Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SB Vaasalla viikonloppuna kaksi kotiottelua

 

SB Vaasalla viikonloppuna kaksi kotiottelua


Yhden vapaan viikonlopun jälkeen oranssit palaavat jälleen tositoimiin, kun edessä on kauden ensimmäinen tuplapelisetti. Lauantaina jo klo 13:30 vastaan asettuu vieraita Forssasta ja sunnuntaisen klo 17:00 alkavan pelin vastustajan kotipaikka löytyy Hämeenlinnasta.

Lauantaina vastassa on woodiksen ajoilta tuttu FoSu. Vieraat ovat tulleet tunnetuksi maalirikkaasta ja iloisesta pelityylistä, mutta sielläkin on tapahtunut muutoksia. Suupparit ovat menettäneet parin vuoden aikana suurimman osan ns. kultaisesta sukupolvesta ja joukkue koostuu lähinnä 90-luvulla syntyneistä pelaajista. Ihan kaikkia vanhoja staroja ei kuitenkaan ole menetetty, sillä ikinuori 41v. pistenikkari Petri Mäkeläinen (2+9) kiusaa yhä nuorempiaan ja härkämäinen Sami Romu (2+1) antaa kanuunansa edelleen paukkuja. Forssalaiset ovat avanneet kautensa tilastojen valossa neljällä tappiolla (0-0-4) ja maaliero on jonkun verran pakkasen puolella (19-30).

Sunnuntain vastustaja on Porin turnauksessa kotijoukkueelle kylmää kyytiä tarjoillut Steelers. Hämeenlinnalaisnippu on yksi sarjan (lue: Divarin) suurimpia voittajasuosikkeja ja on entisestään vahvistunut viime kaudesta. Joukkue on erinomainen sekoitus nuoruuden intoa ja kokemusta sekä taitoa ja fyysisyyttä. Pelaajapuolelta kannattaa seurata pistenikkareita Sami Saarista (9+5) ja Timo Johanssonia (5+5) sekä tietenkin entistä SB Vaasan pelaajaa, todellista voimapesää Risto Parikkaa (5+3). Teräsmiehet ovat keränneet 5 pelistä 6 pistettä maalierolla 33-26. Huomionarvoista on se, että kaikki kolme voittoa ovat tulleet vieraspeleistä.

Nyt olisi hyvä mahdollisuus palata SalBa-tappion jälkeen heti takaisin voittojen tielle ja miksipä ei napata saman tien täyttä pistepottia plakkariin. Ottelutauon aikana muutamat pelaajat ovat saaneet rauhassa parannella vammojaan ja muu joukkue on painanut hommia hyvällä sykkeellä tulevaa viikonloppua silmällä pitäen. Pitää muistaa se fakta, että yhtäkään peliä ei voiteta tilastojen valossa. Tämän on sarjan alku osoittanut ja suuriakin yllätyksiä on nähty. Päivän kunto ja onnistumiset tärkeinä hetkinä höystettynä hyvällä joukkueena pelaamisella ovat voiton avaimet nyt ja tästä eteenpäinkin.

SB Vaasan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Vaasa ry - logo

Salibandyseura Vaasa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSB Vaasa hankki hyökkääjän rakkaan vihollisen riveistä

SB Vaasa hankki hyökkääjän rakkaan vihollisen riveistä

SB Vaasa on solminut pelaajasopimuksen hyökkääjä Niklas Paulin kanssa. Paul siirtyy oransseihin Blue Foxista.

Lue lisää
Valtteri Nurmi palaa SB Vaasaan

Valtteri Nurmi palaa SB Vaasaan

SB Vaasan miesten edustusjoukkue on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Valtteri Nurmen kanssa.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Mikael Aromaa jatkaa SB Vaasan maalinsuulla

Mikael Aromaa jatkaa SB Vaasan maalinsuulla

Aromaa oli viime kaudella yksi Divarin parhaista torjujista. 19 ottelun aikana runkosarjassa torjuntaprosentti oli 83,33 ja päästettyjä maaleja alle neljä per ottelu.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää