Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miesten edustus luottavaisena kohti liigakautta

 
Miesten edustus luottavaisena kohti liigakautta

Miesten salibandyliiga pyörähtää käyntiin kahden viikon kuluttua. Viime kaudella yllättänyt Koovee on monien papereissa noteraattu nyt lähtökohtaisesti paremmille sijoituksille kuin ennen viime kautta. Joukkueen sisällä tunnelma on odottava ja luotto omaan tekemiseen korkealla.

Koovee on urakoinut syksyn mittaan jo peräti kolmessa harjoitusturnauksessa. Elokuussa se osallistui ensin Czech Openiin, jonka pelillinen anti oli joukkueen valmennuksen mukaan erinomaista. Viikko tästä Koovee pelasi Tampere Areena turnauksessa ja kuun loppuun vielä isännöimässään IFT-turnauksessa. Viimeisimmässä turnauksista tamperelaiset esiintyivät kovin väsyneen ja nihkeän oloisella ilmeellä. Joukkueen päävalmentaja Arto Riihimäki kertoo, että syitä pieneen suvantovaiheeseen oli useita:
- Ensinnäkin meillä iski pieni henkinen ja fyysinen väsy. Tshekin reissu oli pitkä ja rankka ja sen jälkeen meillä oli myös kahtena seuraavana viikonloppuna turnaukset. Mutta ei se väsymys ollut mikään ainoa syy. Meillä oli viisikkopelissä vielä asioita, jotka eivät siinä kohtaa vain vielä toimineet.

IFT-turnauksen jälkeen Kooveen liigajoukkue onkin keskittynyt parantamaan pelinsä ongelmakohtia. Samaan aikaan huolta on pidetty fyysisen harjoittelun riittävästä osuudesta. Riihimäki kertoo, että viimeisen parin viikon aikana pelaamisessa ja harjoittelussa on ollut positiivinen suuntaus.
- OIemme saaneet harjoittelussa hyvän nousujohteen päälle ja tällä hetkellä luotto tähän ryhmään on todella korkealla.

Uudet vahvistukset sopeutuneet hyvin joukkueeseen

Koovee esittelee alkavalla kaudella kotiyleisölleen myös kourallisen uusia mielenkiintoisia pelaajavahvistuksia. Suurinta mielenkiintoa herättää varmasti joukkueen tshekkivahvistus Tomas Sladky. Joulukuun MM-kisoihin Tshekin maajoukkuepaikkaa tavoitteleva Sladky on sopeutunut varsin mutkattomasti Tampereelle ja Kooveen joukkueeseen. Päävalmentaja Riihimäki kertoo Sladkylla olevan erinomaiset avut hyökkäyssuuntaan, mutta muistuttaa samalla, että toisesta pelikulttuurista tulevan pelaajan kanssa on syytä olla myös kärsivällinen.
- On päivänselvää, että vie aikansa ennen kuin Tomas sopeutuu täysin suomalaiseen pelitapaan. Hän on meille kuitenkin erinomainen vahvistus ja erityisen esimerkillinen urheilija.

Riihimäki on kokonaisuudessaa tyytyväinen joukkueen rakenteeseen ja uusiin vahvistuksiin. Sladkyn lisäki hän nostaa esille vielä tryoutin kautta joukkueesta paikkansa lunastaneen Jussi Luoman.
- Jussi vanheni viime kauden päätteeksi A-junnuista. Hän on vetänyt hyvän kesän ja onnistunut näyttöpaikoissaan erinomaisesti. Varmasti mielenkiintoinen nimi ensi kauden joukkueestamme.

Koovee kohtaa ennen liigakauden alkua harjoitusottelussa vielä Hämeenlinnan Trackersin. Tämän ottelun jälkeen katseet onkin aika suunnata lopullisesti liigakauteen. Kahden viikon päästä alkava Salibandyliiga näyttää yltävätkö tamperelaiset jälleen samanlaisiin yllätyksiin kuin viime kaudella.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää