Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee kohtaa sunnuntaina Erän

 
Koovee kohtaa sunnuntaina Erän

Miesten kolmen pelin "härkäviikon" viimeinen koitos kamppaillaan sunnuntaina, kun vastaan marssii viidentenä sarjassa oleva Tapanilan Erä. Joukkueet ovat tasapisteissä, mutta Erä on paremman maalieronsa turvin pykälä korkeammalla sarjassa. Helsinkiläiset olivat edellisessä kohtaamisessa huomattavasti parempia ja ottelu päättyikin peräti 8-1 loppulukemiin. Tällä kertaa onkin odotettavissa tiukempi mittelö.

Tapanilan Erä on ollut viime vuosina kestomenestyjä ja joukkue on ollut kahtena viime vuonna häviävänä osapuolena finaalissa. Vierasjoukkueessa on tehty erinomaista juniorityötä jo vuosien ajan ja tulokset ovat näkyneet parin vuoden sisällä varsin vahvoina suorituksina. Kokemusta liigaotteluista löytyykin varsin paljon, vaikka joukkue on keski-iältään sarjan nuorimmasta päästä. Oleellista on se, että joukkueen runko on pysynyt varsin samanlaisena jo joitakin vuosia. Erä pelaa erittäin vahvaa ja liikkuvaa pallollista peliä. Joukkueella ei sinällään ole juuri mitään suurempia heikkouksia, mutta ei Eräkään täysin tasapainoisesti ole kauttaan pelannut, vaan pieniä notkahduksia on tullut. Joukkue sai melkoista jobin postia tällä viikolla, kun ykkösmaalivahti Jani Naumanen loukkaantui. Tärkeimpiä pelaajia tällä kaudella ovat olleet nuori Tuomas Iiskola, sekä jo useampana vuonna liigassa pisteitä sylkenyt Lauri Kapanen. Joukkue on sinällään melko tasavahva, että loppujen lopuksi koko kokoonpanon voisi luetella. Erää valmentaa nuorten maajoukkuevalmentaja Petteri Bergman.

Kotijoukkue Kooveen viimeaikaiset ottelut eivät ole menneet ihan käsikirjoituksen mukaisesti, vaan joukkueella on eräänlainen suvantovaihe meneillään. Pudotuspeleihin on enää kaksi viikkoa aikaa ja kahdessa viimeisessä ottelussa joukkueen peli on näyttänyt hieman sekavalta. Ainakin neljässä erässä kuudesta. Joukkue pelasi Loviisaa vastaan erittäin hyvin omilla vahvuuksillaan kaksi erää, mutta loppujen lopuksi jokin oleellinen asennepuolen seikka puuttui. Huomisessa ottelussa on kuitenkin mahdollisuus kääntää kurssi kohti pudotuspelejä ja oikeanlaista ilmettä. Erä on hyvä mittari, koska joukkueet ovat jokseenkin tasavahvoja pelillisesti. Tässä mittelössä paremman asenteen omaava joukkue voittanee. Joukkue saanee täyden miehistön liikkeelle ja silloin on odotettavissa myös normaalien viisikoiden olevan koossa. Viime aikoina vahvimmin ovat esiintyneet hyökkääjä Valtteri Sainio ja puolustaja Nico Andersson. Voitto vaatii joka tapauksessa vahvaa esitystä koko joukkueelta ja sitä onkin syytä odottaa tässä vaiheessa kautta.

Valmentajat vastakkain
Santanen vs. Bergman
Tunnelmat/odotukset otteluun?

Santanen:
-Tässä on nyt kaksi peliä aikaa päästä pudotuspelirytmiin. Pienet asiat tulee saada kuntoon näiden kahden viikon aikana ja kaiken tulee olla parempaa silloin kaikin puolin.

Bergman:
-Haastavamman jakson jälkeen joukkueemme esityksissä nyt on nähtävissä positiivista nostetta ja onnistumisia on tullut viime otteluissa mukavasti. Töitä on kuitenkin vielä paljon, jotta saamme pelimme kokonaisuutena sellaiseen kuntoon missä sen pitää pudotuspeleissä olla, mikäli siellä mielii pärjätä.

Poissaolotilanne?
Santanen:
-Ei ketään tällä haavaa.

Bergman:
-Eiköhän ukkoja saada riittävästi laatikkoon.

Vastustajan vahvuudet?
Santanen:
-Erittäin vahva joukkue. Ei heikkoja lenkkejä. Kaikki näyttäisi olevan kunnossa, joka on pitkäjänteisen työn tulos.

Bergman:
-Isokoinen ja fyysinen joukkue, jonka hyvien suunnanmuutosten kanssa täytyy olla jatkuvasti hereillä.

Arvio ottelun kulusta?
Santanen:
-Ottelu on varmasti samantyyppinen kun tämä Loviisa-ottelu. Pitää malttaa pelata ja sekä pallollinen, että palloton pelaaminen tulee saada haltuun. Vastahyökkäyspelaamiseen erityishuomio.

Bergman:
-Tasainen mittelö, jonka vierasjoukkue Erä lopulta vie.

Koovee-Tapanilan erä 27.2. klo 17.00 Kaukajärvellä

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää