Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naiset niukasti kakkoseksi Erä III:lle

 
Naiset niukasti kakkoseksi Erä III:lle

Naisten edustus toipui shokkialusta ja laittoi vahvasti kautensa aloittaneen Erä III:n lujille. Koovee esitti ehkä jopa parasta peliään tähän mennessä, mutta Classicinkin kaatanut Keppana pystyi venymään vielä piirun verran paremmaksi maalein 3-2 (2-1, 1-1, 0-0). Kotijoukkueen alkurynnistys oli vahva ja se teki avausmaalin heti puolen minuutin pelin jälkeen. Kooveella oli myöhemminkin vaikeuksia maalinsa edustan siivoamisessa. Toisaalta vastahyökkäyspeli toimi ja tuotti vaarallisia tilanteita. Tamperelaisittain ottelusta jäivät mieleen ainakin Kaisa Kaipion ensimmäinen liigamaali, Tanja Henttisen paraatipelastukset sekä joukkueen erä erältä paranevat otteet.

- Tasapainoinen esitys, jossa hyökkäysten käännöt ja vastahyökkäykset toimivat. Paremmalla viimeistelytarkkuudella ja ripauksella onnea olisi piste tai parikin ollut otettavissa, Kooveen päävalmentaja Jani Perkonmäki kiittelee.
Jatkossa tullaan kiinnittämään huomiota terävyyteen oman maalin edessä sekä taustojen merkkaamiseen omassa päädyssä.
- Kaverista voi sanoa, että pallonkäsittely oli hyvää ja saivat aikaan pitkiäkin hyökkäyksiä. Mutta kokonaisuutena hyvä peli meiltä, vaikka pisteet jäivätkin saamatta.

Ottelun parhaana palkittiin Erän kauden komeetta Tuuli Huuskonen (1+1). Tiina Lehto (0+1) nappasi jälleen kaksi Veikkauspörssipistettä lisää. Tanja Henttinen palkittiin loistavista torjunnoistaan, jotka pitivät Kooveen mukana pelissä muutaman pahan vyörytyksen aikana. Erityismaininnan ansaitsee Kaisa Kaipio (1+1), joka katkoi syöttöjä keskialueella, teki töitä niin maskipelaajana kuin omassakin päädyssä ja avasi maalihanansa salibandyliigassa. Kaipio tarjoili myös syötön Minna Uotilan (1+0) tekemään Kooveen avausmaalin.

Kokeneen Kaipion ensimmäinen liigamaali

33-vuotias Kaisa Kaipio aloitti liigauransa tällä kaudella. Hyökkääjän ensimmäinen liigamaali syntyi ylivoimalla.
- Olin maalin edessä ja Tiina syötti lapaan. Siitä suora veto tolpan juureen. Maaleja on kiva tehdä ja tämä maali tuntui hyvältä, koska se oli tasoitusmaali ja eka liigamaali.

Kaipio antaa ruusuja joukkueen kurinalaisesta pelistä. Risut taas tulevat ajoittaisista helpoista virheistä. Omalla kohdalla kauden tavoite on auttaa joukkuetta kehittymällä jatkuvasti.
- Tavoite on kehittyä omassa pelissä koko ajan ja auttaa siten omalta osaltani joukkuetta pleijareihin.


Valmennus totesi palaverissa ottelun jälkeen, että kaikilla oli todistettavasti taistelutahto ja sydän pelissä mukana. Se näkyi kuulemma jo jääpussienkin määrästä. Kaisa Kaipio oli yksi kolhun saaneista. Jääpussia pideltiin hyvän aikaa poskessa korvan alapuolella.
- Se sattui törmäyksessä ihan normaalissa pelitilanteessa. Kävi huono tuuri, Kaipio kuittaa reilusti tapauksen.

Kooveen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää