Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Jonatan Tynkkynen jatkosopimukseen Jymyn kanssa

Kokkolan Nibacosin kasvatti Jonatan Tynkkynen on Jymyn mies myös tulevalla kaudella. Hyökkääjänä yleensä nähty, erittäin taitava Tynkkynen on todellinen allround-pelaaja, mikä luo lisää mahdollisuuksia Jymyn valmennukselle kokoonpanon suhteen.

Vuonna 1996 syntynyt Tynkkynen on pelannut Divaria Blue Foxissa, Limingassa sekä Jymyssä yhteensä 103 runkosarjan ottelua tehoilla 49+44=93. Salibandyliigaa miehellä on takana OLS:n riveissä 15 runkosarjan ottelua tehden niissä yhden maalin.

Jonatan Tynkkynen jatkaa todella mielellään juuri Jymyssä.
”Jatkosopimukseni oli suullisesti sovittu jo joulun maissa ja olin varma, että haluan jatkaa tässä hienossa seurassa. Meillä oli upea, mutta harmittavasti kesken jäänyt kausi takana joukkueen kanssa, mutta sille ei voi enää mitään.

Fiilis on tällä hetkellä aivan mahtava. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat aina olleet Salibandyliigassa ja mikä siitä tavoitteesta tekee vieläkin hienompaa on, että pääsee pelaamaan sitä tämän seuran kanssa.

Ensi kaudelle treenaaminen on jo aloitettu kuukausi sitten ja tuntuu, että kaikkien aikojen kausi on tulossa. Kovia vahvistuksia ja upeita persoonia astui taustalle vakituisesti, niin olen todella onnellinen tällä hetkellä tässä seurassa. En malta odottaa, että pääsee pelamaan taas yleisön eteen.”

Päävalmentaja Jarmo Eteläaho kehuu Tynkkysen monipuolisuutta.
”Hienoa, että Jonatan jatkaa Jymyssä. Hänellä on kova halu kehittää koko ajan itseään ja on monipuolisuutensa ansiosta todella monikäyttöinen pelaaja meille.”

Lähde: jymysalibandy.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Jymy - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedotHannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Hannu Palomäki jatkaa Jymyssä

Jymyn pitkäaikainen kapteeni, Hannu Palomäki jatkaa sinisissä myös ensi kaudella. Kokeneen hyökkääjän peliuran jatkumiseen Jymyn sarjanousulla F-Liigaan oli suuri merkitys.

Lue lisää
Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Hannes Hannula palaa Jymyn maalinsuulle

Jymyn maalivahtiosasto täydentyy tutulla kasvolla, sillä pari kautta aiemminkin joukkueen maalia tilkinnyt Hannes Hannula palaa Jymyyn.

Lue lisää
Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Miika Pollari jatkaa Jymyn puolustuksessa

Kaksi kautta Jymyssä viihtynyt puolustaja Miika Pollari jatkaa sinisissä. Tuulennopealla SC Alajärven kasvatilla on hieno kausi alla Divarissa ja hyvällä perustasolla suorittavaa puolustajaa tarvitaan ehdottomasti myös liigakentillä.

Lue lisää
Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Roope Mutka jatkaa Jymyn maalilla

Viime kaudeksi Jymyyn saapunut maalivahti Roope Mutka jatkaa Nurmossa.

Lue lisää
Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Oskari Kauppila jatkaa Jymyssä

Kannuksen Uran kasvatti Oskari Kauppila jatkaa uraansa Jymyssä.

Lue lisää
SPV:n vahva runko jatkaa maailmanmestari Kososen johdolla

SPV:n vahva runko jatkaa maailmanmestari Kososen johdolla

SPV lähtee kauteen 2019-20 edelleen varsin kokeneella ryhmällä.

Lue lisää