NST:n ykkösketju kaatoi Kooveen naiset

NST–mittelöön lähettiin todistamaan kotiyleisölle, että Koovee pystyy pelaamaan voitosta mitä tahansa liigajoukkuetta vastaan. Sarjakärki NST oli hävinnyt edellisenä päivänä Classicille, joten vierasjoukkue tuli peliin varmasti ärsytettynä ja latautuneena. Kaksi pistettä oli siis ennalta todella vaikeasti saavutettavissa, mutta huippuonnistumisella mikä tahansa olisi mahdollista.

Avauserä punnerrettiin varsin tasaisissa merkeissä. Koovee sai ottelun ensimmäisen huippupaikan reilun minuutin pelin jälkeen, mutta maalivahti Anni-Maija Seppänen nollasi Enni Laineen läpiajon. NST piti palloa, mutta peli pyöri lähinnä kulmissa ja laidoilla. Parhaat paikkansa NST rakensi nopeilla hyökkäyksillä. Kun Satu Vuoti ja Seppänen pitivät maalinsa puhtaana, kuunneltiin erätaukoepistolaa 0-0-tilanteessa.

Toisen erän alussa NST katkaisi Kooveen hyökkäyksen keskiviivan tuntumassa, ja jatkotilanteesta ottelun tehokkain Tiia Ukkonen piiskasi pyörylän maaliviivan väärälle puolen. Loppuerä väännettiin tiukasti, mutta
tulostaululla reipasvauhtinen myllertäminen ei näkynyt. Kooveen alivoima toimi hienosti, eikä NST onnistunut ylivoimalla.

Päätöserän alussa NST:n ykkösketju ratkaisi pelin. Ajassa 42 ja rapiat Ukkonen teki komean maalin rankkarista, ja reilu minuutti myöhemmin hetkellisesti myös pelaamiseen keskittynyt Heli Suoreijus vippasi kolmannen osuman Ukkosen herkullisesta poikittaissyötöstä. Viimeisen maalin kiepautti Matilda Rotevall hyvää pallonriistoa seuranneesta läpiajosta. Maalien jälkeen Kooveelle tarjottiin mahdollisuutta tasoittaa, kun Suoreijus passitettiin istunnolle. Ylivoima ei onnistunut, eikä maaleja irronnut edes loppuerän väännössä, vaikka pallo pari kertaa maaliviivan tuntumassa pomppikin.

Kolmannen erän alun synkkää viisiminuuttista lukuun ottamatta Koovee oli hienosti mukana pelissä. Kaksinkamppailut hoideltiin hyvällä prosentilla kovaa ja fyysistä NST:tä vastaan. Reipasta vääntöä ja päättäväistä taistelua ei kuitenkaan palkittu. Ottelun Koovee-hahmoiksi voidaan nostaa hyvin pelanneen kolmosketjun sentterinä useita vapauttavia syöttöjä jaellut Jetta Uotila (kuvassa) sekä mainiosti torjunut ja ahkerasti hyvää heittokättään käyttänyt Satu Vuoti.  Lopuksi joukkue haluaa kiittää koko ottelun hienosti kannustanutta faniporukkaa. Vastaavalla kannustuksella voittoja irtoaa varmasti tulevissa kotiotteluissa Tuupovaaraa (14.2.), Tiikereitä (28.2.) ja TPS:ää (6.3.) vastaan!

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere

KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.