Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee kohtaa Oilersin

 
Koovee kohtaa Oilersin

Koovee suuntaa maanantaina bussin kohti Espoota, jossa joukkuetta on vastaanottamassa paikallisylpeys Oilers. Syksyllä pelatussa ottelussa espoolaiset olivat etevämpiä, mutta sen verran on ehtinyt tuon jälkeen tapahtua, ettei sen pitäisi tässä vaiheessa kautta merkitä sen suurempia.

Oilers kärsi edellisessä ottelussaan tappion SSV:lle, mutta on silti tämän hetken liigassa kolmannella sijalla. Joukkue on pärjännyt liigassa varsin hyvin ottaen huomioon nuoren pelaajamateriaalin. Selkeänä vahvuutena voidaan pitää liikkuvaa pelitapaa, jonka kanssa monet vastustajat ovat olleet vaikeuksissa. Nopeat vastahyökkäykset ovatkin se tekijä, joka kaatoi viimeksi Kooveen pelin. Joukkueesta löytyy kuitenkin myös kokenutta kaartia kuten Jouni Vehkaoja, Patrick Wardi ja Markus Olkkonen, jotka omalla olemuksellaan rauhoittvat peliä tarpeen tullen. Tässäkin mielessä kokoonpanossa on myös leveyttä. Nuoren kaartin huippunimi on sisäisen pistepörssin kärki  Casper Pfitzer. Selkeää on ainakin se, että Oilers ei tule olemaan Koovelle mikään helppo vastus. Vierasjoukkueen puolustaja Janne Lamminen arvioi tulevaa vastusta seuraavanlaisesti:
-Oilers on liikkuva ja hyvin fyysinen joukkue. Pelaavat kolmella kentällä kuten mekin, eli leveyttä löytyy. Vaarallinen vastahyökkäyksissä. Aina tiukka vastustaja.

Vierasjoukkue otti sunnuntaina hyvän päänahan kaatamalla sarjakärki Classicin lukemin 11-7. Joukkueen esitys oli varsinkin loppua kohden varsin näyttävä ja ketjunmuutokset olivat tehneet selkeästi hyvää joukkueen viisikkopelaamiselle. Joukkue harjoittelee edelleen pidemmälle kevättä varten ja tämä viikko on ollut taas yksi kovatahtinen osoitus siitä. Itseluottamus oli ainakin yksi asia, joka viime viikon esityksellä saavutettiin takaisin joukkueen yleisilmeeseen. Viime aikoina erityistä maalivirettä on esittänyt Marko "Mako" Lahtinen löysi itselleen varsin tehokkaan tutkaparin Miro Lehtisestä. Myös viisikoiden yleinen peli-ilme on parantunut huomattavasti alkuvuoden muista kamppailuista. Puolustaja Lamminen sai myös hienon tunnustuksen kauden otteilleen, kun hänet valittiin helmikuun alussa pelattavaan Suomi-Ruotsi-maaotteluun. Kooveen puolustuksen tulee olla tarkkana Oilersin vastahyökkäysten kanssa ja jos joukkue onnistuu päästämään omiin vähemmän, kuin Classicia vastaan niin pisteet löytänevät tiensä Tampereelle.

Valmentajat vastakkain:
Riihimäki vs. Ahtiainen
Odotukset/tunnelmat?

Riihimäki:
-Tunnelmat ovat erittäin hyvät. Saatiin mitä haettiin ja ketjut toimivat edellisessä ottelussa. Koko viikko ollaan treenattu kovaa, jotta oltaisiin keväällä kunnossa. Lauantaina vapaa ja sunnuntaina vielä treenit, eli fiilis on erittäin hyvä.

Ahtiainen:
- Vähän ollut ailahtelevaa peliä. Odottava tunnelma. Ssv-peli ei ollut hyvä, mutta harjoittelu on ollut hyvää.

Poissaolotilanne?
Riihimäki:
-Tapio Kinnusella on alaraajavamma. Lasse Turunen ollut koko viikon poissa perhesyistä, eikä varmaan ole maanantainakaan mukana.

Ahtiainen:
-Vehakaoja on poissa ottelusta. Samoin Sylvester Raikamo.

Arvio vastustajasta tätä ottelua ajatellen?
Riihimäki:
-Oilers on nuori joukkue, joka on pelannut erittäin hyvin. Ennakkoluuloton jengi. Ehkä tällä hetkellä pieni aallonpohja samoin, kuin muilla kärkijoukkueilla. Joukkueessa on paljon taitoa ja kokenutta kaartia tasapainottamassa. Itseluottamus on suuri ja kunnioitan tätä vastustajaa erityisesti.

Ahtiainen:
- Voitti Classicin. Luulen, että heidän pelinsä on ailahdellut, mutta en ole varma, kun en ole juuri nyt seurannut. Urheilullinen joukkue ja parhaimmillaan hyvä. Puolustus ja maalivahti hyviä.

Arvio omasta joukkueesta tätä ottelua ajatellen?
Riihimäki:
-Hyökkäyspeliin saatu tarvittavaa luovuutta. Kenttätasapainon tulee kuitenkin pysyä kasassa, koska Oilers on hyvä vastahyökkäyksissä. Viime sunnuntaina seitsemän maalia omiin, joka on liikaa. Maalintekokilpailuun ei voida lähteä ja kaikki tulee puolustuksen kautta.

Ahtiainen:
-Liikkuvuuden täytyy olla hyvää. Miehen ja pallon tulee liikkua. Ssv-peli ei vastannut tätä ideologiaa.

Arvio ottelun kulusta/ lopputuloksesta?
Riihimäki:
-Vaikea sanoa, mutta Oilersilla on korkea karvi ja maaleja varmasti tulee. Itseluottamus on nyt kova, eli meille tulee voitto parilla maalilla. Tv-ottelu tuo aina oman kliimaksinsa.

Ahtiainen:
-Vaihto kerrallaan mennään. Liikkuvuuden tulee olla hyvää. Seisoskelu ei sovi meille.

Oilers-Koovee Nelonen Sport Pro 1 klo 18.30 ja jälkilähetys Nelonen Sport Pro 2 klo 22.00

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Tapio Kinnunen

25.12.1990
Tiedot

Marko Lahtinen

27.6.1985
Tiedot

Janne Lamminen

29.12.1985
Tiedot

Lasse Turunen

18.3.1983
Tiedot


Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää