Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hanna Palomäki kotonaan Kooveessa

 
Hanna Palomäki kotonaan Kooveessa

Naisten edustusjoukkue saa kolme nälkäistä pelaajaa lisää, kun konkari Hanna Palomäki sekä Kooveen juniorit Juulia Lintula ja Outi Mikkola liittyvät joukkueeseen. Kahden maailmanmestaruuden, viiden SM-mitalin ja yli 200 runkosarjaottelun Palomäki on pelannut Kooveessa myös kaksi edellistä kautta. Alkukauden hän pelasi kotiseutunsa Trackersissa. Mikkola ja Lintula on valittu joukkueeseen vanhimmista tyttöjunioreista kauden aikana annettujen näyttöjen perusteella. Kolmikko tulee mukaan tositoimiin vähitellen. Ensiesiintymiset kirjattaneen jo viikonlopun vierasotteluissa.

- Tuntuu kuin kotiin palaisi, eli positiiviset fiilikset kaiken kaikkiaan. Kivaa päästä reenaan ja pelaan monien entuudestaan tuttujen, mutta myös uusien tyyppien kanssa. Loppukaudelta odotan ahkeraa reenaamista, tekemisen meininkiä hyvällä sykkeellä, ja sitä kautta paljon onnistumisia. Se taas tarkoittaa tukalia hetkiä vastustajille sekä voittoja ja hyviä fiiliksiä omalle joukkueelle, Hanna Palomäki lupaa.

33-vuotiaan Palomäen aikaisemmista liigakausista moni on jäänyt rikkonaiseksi. Kooveessa hän oli kahden kauden aikana kokoonpanossa 31 ottelussa. Kunnossa ollessaan Palomäki pystyy tuomaan peliin aimo annoksen taitoa, oveluutta ja kokemusta.
- Toiveena on, että saisi vetää kauden terveenä läpi, se olisi todella hienoa viime kauden vastoinkäymisten jälkeen. Lisäksi on tietysti tarkoitus pitää hauskaa kentällä hyvien tyyppien kanssa ja auttaa omalla panoksella joukkuetta menestymään. Eli tehoja ja hyviä suorituksia tavoitellaan aina kun kentälle päästään!

Ensimmäisten liigakokemusten odotusta

Jos mahdollista, Kooveen liigajoukkueeseen liittyvät juniorit päihittävät innostuksessaan Palomäenkin. Molemmat tulevat todellisista Koovee-perheistä, sillä myös sisarukset pelaavat seuran junioreissa. Edustusjoukkueen harjoituksissa kaksikko on ollut mukana tähän mennessä säännöllisen epäsäännöllisesti. Tuoreimpien tulokkaiden myötä joukkueessa pelaa nyt kuusi juniori-ikäistä pelaajaa.

Ensi viikolla 17 vuotta täyttävä Outi Mikkola on tehnyt B-tytöissä 11 ottelussa 16 tehopistettä. Salibandyn hän aloitti jo kymmenen vuotta sitten, Kooveessa Mikkola on pelannut vuodesta 2005 lähtien. Ennakkoluulottomaksi pelaajaksi luonnehdittu hyökkääjä ei voi vieläkään uskoa siirtoaan todeksi.
- Tuntuu uskomattomalta saada mahdollisuus olla oikeasti naisten liigajoukkueessa. Tavoitteena on antaa joka tilanteessa parhaani, oli se sitten reeneissä tai peleissä. Toivottavasti pääsen antamaan lisää näyttöjä reenaamalla naisten kanssa. Totta kai odotan malttamattomasti myös ensimmäistä liigaottelua.

Vuotta nuorempi Juulia Lintula on rightin puolustaja, jolla on asenne kohdallaan. Junioreissa Kooveen kasvatille on kertynyt tehoja piste per peli.
- Joukkueeseen liittyminen tuntuu upealta. Harjoituksissa käyminen on jo tuonut uusia haasteita, ja on hienoa liittyä mukavaan joukkueeseen, jossa minut on otettu hyvin vastaan. Toivon tältä kaudelta, että kehityn ja saan harjoitella loppukauden terveenä sekä pelata hyviä pelejä.
Omia tavoitteita Lintulalla on kolme.
- Tyttöjen nousu SM-sarjaan, C-tyttöjen SM-mitali sekä se, että pääsisin mukaan naisten peleihin kokeilemaan mitä liigassa pelaaminen on.

Naisten edustusjoukkue kohtaa lauantaina vieraissa SB Vantaan kello 18.30 ja sunnuntaina PSS:n kello 17.00.

Kooveen (Kimmo Pitkänen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää