Koovee haki pisteet Vantaalta

Edes paikan päällä edustanut Diili-Antti ei auttanut kotijoukkuetta AC Hakia voittoon, kun vantaalaiset saivat lauantaina vastaansa Kooveen. Vahvan pelin pelannut Koovee haki ottelusta pisteet Tampereelle.

Tasaisen vahvasti pelannut Koovee varmisti voiton itselleen tasapainoisella pelillään. Ensimmäinen erä pelattiin kuitenkin melko tasaisissa merkeissä. Tamperelaiset lähtivät Kooveen päävalmentajan Arto Riihimäen mukaan ensimmäiseen erään valmiina.

- Hyvällä fiiliksillä lähdettiin ensimmäiseen erään mutta koko erän peli oli jotenkin tunnustelevaa, Riihimäki kertoo.

Maaleja ensimmäisessä erässä nähtiin vasta aivan erän viime minuuteilla. Ajassa 17.31 Kooveen Henri Mäenpää maalasi ottelun avausmaalin. Vain hetkeä Myöhemmin AC Hakin Tommi Vappula tasoitti tilanteeksi 1-1. Toiseen erään lähdettiin siis tasalukemissa. Jos ensimmäisessä erässä peli oli tunnustelevaa, oli toinen erä täysin Kooveen hallinnassa.

- Toisessa erässä saatiin homma käyntiin, kertoo Arto Riihimäki.

Erän maaleista vastasi Koovee, maalintekijöinä Lauri Hannelius ja Veli-Matti Luukko. Lauri Hannelius sivalsi maalin rangaistuslaukauksesta. Luukko viimeisteli maalinsa Valtteri Sainion syötöstä. Kolmas erä lähti käyntiin tamperelaisten johtaessa 1-3. Kauaa eivät luvut samoina taululla pysyneet. Heti erän alkuun Vesa Wettervik kartutti Kooveen karkumatkaa 3-4. Yritys Hakilla oli kovaa mutta maaleja ei syntynyt. Viime minuuteilla Haki otti maalivahtinsa pois maalilta. Ylivoima tuotti tulosta ja AC Haki kavensi tilanteeksi 2-4. Kiri alkoi kuitenkin pahasti myöhässä. Ac Haki hävisi kotikentällään Kooveelle 2-4.

- Vastustaja oli ihan ok mutta vähän hankala, peli oli vähän passiivista. Oltiin kuitenkin tänään selvästi parempia. Tärkeintä oli että saatiin pisteet tästä pelistä, arvioi Arto Riihimäki peliä

Vahvoja näyttöjä tällä kaudella antanut ja lauantaisessa pelissä maalin tehnyt Veli-Matti Luukko oli ottelun jälkeen päävalmentajan kanssa samoilla linjoilla

- Ainahan se on kiva voittaa mutta tärkeintä tänään oli saada pisteet kotiin, kertoo Luukko

- Omassa päässä pelattiin tänään hyvin. Puolustus pelasi hyvin niin ja tietysti tehtiin ne tarvittavat maalit, luonnehtii Luukko pelin kulkua.

Maanantaina Koovee kohtaa kotikentällään Tapanilan Erän. Pelistä on tulossa varmasti tiukka ja molempien joukkueiden tavoitellessa sarjataulukon kärkisijaa.

- Hyvillä fiiliksillä voi lähteä maanantain peliin. Peli on tärkeä molemmille joukkueille, taitaahan siellä olla jaossa sarjan piikkipaikka. Olisihan se sielläkin mukava käväistä, kertoo Luukko ennakkotunnelmistaan.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere

KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.