myös kaudella 2021.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää