Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisilla vastassa Classicin selättänyt Erä III

 
Naisilla vastassa Classicin selättänyt Erä III

Keskiviikon vierasottelussa naisten edustus kohtaa sarjanousija Erä III:n. Naisten liigan maratontaulukon ykkönen piipahti divarissa ja palasi takaisin entistä ehompana. Niin vahvana, että se on jo ehtinyt kaataa tällä kaudella mestarisuosikki Classicin, kärkipäähän povatun Tiikerit sekä Indiansin. Koovee ei pystynyt Classicia yllättämään, mutta irtoaisiko voitto sitten Classicin kaataneesta joukkueesta? Se on ainakin selvää, että tähänkin otteluun lähdetään haastajana.

Vaikka naisten edustus onkin vieraspelissään hienoinen altavastaaja, näkee päävalmentaja Jani Perkonmäki Mosanmäellä mahdollisuuksia pisteenmetsästykseen.
- Pelissämme on positiivinen suunta, ne oikeat uomat löytyvät koko ajan paremmin ja paremmin. Avainpelaajat ovat iskussa ja ketjukoostumukset löytymässä.
Perkonmäen kommentti on kuin vastaus kausiennakoihin, joissa suurten kokoonpanomuutosten epäiltiin vaativan veronsa kauden alkumetreillä.

Erä III on tehnyt neljässä ottelussa 13 ja Koovee 12 maalia, mutta pisteitä Erällä on tuplasti. Koovee kaatoi avausottelussa SB Vantaan, mutta menetti pinnan PSS:lle ja kaksi Classicille. Erä III:n on peitonnut vain hurjassa vireessä oleva SB-Pro. Anna Yli-Kojola, Anu Peltokangas, Paula Jouhten, Mia Alén... Tapanilasta löytyy tunnettuja pelintekijöitä. Uusi nimi Tuuli Huuskonen on tehnyt pinnan per peli ja Heidi Lirkki iski cupissa neljä maalia yhdessä pelissä. Kooveen pistekärjet ovat tutut Minna Uotila ja Tiina Lehto.
- Lähdemme peliin nöyrästi oman pään kautta. Vastustajalla on runsaasti hyviä ja vahvoja teknisiä maalintekijöitä, mutta jos kaikki menee suunnitellusti, niin varmasti saadaan aikaiseksi tiukka vääntö, Perkonmäki luottaa.

Elina Mäntylä:
Erä painostaa, Koovee vastaa

Elina Mäntylä ennakoi Erä III -ottelusta tiukkaa vääntöä.Keskushyökkääjä Elina Mäntylä odottaa keskiviikon iltaottelusta tiukkaa peliä.
- Erä tulee olemaan varmasti pallollisempi ja painostavampi osapuoli, joten vastiksia tullaan varmasti näkemään paljon. Meillä on tasainen pelaajamateriaali ja tahtotila on kaikilla kohdallaan.
Paikallisvastustaja Classicille Koovee kärsi siedettävän 7-2-tappion, kun taas Erä III selätti hallitsevan mestarin lukemin 3-2.
- Classic-pelin lopputulos tietysti harmittaa. Jos ensimmäisen erän puolustuspeli olisi ollut kurinalaisempaa, numerot olisivat voineet näyttää hieman muuta. Vastus oli kuitenkin hyvä, ja paikallispelejä on aina mukava pelata, Mäntylä toteaa.

Elina Mäntylä haluaisi joukkueensa hyödyntävän maalipaikat tehokkaammin. Myös tasaisuus läpi ottelun olisi plussaa, notkahduksia ei saa tulla! Sentterin tärkein ominaisuus on Mäntylän mielestä molempiin suuntiin pelaaminen. Omista pelisuorituksista löytyy aina parannettavaa, mutta edellisten kausien harmit ovat onneksi pysyneet nyt loitolla.
- Positiivista on, että olen saanut pelata kauden alun ehjänä ilman loukkaantumisia.

Mutta kurkataanpa vielä Kooveen naisten bussiin matkalla Mosalle, mitä siellä oikein tapahtuu? Bussin takaosasta kuuluu melkoinen papatus - ehkä välillä laulun lurituskin.
- Junnut ne nostattaa fiilistä takapenkillä ja edessä pelataan ristiseiskaa, Mäntylä kuvailee.

Seuraavan kotiottelunsa naisten edustus pelaa Kaukajärvellä lauantaina 30. lokakuuta kello 15.45. Vastassa on cupissakin vastaan tassuttava Tiikerit.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää