Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naiset laiskasti cupin kahdeksan kärkeen

 
Naiset laiskasti cupin kahdeksan kärkeen

Naisten edustus selvisi tarpeettomankin helposti kahdeksan parhaan joukkoon Suomen Cupissa. Tasoero oli avauserässä niin suuri, että joukkueen peli-into näytti lässähtävän siihen. Ottelussa nähtiin Kooveen kolmannen maalin jälkeen 48 puuduttavan tylsää minuuttia. Pelin piristys oli Henna-Maija Turunen, joka teki rankkarimaalin lisäksi kentällä luovia ja viihdyttäviä ratkaisuja.

Cup-ottelun 1-divisioonajoukkuetta vastaan piti olla kotijoukkue Kooveelle iloinen maalintekoharjoitus. Jani Perkonmäki ei syystä ole kovin tyytyväinen omiensa vireeseen.
- Tasoero oli suuri, mutta me olimme silti huonoja ja kurittomia. Peli käytiin pelailemassa pois. Syöttöpeli oli huonoa ja pelinkääntö todella hidasta. Maalinteossa oli vaikeuksia selvissäkin paikoissa, päävalmentaja lataa.

Kaverin kanssa kävelyllä

Viime kaudella Sbandy pääsi nöyryyttämään liiganaisia kolmannella kierroksella. Nyt suoritus oli sikäli roimasti parempi, ettei AFC:stä ollut missään vaiheessa ottelua Kooveelle todellista uhkaa.

Naisten edustus pisti AFC:n nippuun 11 minuutissa, mutta sen jälkeen into lopahti. Osansa vastustajan vaarattomuuteen saattoi olla silläkin, että AFC pelasi ottelun jälleen vain 11 kenttäpelaajan voimin.
- Lähdimme kaverin tempoon mukaan, ja teimme vain juuri sen mitä oli pakko. Nolla on aina nolla, mutta parempi joukkue olisi meitä rankaissut meitä. Tästä saatiin toivottavasti hyvä herättely seuraavaan kovaan sarjakoitokseen, Perkonmäki sanoo.

Varmat kopit vähistä vedoista

sm2.jpgYksi ottelun onnistujista oli nollapelin pelannut maalivahti Sonja Mäkinen, joka pelasi ensimmäistä kertaa tällä kaudella täydet 60 minuuttia. Torjuntoja kertyi koko ottelussa vain yhdeksän kappaletta, mutta joukkoon mahtui muutama mainio koppi.
- Vaikea pelata, koska vetoja oli tosi vähän. Täytyi pitää itsensä hereillä puhumalla pelaajille, Mäkinen paljastaa.
Ottelusta Koovee-vahti odotti keskivertopeliä, jossa vetoja tulee tasaisesti molempiin päihin.
- Monella pelaajalla oli yritystä, että onneksi pelasivat pelin loppuun. Pallon pitäisi liikkua nopeammin.

Seuraavana on edessä liigan paikallispeli Tampere Areenassa. Siellä ei näillä otteilla kunnian kukko laula.
- Taitavaa Classicia vastaan täytyy parantaa paljon. Classic kuittaa varmasti virheistä rankalla kädellä, mutta on kyllä voitettavissa, jos joukkue pystyy näyttämään taitonsa. Tarvitaan taisteluhenkeä ja yhteispeliä, Mäkinen muistuttaa.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää