Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tilhe ja Lautanen Kooveeseen

 
Tilhe ja Lautanen Kooveeseen


Kooveen miesten edustusjoukkueen puolustus vahvistuu kahdella pelaajalla. Kara Tilhe (Classic) ja Tomi Lautanen (Josba) siirtyvät vahvistamaan Kooveen rivejä. Samalla Kooveen riveistä poistuu Timo Kettunen.

Kooveen päävalmentajan mukaan Tilhe ja Lautanen tulevat erityisesti tuomaan kokemusta Kooveen puolustukseen.

- Jos tällaisia pelaajia on tarjolla, totta kai otamme heidät mielellään riveihimme. Molemmilla pelaajilla on rutkasti kokemusta ja taitoa, kertoo Riihimäki

- Vaikka kausi on alkanut hyvin, ei taitoa joukkueessa ole koskaan liikaa. Erityisesti puolustukseen kaivattiin kokemusta nyt kun Häkkinenkin on sivussa. Tilhe ja Lautanen tuovat hieman lisään jo valmiiksi hyvään kokonaisuuteen, jatkaa Riihimäki.

Uusilta vahvistuksilta päävalmentaja odottaa näyttöjä myös Kooveen riveissä. Pelkällä nimellä ei peliaikaa heru, jos näytöt ovat heikot. Riihimäki on kuitenkin luottavaisilla mielin uusien pelaajien suhteen.

Timo Kettusen lähtöön Kooveesta ei Riihimäen mukaan liity sen kummempaa dramatiikkaa.

-Kettuselle ei löytynyt selkeää paikka Kooveen riveissä ja yhteisymmärryksessä päädyimme siihen, että Kettunen palaa Joensuuhun. Mitään pahaa sanottavaa ei Timosta ole, päinvastoin, kertoo päävalmentaja tilanteesta.

Tomi Lautanen

Puolustajana toimiva Tomi Lautanen on lähtöisin Espoon Oilersista. Vuonna 1981 syntynyt herra on pelannut Oilersin lisäksi AC Hakissa ja viimeisimmäksi Joensuun Josbassa. Lautanen pitää vahvuutenaan pallottomana viisikon ohjaamista ja 1 vastaan 1 tilanteita. Heikkoudekseen Lautanen lukee pallollisen pelaamisen ja erityisesti pallon liikkeelle laitoin. Kooveen riveihin Lautanen siirtyy hyvillä mielen.

- Sain hyvän kuvan Kooveesta seurana ja olen kuullut pelkästään hyvää joukkueesta. Odotan mielenkiinnolla, kuinka pääsen joukkueeseen sisään. Muuttaminen Tampereelle tuo mukanaan paljon uutta. Odotankin mielenkiinnolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, pohtii Lautanen.

Kara Tilhe

Myöskin Kara Tilhe toimii kentällä puolustajana. Tilhe on lähtöisin SSV:stä, jossa hän pelasi pitkään menestyksekkäästi. SSV lisäksi Tilhe on palannut Sveitsissä UHC Usterissa ja viimeisimmäksi Tampereen Classicissa. Classicista lähtöön ei liity dramatiikkaa ja Tilhe kertoo siirron tapahtuneen hyvässä hengessä. Tilhe sanoo siirtyvänsä Kooveeseen hyvillä fiiliksillä ja kertoo saaneensa joukkueelta hyvän vastaanoton. Vahvuudekseen Tilhe näkee pelin luvun ja nopeuden, heikkoudekseen taas maalinteon.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Kara Tilhe

29.9.1979
Tiedot


Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää