Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mosa siirtyy SJK:n riveihin

Mosa siirtyy SJK:n riveihin

 

Suomen maajoukkueen keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi siirtyy SJK-paitaan vapaalla siirrolla. Mosa-lempinimellä yleisesti tunnettu 24-vuotias Yaghoubi, on viime vuosien Veikkausliigan tunnetuimpia pelaajia. Hän voi pelata keskikentällä useammassa eri roolissa ja hänen potkutekniikkansa on erinomainen pelote erikoistilanteissa. Viime kaudella Mosa oli voittamassa HJK:n kanssa Suomen mestaruutta. 
 
Mosa kävi tutustumassa SJK:n toimintaan viikko sitten ja hän sai silloin hyvän kuvan siitä, mitä SJK häneltä odottaa ja mitä hän voi odottaa SJK:lta. 
 
- Minulla on ollut monesti jo aiemmin mahdollisuus tulla SJK:hon. Ennenkuin lähdin Kazakstaniin, olin todella lähellä tulla tänne. Silloin oli todella pienestä kiinni, että en lopulta tullut. Nyt aukesi tosi hyvä mahdollisuus. Juteltiin Alexei Eremenkon ja Richie Dormanin kanssa, ja minulle tuli siitä erittäin hyvä fiilis. Tuli todella sellainen fiilis, että he haluavat minut tänne ja minä haluan tulla tänne. Haluan tuoda oman panokseni ja antaa kaikkeni, että saadaan SJK takaisin huipulle, sanoo SJK:n uusi sopimuspelaaja Moshtagh Yaghoubi.

- Toivottavasti voin myös Eremenkon alaisuudessa kehittyä yhtä hyväksi tai edes lähelle sitä, kuin hänen omat poikansa ovat. Losa ja Roman ovat aika hyviä pelaajia, Yaghoubi jatkaa. 

- Seinäjoki on minulle myös tuttu entuudestaan. Olen ollut täällä maajoukkueen kanssa pelaamassa turnauksia ja olen käynyt HJK:n ja RoPS:n kanssa täällä pelaamassa. Lisäksi minulla asuu yksi lapsuudenystävä täällä, jolla on oma yritys Seinäjoella. Aina kun olen ollut täälläpäin, olen häntä käynyt moikkaamassa, joten tämä on ihan kiva ja tuttu paikka, kertoo Yaghoubi.

- Tulevaisuuden tavoitteeni on lähteä edelleen ulkomaille. Pelaamaalla hyvän kauden SJK:n kanssa, minulla on paremmat mahdollisuudet päästä eteenpäin, Yaghoubi uskoo.

- SJK-faneille haluan vielä sanoa, että on kiva olla täällä, teillä on täällä hieno seura ja nähdään kotimatseissa, toivottaa Yaghoubi lopuksi vielä terveisensä SJK-väelle.

SJK:n valmennusjohdossa tiedetään Mosan vahvuudet hyvin. 
 
- Tunnen Mosan jo aivan hänen uransa alusta, kun hän alkoi pelata Hongassa. Pelasimme silloin heitä vastaan ja minä pidin hänestä kovasti jo heti silloin. Hän oli nuori, liikkui hyvin ja hänellä oli hyvät taidot. Ja hän aiheutti meille paljon vaikeuksia jo silloin, vaikka hän vasta otti ensiaskeleitaan pääsarjatasolla, sanoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko. 

- Olemme puhuneet hänen kanssaan pitkään ja olen varma, että hän tuo monia hyviä asioita joukkueeseemme. Hänellä on juuri niitä taitoja ja ominaisuuksia, joita me etsimme. Hän on erittäin laadukas ja taitava pelaaja. Hän on 24-vuotias suomalaispelaaja ja jo kaksinkertainen Suomen mestari, sekä saavuttanut muita mitaleja ja palkintoja. Joten hän myös tietää mitä vaaditaan siihen, että voitetaan mestaruuksia. Se on asia mitä me tarvitsemme hänen taitojensa lisäksi, Eremenko jatkaa. 

- Uskon, että Mosa tulee olemaan tärkeä osa meidän joukkuettamme. Mutta sanotaan näin, että se ei ole niinkään kiinni siitä, että kuinka paljon haluan hänen pelaavan hyvin, vaan kuinka paljon hän on itse valmis tekemään sen eteen töitä, että hän on valmis onnistumaan ja menemään urallaan eteenpäin. Tiedän, että hän on vielä nälkäinen, hän haluaa mennä eteenpäin urallaan, ja hän on jo pelannut urallaan ulkomailla, joten hän tietää millaiset vaatimukset siellä on. Mutta vaikka on hyvä täällä Suomessa, se ei merkitse vielä mitään siellä. Joten täytyy olla täällä vielä entistä kovempi ja parempi, jos haluaa saavuttaa urallaan vielä jotain ulkomailla, painottaa Eremenko. 

- Ja tämä on tietenkin vain hyvä asia meille. Sillä jos hän on meidän kanssamme täällä erinomainen, se tarkoittaa että hän on auttanut silloin myös meitä ja me olemme parempi joukkue hänen kanssaan. Voihan olla myös, että hän nauttii olostaan täällä meidän kanssa niin paljon, että haluaa pysyä täällä vielä pitkään, Eremenko jatkaa.

- Tällä hetkellä kuitenkin on tärkeintä, että aloitamme laittamaan häntä kuntoon kautta varten. Hän on jäljessä muuta joukkuetta kolmen viikon verran ja emme voi pakottaa häntä huippukuntoon pikavauhtia. Meidän pitää olla fiksuja ja huolellisia, ja toimia askel askeleelta, kuten olemme toimineet kaikkien täällä jo olevien kanssa. Muilla on kuitenkin pieni etumatka häneen, osalla jo joulukuusta alkaen. Minulla ei ole minkäänlaista epäilystä hänen jalkapalloilullisista taidoistaan, mutta kunnon suhteen meidän pitää olla kärsivällisiä ja huolellisia. Nyt kun hän on meidän pelaajamme, me pidämme hänestä huolen parhaalla mahdollisella tavalla, päättää Eremenko.

Lähde: SJK.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Jalkapallokerho - logo

SJK - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNäin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
SJK:n ja Alexei Eremenkon tiet erkanevat

SJK:n ja Alexei Eremenkon tiet erkanevat

Päävalmentaja Alexei Eremenko ja valmentaja Umar Marhiev on vapautettu tehtävistään. SJK:n valmennusvastuun ottaa Brian Page valmennusryhmineen. Muutokset tulevat voimaan välittömästi.

Lue lisää
Jude Ekow Arthur SJK:n riveihin

Jude Ekow Arthur SJK:n riveihin

Ghanan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen Jude Ekow Arthur siirtyy vuoden mittaisella lainasopimuksella SJK:hon kotimaansa Liberty Professionalsista.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Reuben Ayarna ja Emile Paul Tendeng SJK-paitaan

Reuben Ayarna ja Emile Paul Tendeng SJK-paitaan

SJK on tehnyt pelaajasopimukset viime kaudella Ilvestä edustaneiden Reuben Ayarnan ja Emile Paul Tendengin kanssa.

Lue lisää