Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS selvästi Kooveeta vahvempi Turussa

 
TPS selvästi Kooveeta vahvempi Turussa

Koovee koki A-nuorissa kauden toisen tappionsa, kun TPS kukisti tamperelaiset Turussa maalein 7-3 (1-0, 2-0, 4-3). Samalla katkesi Kooveen ja aiemmin Gunnersin pitkä voittoputki TPS:sta nuorten SM-sarjassa.

Edellisen kerran TPS oli näiden kahden joukkueen kohtaamisessa ottanut voiton kaudella 2007-2008. Sen jälkeen ensin Gunners ja sitten Koovee oli napsinut peräjälkeen Palloseurasta kuusi voittoa. Eilen torstaina putki katkesi, kun turkulaiset ottivat ansaitun voiton. TPS:n liigamiehistä koottu ykkösviisikko ja oma saamaton hyökkäyspelaaminen koituivat Kooveen turmaksi.

Ensimmäisistä vaihdoista lähtien TPS:n ykkönen Mikko Hautaniemen johdolla aiheutti pahaa sekasortoa Kooveen päädyssä. Turkulaiset liikuttivat palloa vilkkaasti, mutta toisaalta avauserässä myös Koovee loi reilusti vaaratilanteita toisessa kenttäpäädyssä. Molempien joukkueiden nihkeähkö viimeistely pitikin ottelun pitkään vähämaalisena.

Ottelun ratkaisut nähtiin torstaina kolmannen erän alussa, kun TPS iski heti alkuminuuteille nopeat 4-0 ja 5-0 maalit. Kooveen valmennus pohti ottelun jälkeen omiensa tulleen kolmanteen erään terävämmällä ilmeellä, mutta tällä kertaa verkko heilui liian nopeasti kahteen otteeseen väärässä kenttäpäädyssä.
- Homma on lopulta niin pienestä kiinni. Viime kaudella meillä oli TPS:aa vastaan vieraissa ihan vastaava tilanne ja lähdimme päätöserään kolmen maalin takamatkalta. Silloin saimme itse kaksi melko nopeaa osumaa kolmannen alkuun ja lopulta voitimme. Nytkin tulimme ihan hyvällä ilmeellä kolmanteen erään, mutta TPS:n tehohetki osui valitettavan väärään kohtaan.

Kooveen terävöitynyt ote ei kuitenkaan vielä tähän lopullisesti sammunut vaan tamperelaiset tulivat kertaalleen vielä kolmen maalin päähän. Etenkin kolmanteen erään kootty hyökkäystrio Aki Hietanen - Tommi Ahola - Pekka Äijälä loi jatkuvasti vaarallisia hyökkäyksiä kohti turkulaisten maalia. Tällä kertaa vierailijoiden hyökkäyspelaaminen ei kuitenkaan ollut riittävällä tasolla, jotta kovaa loppukiriä olisi enää saatu käyntiin.

Tamperelaisten valmennusporras antoi ottelun jälkeen täyden tunnustuksen vahvalle kotijoukkueelle.
- TPS osoitti olevansa todella vahva joukkue. Varsinkin heidän ykkösviisikkonsa oli niin vaarallinen tänään, että meidän olisi pitänyt pystyä heitä vastaan heti alusta paljon fyysisempään pelaamiseen. Meillä olisi tällä hetkellä aineksia paljon parempaan hyökkäyspelaamiseen, mitä tänään nähtiin eli isoin miinus omille pojille täytyy tänään piirtää saamattomasta hyökkäyspelaamisesta.

Kovat haasteet nuorten SM-sarjassa jatkuvat Kooveen osalta sunnuntaina 25.10, kun joukkue matkustaa Trackersin vieraaksi Iittalaan.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere.com


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää