Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Classic sai pelin uomiinsa ja voitot tasoihin

 
Classic sai pelin uomiinsa ja voitot tasoihin


Riittävän paljon ehtivät voimasuhteet Classicin naisten kannalta muuttua vajaassa vuorokaudessa. PSS joutui taipumaan toisessa finaalissa kotisalissaan lukemin 3-6 (', 1-2, 2-1).

Classic oli sunnuntaina hereillä alusta asti. Kiira Joki ja Hanna Sipiläinen survoivat perättäisissä vaihdoissa pelin 2-0:aan avauserän puolivälin molemmin puolin. Kapteeni Katriina Saarinen lisäsi pari minuuttia Sipiläisen osumasta johdon jo kolmeen yksilösuorituksensa päätteeksi.

- Oltiin tänään alusta asti terävämpiä, mikä teki pelistä meille paljon helpomman. Oikeastaan peli oli täysin erinäköistä kuin ensimmäisessä finaalissa Tampereella, kaikki pelaajat nostivat henkilökohtaista tasoaan, Classicin toinen valmentaja Kati Pasanen pohti.

Toisen erän alkupuoliskolla PSS pyrki mukaan peliin Heini Laitisen kavennuksen voimin, mutta Erja Lötjösen ohjaus ilmasta ja Nina Rantalan tarkka laukaus veivät Classicin jo 5-1-johtoon toiselle erätauolle mentäessä.

Kassu sairastuvalle

Kolmannessa erässä PSS laittoi kaiken likoon ja kampesi vielä taistelemaan voitosta. Pitkään Classicin maalin suulla Miia Pöntinen piti joukkuettaan pystyssä, mutta kuutisen minuuttia ennen loppua PSS iski Simone Ryserin ja Elisa Piispan toimesta kavennukset peräkkäisiin vaihtoihin.

Jo ennen näitä tulostaululla näkyviä takaiskuja Classic oli kokenut kovan kolauksen, kun Katriina Saarinen kannettiin kentältä hänen törmättyään yhdessä Ryserin kanssa.

- Huomenna selviää Kassun vamman vakavuus, todennäköisesti kyseessä on puujalka, valmentaja Pasanen totesi.

Yli 700-päinen kotiyleisö yritti siivittää kannustuksellaan PSS:n tasoihin, mutta Irja Lahtinen lopetti viimeisetkin pyristelyt 3-6-maalillaan tyhjiin vain 10 sekuntia ennen summeria.

Lahtisen maaliin sai syöttöpisteen maalivahti Pöntinen, joka torjui mainiosti 90 prosentin tarkkuudella (30 laukausta/ 27 torjuntaa).

- Miia pelasi loistopelin, vaikka toki kenttäpelaajatkin taistelivat uhrautuvasti pallojen tielle, Pasanen hehkutti.

- Silmiinpistävää meidän pelissämme tänään oli myös se, että nyt saatiin käännettyä kaksinkamppailut voitoiksemme. Sitä myötä pääsimme kääntämään peliä nopeasti. Tilannekovuus ja -nopeus olivat hyvällä tasolla, Pasanen jatkoi analyysiaan.

Tilanne finaalisarjassa on kahden vierasvoiton jälkeen 1-1. Kolmas peli taistellaan keskiviikkona Tampereella. Peli Tampere Areenalla Kalevassa käynnistyy kello 18.30.

SC Classicin tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle




Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää