Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ailahteleva esitys toi A-nuorille yhden pisteet

 
Ailahteleva esitys toi A-nuorille yhden pisteet


Koovee taisteli ailahtelevan esityksen jälkeen yhden sarjapisteen tiistaina Ylöjärvellä. Vieraaksi tamperelaisille oli saapunut pirteästi viime kierroksilla esiintynyt SPV. Ensin peli näytti kääntyvän Kooveelle, sitten SPV:lle ja sitten taas Kooveelle, mutta lopputulokseksi saatiin 6-6 (2-3, 0-2, 4-1) tasapeli.

Isäntien lähtökohta otteluun ei ollut helpoin mahdollinen, sillä yhdeksän miestä oli sivussa kokoonpanosta sairastelujen, loukkaantumisten tai armeijan leirien vuoksi. Kooveen pelaajia istuikin Ylöjärven katsomossa tiistaina lähes yhtä pitkä rivi kuin joukkueen vaihtoaitiossa.

Jalkeille saatiin silti iskukykyinen miehistö ja ottelun aloitus olikin vakuuttava. Koovee näytti ensimmäisen viiden minuutin ajan sitä laadukasta hyökkäyspelaamistaan, jonka se tällä hetkellä halutessaa hallitsee. Isäntien nopeat ja vieläpä varsin näyttävät kaksi maalia antoivat monelle sen vaikutelman, ettei ottelun voittajasta ole epäselvyyttä. Ensin Tommi Ahola pommitti hirmuisen lämärin vasemmalta laidalta yläriman kautta sisään. Vain hetkeä myöhemmin ketju Laaksonen - M. Lehtinen - Äijälä sahasi hienolla syöttökuviolla 2-0 osuman.

Kooveen jäädessä nautiskelemaan hyvästä alusta SPV iski päälle kovalla raivolla. Ennenkuin hymy oli ehtinyt edes hyytyä isäntien kasvoilta niin peli oli kääntynyt jo vierailijoille lukemiin 2-3. Toisessa erässä tahti vain kiihtyi. Tilanteen käydessä yhä ahtaammaksi hävisi Kooveen pelaamisesta myös rentous. Isännät kyllä kykenivät pitämään palloa, mutta omalta alueelta on kovin vaikea viimeistellä. Kahden erän jälkeen peli näytti jo ratkenneelta, kun SPV oli karannut 2-5 johtoon.

Vaikka avauserän alkupuoliskon rentoutta Koovee ei enää otteisiinsa löytänytkään niin asenteensa se kuitenkin löysi. Kotijoukkue runnoi pelin väkisin tasoihin ja oli jatkoajalla vierailijoita lähempänä voittoa. Viimeisessä erässä Koovee pelasi sellaisella tahdolla, ettei joukkueen valmennus voinut kuin ihmetellä, että missä kyseinen asia oli aiemmin ottelussa.
- Kahta asiaa täytyy valmentajana ihmetellä. Aloitimme jäätävän hienosti ja rennosti, mutta lapsellisesti kuvittelimme, että homma jatkuu näin itsestään. Toisaalta hiukan ihmetyttää myös se, että yht'äkkiä pakon edessä löytyi sellainen asenneruuvi, jota kääntämällä runnoimme ottelun ihan vain väkisin tasoihin.

Pisteen menettämistä harmiteltiin Kooveen leirissä, mutta toisaalta paljon huonomminkin olisi voinut käydä ja sen myönsi myös kotijoukkueen valmennusporras.
- Siihen täytyy olla tyytyväinen, että kirimme kolmen maalin takaa tasoihin. Tärkeä piste tämä oli. Toisaalta voidaan kysyä varmasti itseltämme, että miksi ihmeessä piti ajautua kolmen maalin tappioasemaan. Tärkeintä on kuitenkin se, että meidän hyvät hetket pelissä alkavat olla pelillisesti varsin hyviä. Nyt ne hyvät hetket on vain saatava pidemmiksi. Sekin sitten auttaa kun huonommilla hetkillä pidetään vähintään asenne kasassa.

Tämän kauden sarjauudistuksen myötä seuraavaksi länsilohkon joukkueet kohtaavat peräjälkeen itälohkon kahdeksan joukkuetta. Kooveen osalta ensimmäinen koitos tältä kiertueelta on heti haastavin mahdollinen. Tamperelaiset matkustavat Espooseen maajoukkue- ja liigapelaajia vilisevän sarjan ylivoimaisen mestarisuosikin Oilersin vieraaksi. Tämä ottelu pelataan tulevana sunnuntaina.

Kooveen palkitut SPV-ottelussa:

Huudamatka.fi - kotijoukkueen parhaat:
3 palmua - Rami Mäkinen
2 palmua - Miro Lehtinen
1 palmu - Markus Kaikkonen

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää