Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kooveen miesten liigajoukkueella mukavat näkymät tulevaan kauteen

 
Kooveen miesten liigajoukkueella mukavat näkymät tulevaan kauteen

Kooveen miesten liigaryhmä kautta 2010-2011 silmällä pitäen alkaa olla kasassa. Viime kaudella salibandyliigan positiivisiin yllättäjiin lukeutunut Koovee säilyttää hyvin viime kauden pelaajarunkonsa ja vahvistuu muutamalla uudella pelaajalla. Tulevan kauden joukkueen Koovee julkaiseen kokonaisuudessaa tämän viikon lopulla.

Kooveen manageri Kari Jussila kertoi tulevan kauden joukkueen olevan rakenteeltaan juuri sellainen kuin tavoteltiinkin. Kokemuksen lisäksi joukkueeseen on haluttu nostaa urallaan eteenpäin pyrkiviä omia junioreita ja sama linjaus urallaan nousuvaiheessa olevista pelaajista on huomioitu myös osittain uusissa pelaajahankinnoissa.
- Haluamme antaa nuorille pelaajille mahdollisuuden näyttää osaamisena kentällä, eikä vain pelaajalistan jatkeena, kertoo Jussila.

Uusina Kooveelaisina nuorta kehittyvää pelaaja-ainesta edustavat esimerkiksi OLS:n avainepelaajiin viime kaudella kuulunut Anssi Soini sekä Nokialta palaava Rene Andersson. Molemmat pelaajat ovat 88-syntyneitä ja ovat edustaneet myös Suomen poikamaajoukkuetta. Lisäksi maalivahtipuolella Koovee vahvistuu nuorella lupauksella, kun 1992-syntynyt Joni Järviö siirtyy joukkueen vahvuuteen BB-88:n 2.divisioonajoukkueen riveistä. Järviöllä on tilillään myös U19-poikien maaotteluita ja hän taistelee tosissaan paikasta ensi kevään nuorten MM-kisajoukkueeseen.

Kokemusta Kooveen riveihin tuo vuoden tauon jälkeen paluun liigakentille tekevä puolustaja Jukka Laurila. Urallaan komeat 218 liigaottelua ja 103 (55+48) tehopistettä saldonnut Laurila tuo joukkueen takalinjoille aimo annoksen pallollista osaamista.

Kari Jussila kertoo, ettei uusille vahvistuksille ole enää välttämätöntä tarvetta.
- Joukkue on meillä julkaisuvalmiina ja kerromme tulevan kauden kokoonpanon loppuviikosta. Välttämätöntä tarvetta uusille hankinnoille ei enää ole, mutta 1-2 pelaajaa voidaan vielä tarvittaessa kokoonpanoon ottaa. Myös loppuviikon joukkueen julkistamisen yhteydessä meillä on kertoa yksi todella mielenkiintoinen uusi huippuvahvistus.

Arto Riihimäestä B-maajoukkueen päävalmentaja

Kooveen miesten liigajoukkueen päävalmentaja Arto Riihimäki sai ennen juhannusta mukavia uutisia, kun hänet nimitettiin uuden B-maajoukkueen päävalmentajaksi. Vajaat kaksi kautta tamperelaisten peräsimessä ollut Riihimäki on nostanut selkeästi Kooveen urheilullista profiilia ja vienyt joukkueen mm. kahdesti Suomen Cupin finaaliin.

Manageri Jussila on iloinen Riihimäen valinnasta ja näkee sen hienona palkintona sitoutuneesta valmennustyöstä.
- "Japi" laittaa valmentajana itsensä täysillä likoon ja käyttää valmennustyöhön kiitettävän määrän energiaa ja aikaa. Tämä on hänelle hieno palkinto onnistuneesta työstä ja tottakai myös mainio tilaisuus kehittyä valmentajana vielä lisää, päättää Jussila

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Arto Riihimäki

29.5.1974
Tiedot


Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää