Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

SJK ja viime kaudet IFK Mariehamnissa pelannut ruotsalainen Gustaf Backaliden, ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kestää kauden 2021 loppuun. Backaliden liittyi SJK:n harjoitusrinkiin koronakaranteenin jälkeen.

23-vuotias Gustaf Backaliden on monipuolinen keskikenttäpelaaja, joka voi pelata useammassa eri roolissa. IFK Mariehamnissa Backaliden pelasi kahden viime kauden aikana pääosin keskikentän keskustassa, mutta hänet on nähty myös hyökkääjänä ja puolustajana. SJK ja Veikkausliiga on tullut Backalidenille jo tutuksi.

– Juttelin ennen siirtoa Dormanin ja Honkavaaran kanssa, ja he molemmat kertoivat minulle joukkueen tavoitteista ja seurasta. Siitä jäi minulle hyvä tunne ja halusin tulla SJK-paitaan, sanoo Gustaf Backaliden.
 
– Myös Veikkausliiga on minulle jo tuttu, ja sitä kautta tietenkin myös SJK. Olen pelannut täällä SJK:ta vastaankin, ja minusta täällä oli todella hyvä tunnelma. 

Jalkapalloilijana haluan aina voittaa pelejä sekä saavuttaa jotain, ja vaikka minulla jäi hyvät muistot ajastani Maarianhaminassa, niin minusta tuntui, että halusin jotain muuta uralleni, Backaliden päättää.

Backalidenissa SJK saa pelaajan, joka on valmis työntekoon ja on käytettävissä useampaan pelipaikkaan.

– Gustaf oli meille tärkeä kohde siirtomarkkinoilla hänen monipuolisuutensa vuoksi. Näen hänet ensisijaisesti pelin keskellä, kymppipaikalla, sillä hän on erittäin dynaaminen ja peliä hyvin kääntävä pelaaja, mutta valmentajalle pelaaja, jonka voi pelin aikana heittää paikalle kuin paikalle, on erittäin tärkeä, sanoo Jani Honkavaara.

– Olemme seuranneet Gustafin pelaamista viimeisen kahden kauden aikana IFK Mariehamnissa, ja hän oli valmentajiemme yksi tärkeimmistä hankinnoista. Hänellä on erinomainen kyky voittaa palloja hyökkäyskolmanneksella sekä puolustaa yläalueella aktiivisesti eteenpäin. Se on pelillinen osa-alue, jota meidän tulee vahvistaa. Odotamme innolla hänen panostaan joukkueeseemme, sanoo Richard Dorman.

Backalidenin ura alkoi Ruotsissa, kotikaupunkinsa Malmön alemmissa sarjoissa, mutta Suomen IFK Mariehamn näki hänen potentiaalinsa ja kiinnitti tuolloin parikymppisen pelaajan riveihinsä. Veikkausliigassa Backaliden on pelannut yhteensä 42 ottelua ja tehnyt niissä 5 maalia ja antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

SJK pelaa talvikauden toisen harjoitusottelun tulevana lauantaina 23.1. klo 14:30, kun SJK kohtaa Tampereen Pirkkahallissa Ilveksen. Otteluun ei koronarajoitusten vuoksi voida ottaa sisään yleisöä.

Lähde: sjk.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Jalkapallokerho - logo

SJK - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Gustaf Backaliden

15.9.1997 SE
Tiedot


Puolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Puolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Kolumbialainen puolustaja Cristhian Valencia ja SJK, ovat tehneet pelaajasopimuksen kaudesta 2021. Valencia liittyy SJK:n riveihin vapaalla siirrolla Kolumbian pääsarjan Cúcuta Deportivosta.

Lue lisää
SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

Suomen poikamaajoukkuepelaajat Nooa Laine ja Oliver Günes ovat tehneet SJK:n kanssa kahden vuoden pelaajasopimukset.

Lue lisää
Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

SJK nostaa 19-vuotiaan oman kasvattinsa, Matias Vainionpään pysyvästi edustusjoukkueeseen. Samalla SJK on ottanut käyttöön Ville Tikkasen, Joonas Lepistön, Daniel Håkansin ja Jeremiah Strengin sopimuksissa olevat optiot ja näin koko viisikko jatkaa SJK:ssa myös kaudella 2021.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
SJK:n ja Alexei Eremenkon tiet erkanevat

SJK:n ja Alexei Eremenkon tiet erkanevat

Päävalmentaja Alexei Eremenko ja valmentaja Umar Marhiev on vapautettu tehtävistään. SJK:n valmennusvastuun ottaa Brian Page valmennusryhmineen. Muutokset tulevat voimaan välittömästi.

Lue lisää