Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves haki pisteet myös Vantaalta

 
Ilves haki pisteet myös Vantaalta

SB Vantaa – Ilves  4-8 (0-1, 0-3, 4-4)

Ottelun ensimmäinen erä noudatteli viimeisissä Ilveksen otteluissa tutuksi tullutta kaavaa tunnustelun ja vähämaalisuuden osalta. Erän ainokainen syntyi, kun Markus Kulmalan laukaus painui verkkoon vastustajan mailanvarren kautta ylivoimalla ajassa 12.47. Toisessa erässä alkoi tilanteita vyöryä vantaalaisten maalille enemmänkin, mutta maalinteko oli jälleen vaikeaa. Ilari Taskinen onnistui kuitenkin ajassa 25.56 viemään tamperelaiset 0-2 –johtoon ja erän puolivälin jälkeen Ossi Ojala karkasi tekemään Ilveksen kolmannen maalin, jälleen huikean ottelun pelanneen Super-Joni Henttosen hyvän katkon seurauksena. Puolitoista minuuttia ennen eräsummeria onnistui vielä Aleksi Kalliomäki lähes puolesta kentästä lähteneellä yläsellään ja näin ollen toiselle erätauolle lähdettiin kohtuullisen mukavista 0-4 -lukemista.

Kolmannen erän alkuun Ilves pääsi pelaamaan vielä ylivoimaa, mutta niin kuin useasti aiemminkin kuluneella kaudella, lepsusti pelannut yv-ryhmitys päästi vantaalaiset vyörymään alivoimalla useampaankin ylivoimahyökkäykseen, joista viimeisestä rokotettiin 1-4 -kavennuksella. Puolitoista minuuttia tästä tuli kuitenkin Ilveksen kuitti, kun Janne Viitala löysi pienen parkettikohektamisen jälkeen maalin edustalta farmisopimuksella kauden toisen ottelunsa Ilves-paidassa pelanneen Keni Kivilän, joka nosti pallon maaliin. Seuraavassa ylivoimapelissä pallo saatiin välillä myös kotijoukkueen maaliin, kun Kulmala vapautti vastahyökkäyksen päätteeksi Viitalan tökkäämään pallon rysään. Tästä ei kuitenkaan kulunut kuin 12 sekuntia ja vantaalaiset kuittasivat kavennuksen ilvesläisten omanpään bläkärin avustuksella. Ja vajaa minuutti tästä Vantaa tuli jo 3 maalin päähän, kun pallo pomppi ilkeästi ohi Ilves-maalia vartioineen Aki Hännisen. Helpottava kuittaus saatiin kuitenkin jo puolen minuutin kuluttua, kun ”Telaketjun” keskellä ottelussa viilettänyt V-M Takkinen ohjasi luukulta pallon sisään komean yhdistelmän päätteeksi, Kalle Tiitisen toimiessa viimeisenä syöttäjänä. Ajassa 55.28 vantaalaiset pääsivät vielä kolmen maalin päähän, mutta todellista hätää Ilveksellä ei kuitenkaan ottelun lopussa ollut. Poliisi-Henttonen otti vielä minuutti ennen loppua boksin puolustettuaan kunniakkaasti maalivahti Hännistä, mutta Jaakko Jyrkkä päätti Vantaan viimeisetkin pyristelyt uskomattoman kierteisellä putilla tyhjään maaliin, Risto Kailion napatessa illan maukkaimman syöttöpisteen.

Kaiken kaikkiaan Ilveksen esitys oli jälleen varsin mainio ja kaikki pelaajat onnistuivat maalivahti Hännistä myöten. Erityisesti ketju Niittymäki-Jyrkkä-Ojala loi jälleen tilanteita liukuhihnalta, mutta viimeistelyssä ei ollut edellisen ottelun kaltaista terävyyttä ja näin ollen maalit jäivät kyseiseltä vitjalta vähiin.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen naisten liigajoukkue vahvistuu

Kooveen liigajoukkueeseen liittyy Kaie Sinor. Nuori hyökkäähä siirtyy Tampereelle Lahdesta.

Lue lisää
TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cupin finaalit Tampereella

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu lauantaina 16.2. Tampere Areenalla. Naisten loppuottelussa kohtaavat EräViikingit ja PSS, kun taas miesten finaalissa iskevät yhteen Happee ja Classic.

Lue lisää
Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classic jatkaa Kuitusen komennossa ja Eemeli Salinin jatkaa Familyssa

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa myös kauden 2019-20 päävalmentaja. Myös muu valmennustiimi Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää