Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koovee kärsi niukan tappion

 
Koovee kärsi niukan tappion

Kooveen miesten edustusjoukkue kärsi tiukan 5-4 (4-3, 1-0, 0-1) tappion pudotuspelien ensimmäisessä kohtaamisessa Espoon Oilersia vastaan. Kotijoukkue latoi neljä maalia ensimmäisen 17 minuutin aikana ja hyvästä taistelusta huolimatta vierasjoukkueen rahkeet eivät lopulta riittäneet ottelun kääntämiseen. Ottelu oli luonteeltaan juuri niin tasainen, kun runkosarjan perusteella voitiin ennakoidakin.

Ottelun ensimmäinen erä lähti varsin vauhdikkaasti käyntiin, kun Nico Andersson iski vieraat johtoon Henri "Killi" Mäenpään syötöstä ajassa 1.09. Tästä ehti kulua noin puoli minuuttia, kun Ville Matikainen passitettiin jäähylle estämisestä. Kotijoukkue ei häpeillyt käyttää ylivoimaansa hyväkseen vaan ajassa 2.06 Casper Pfitzner tasoitti ottelun Oscar Hännisen syötöstä. Kotijoukkue iski myös seuraavan maalin ajassa 7.56. Pallon maaliin toimitti vanha kettu Tarmo Kirjonen. Syöttäjäksi maaliin merkattiin Markus Olkkonen. Ilari Talvitie löi Oilersin jo 3-1-johtoon ajassa 12.22 ja vieraat olivat melko pahassa ahdingossa. Neljä minuuttia myöhemmin Hänninen iski vieraille jo 4-1-johtomaalin. Vieraat kuitenkin pelasivat erän loppuun asti. Veli-Matti Luukko kavensi lukemia vielä saman minuutin sisään. Ajassa 18.02 Luukko oli jälleen asialla ja lukemat muuttuivat 4-3:n. Maalin syöttäjäksi merkattiin Janne Lamminen.

-Ensimmäiset 12 minuuttia olivat meiltä huonoa peliä ja kaveri pääsi iskemään hyvällä teholla paikoista. Viimeiset kahdeksan minuuttia taistelimme vimmatusti ja saimme kavennuttuakin peliä Luukon kahdella osumalla, kertaili Kooveen päävalmentaja Arto Riihimäki ensimmäisen erän vaiheita.

Kovaa taistelua ei palkittu tällä erää

Vierasjoukkue lähti toiseen erään siis 4-3-tappioasemasta. Toinen erä oli ainakin torjuntojen perusteella varsin tasainen. Erän ainokaisen teki kotijoukkue ajassa 30.56. Asialla oli Oliver Wardi ja syötön maaliin antoi Perttu Pajukoski. Viimeiseen erään mentiin siis kotijoukkueen kahden maalin johtoasemassa.

Kolmas erä alkoi vieraiden kannalta makoisasti, kun Luukko teki illan kolmantensa, kun erä ehti vanheta ainoastaan 14 sekuntia. Syöttäjänä maalin toimi Matikainen. Enempää maaleja ei ottelussa enää nähty. Vieraat yrittivät tasoitusta vielä vimmatusti, mutta ottelun parhaana palkittu maalivahti Niko Nordström ja tolpat pitivät tuloksen kotijoukkueelle suosiollisena.

Ottelu ratkesi ilmeisen pieniin asioihin ja vierasjoukkueen kohtaloksi koitui varsin synkkä ottelun alku. Koovee pelasi ilman kovia maalintekijöitään Lasse Salmista ja Marko Lahtista, joka vaikutti osaltaan joukkueen maalintekovoimaan.

-Ei tässä pistetä päätä pensaaseen. Kaikki pelasivat erittäin hyvin. Luotetaan omaan juttuun, koska ottelu sujui varsin hyvin varsinkin viimeiset 50 minuuttia. Maalintekoon tulee saada lisää tehokkuutta, mutta Lahtinen ja Salminen tuovat siihen oman lisänsä. Vastustaja oli tänään parempi maalintekopaikoissa ja maalivahti oli erittäin hyvä. Tolppaa lähemmäksi ei lopussa päästy. Maanantaina ollaan terävämpiä maalintekopaikoissa, arvioi Riihimäki koko ottelun kokonaiskuvaa.

Kaiken kaikkiaan Kooveella ei siis ollut ottelussa varsinaista hätää, mutta näin tiukat ottelut ratkeavat pieniin asioihin ja kotijoukkue oli niissä tänään parempi. Koovee saa maanantaiseen kotiotteluunsa täyden miehityksen kasaan ja ottelusta tulee varmasti yhtä tiukka kun tämänpäiväisestäkin. Huonoihin otteisiin ei ole kummallakaan joukkueella varaa.
Seuraava ottelu siis Koovee-Oilers maanantaina 14.3. Kaukajärvellä klo 18.30

Kooveen (Joel Siltanen) tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


KOO-VEE - logo

KOO-VEE - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää
Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers Espoon herra, Viikingit hurjasteli 15 maalia

Oilers on Espoon ykkönen salibandyssa. Ensimmäisenkin kaupungin paikallisottelun syksyllä vienyt Oilers löi tänään paikalliskilpailija Westend Indiansin sen kotiluolassa Otahallissa 8-2.

Lue lisää
Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta.

Lue lisää