Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveella koossa 13 pelaajan runko

 
Kooveella koossa 13 pelaajan runko

Tehohyökkääjä Minna Uotila sekä vahvat puolustajat Satu Sainio ja Ninja Lindholm ovat solmineet Kooveen kanssa kaksivuotiset sopimukset. Uotila teki tällä kaudella liigauransa kovimmat tehot, ja sijoittui 32 tehopisteellä pistepörssin kahdeksanneksi. Yli 100 runkosarjaottelua pelannut Sainio oli joukkueen keskeisimpiä hahmoja, ja PSS:stä siirtynyt 19-vuotias Lindholm sai Kooveessa mittaisensa roolin.

- Olen iloinen avainpelaajien sitoutumisesta ja luottamuksesta projektiin. Olemme yhdessä joukkueen kanssa päättäneet painaa kaasua, ja vaihtaa kaksi pykälää isommalle. Kiinnitämme huomiota sekä vaatimustasoon että asenteeseen, joka tulee näkymään positiivisena vireenä kaikessa tekemisessämme, joukkueenjohtaja Kimmo Pitkänen kertoo.

Tähän mennessä on tehty kaikkiaan 13 jatkosopimusta. Satu Vuoti ja Tanja Henttinen torjuvat edelleen Kooveessa, ja loukkaantumisen vuoksi kauden väliin jättänyt puolustaja Hanna Vallo tekee vihdoin debyyttinsä liigatasolla. Mukana ovat myös syöttökone Enni Laine, koko kentän mitalta taisteleva Tiia Kollin, loppukaudesta liigaan palannut Viivi Virtanen, sekä sähäkkä Jetta Uotila. Omien junioreiden Ruut Horstin ja Heini Hautaniemen sopimus kattaa vielä kaksi kautta, Punkalaitumen Tiia Pitkäsen yhden.


Painopisteenä lajitaito

Kauden jälkeinen kolmen viikon tauko on ohi noin viikon kuluttua. Yhteisen harjoitusohjelman lisäksi Kooveen pelaajat ovat sitoutuneet yksilöllisesti suunniteltuun lajiharjoitusohjelmaan, joka painottuu useimmilla mailatekniikkaan.

Sopimuksen jo tehneiden lisäksi omatoimijakson aloittavat myös muutamat muut joukkueen pelaajat.
- Aivan kaikki viime kauden pelaajat eivät ole vielä päättäneet uransa jatkosta, ja odotamme heidän ratkaisujaan kevään aikana, Pitkänen sanoo.
- Tarkoituksenamme on myös vahvistaa liigajoukkuetta merkittävästi. Try-out-tapahtumat järjestetään huhtikuussa, ja alustavan suunnitelman mukaan lopullinen joukkue muodostetaan kesän treeniringistä elokuussa.

Kooveen naiset pelasivat kaudella 2008-2009 liki vuosikymmenen tauon jälkeen liigatasolla. Nousijajoukkue sijoittui yhdeksänneksi, ja pudotuspelit jäivät harmittavasti yhden pisteen päähän. Suomen suurimman salibandyseuran miesten edustusjoukkue pelaa liigassa nimellä G-Koovee.


SOPIMUKSET 13.3.2009
Heini Hautaniemi (-2011)
Tanja Henttinen (mv)
Ruut Horsti (-2011)
Tiia Kollin
Enni Laine
Ninja Lindholm (-2011)
Tiia Pitkänen
Satu Sainio (-2011)
Jetta Uotila
Minna Uotila (-2011)
Hanna Vallo
Viivi Virtanen
Satu Vuoti (mv)

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2008-2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää