Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porista tuliaisena taistelupiste

 

Porista tuliaisena taistelupiste


Sunnuntai-ilta ja Porin Urheilutalon hyvät puitteet tarjoavat oivan mahdollisuuden pisteiden ryöstöön Karhuilta. Lauantaina levännyt kotijoukkue on liikkeellä tosi liukkaalla jalalla ja pallokin tottelee sinisiä, mutta valkoiset kuitenkin onnistuvat kampeamaan ottelusta tasapelin.

Heti ottelun alusta lähtien käy selväksi, että sinisiin sonnustautunut kotijoukkue on tänään hyvällä pelipäällä. Valkoiset ovat hätää kärsimässä, kun porilaiset kontrolloivat peliä pitämällä palloa, mutta vieraat kyttäävät iskupaikkoja. Niin siinä taas kerran käy, kun kaverille ei maistu ja Nurmen Valtsulle annetaan liikaa tilaa. Hyvä haasto ja toimitus maalille, jossa Nyström (0+1) saa mailansa väliin ja A.Kukko (1+1) lyö irtokaran reppuun. Tästä kuuluu 10 sekuntia, kun tulee paha merkkausvirhe ja rankku. Pallo nätisti läheltä ylös ja maaliin vaihdettu Oinas ei mahda mitään. Tämän jälkeen päästään ylivoimalle, josta ei tule yhtikäs mitään ja kotijoukkue syttyy pelaamaan. Jälkimmäisellä kympillä kolisee omissa kahdesti, kun vartiointi ei ole parasta a-luokkaa ja keskustan täytötkin ovat vähän sinnepäin. Lukemista 3-1 ekalle breikille ja valkoisten onneksi Isoniemi on iskussa ja pitää vieraat mukana pelissä torjunnoillaan.

Toisen erän alkuun saadaan vähän heppoinen iso kakku, joka muodostuu ottelun käännekohdaksi. Siniset eivät nimittäin saa palloa reppuun kertaakaan. Erikoistilanteen ainoa maali nähdään, kun J.Kukko (1+2) kaivaa pakeilta pallon ja Nurmi (1+0) neppaa pallon verkkoon maalinedustalta. Valkoiset nousevat tasoihin, kun nopea kääntö omista onnistuu ja hyökkäyspäässä syntyy hyvä liike. Haakana (0+1) haistaa Talvitien (1+0) jekun pakille ja pallo varmasti poikkarista sisään. Erän loppuun jälleen keskialueen merkkaushorrorit, siniset jälleen nokikkain Isoniemen kanssa ja maalihan siitä syntyy. Nurmen Valtsu kuitenkin hermostuu omiensa passailuun, pakottaa pakin virheeseen ja Kukon veljekset kiittävät. Arttu löytää Joonan maalinedustalta ja peli on kutkuttavasti tasan 4-4, kun siirrytään kolmanteen erään. Parempi erä valkoisilta, mutta pallollinen peli on edelleen aika pahasti hakusessa.

Viimeisen kolmanneksen alkuun saadaan taas penalttia ja nyt siniset rankaisevat. Rauhallinen pallon siirtely ja kova töötti viivasta siirtää siniset jälleen johtoon. Perään saadaan vielä toinenkin jäähy, mutta nyt alivoima on tarkkana ja Isoniemi hoitaa loput. Viimeisen kympin alkuun otetaan aikalisä ja peluutus muutetaan kahteen kenttään. Valitettavasti viikonlopun kuorma alkaa näkyä ja siniset leikittelevät valkoisten kanssa, kunnes ote hetkeksi herpaantuu. Tulee pitkä avaus omista, siniset sähläävät pallon kanssa ja valkoiset ovat terävinä paikalla. Nurmi ja J.Kukko taistelevat palloon Hakalalle (1+0), joka niittaa putken kautta 5-5 tasoituksen. Loppuun saadaan vielä kokeilla ylivoimaa, mutta edelleenkään ei synny mainittavia onnistumisia. Kumpikin saa muutaman tontin vielä jatkoajalla, mutta maali jää syntymättä.

Nyt jos joskus voidaan todeta, että parempi joukkue ei voittanut. Vaikka kuinka oranssien lasien läpi peliä katselee, niin siniset olisivat voiton ansainneet, mutta maalit lasketaan ja sillä sipuli. Täytyy kuitenkin nostaa hattua omien asenteelle, vaikka oli todella vaikeaa, niin usko omiin juttuihin ei horjunut ja siitä kiitoksena tuli yksi sarjapiste. Bussiin kerääntyi väsynyt, mutta onnellinen lauma oransseja ja useamman kaverin jalat olivat aivan loppu eikä edes istuminen meinannut onnistua. Juuri tällaiset venymiset ovat juuri niitä asioita joihin hyvä joukkue pystyy vähän huonompanakin päivänä.

SB Vaasan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Vaasa ry - logo

Salibandyseura Vaasa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSB Vaasa hankki hyökkääjän rakkaan vihollisen riveistä

SB Vaasa hankki hyökkääjän rakkaan vihollisen riveistä

SB Vaasa on solminut pelaajasopimuksen hyökkääjä Niklas Paulin kanssa. Paul siirtyy oransseihin Blue Foxista.

Lue lisää
Valtteri Nurmi palaa SB Vaasaan

Valtteri Nurmi palaa SB Vaasaan

SB Vaasan miesten edustusjoukkue on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Valtteri Nurmen kanssa.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Mikael Aromaa jatkaa SB Vaasan maalinsuulla

Mikael Aromaa jatkaa SB Vaasan maalinsuulla

Aromaa oli viime kaudella yksi Divarin parhaista torjujista. 19 ottelun aikana runkosarjassa torjuntaprosentti oli 83,33 ja päästettyjä maaleja alle neljä per ottelu.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää