Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SB Vaasalla vuorossa viimeinen yöreissu

 

SB Vaasalla vuorossa viimeinen yöreissu


Nyt on päästy siihen vaiheeseen kaudesta, että on viimeisen tuplapeliviikonlopun aika. Oranssien motorisoitu karavaani pysähtyy lauantaina Raumalle ja sunnuntaina on vuorossa Forssa. Reissuun startataan melko aikaisin, sillä raumalaiseen tapaan ottelu alkaa heti puolenpäivän jälkeen.

Lauantain aamupelissä (klo 13.00) vaasalaisia vastaan asettuu SalBa. Raumalaiset pelasivat syyskaudella vakuuttavasti, mutta muutama avainpelaajan loukkaantuminen ja valitettavat kentän ulkopuoleiset tapahtumat ovat aiheuttaneet päänvaivaa joukkueelle. Tasaisessa keskikastissa vieraiden tapaan majaileva kotijoukkue on joka tapauksessa äärimmäisen hankala vastustaja, koska vahva kaksinkamppailupelaaminen ja suoraviivaisuus ovat joukkueen tavaramerkkejä. Joukkueesta löytyy myös niitä kuuluisia käsiä, joita edustavat mm. hyökkäyspelin sielu Janne Hyvönen (14+15), puolustuksen pelintekijä Joni Rokosa (5+13) ja vaarallinen snaipperi Miikka Läntinen (11+0). Valkoiset ovat keränneet pelaamistaan 16 pelistä 19 pistettä (9-1-6) ja maalisuhde on muutaman maalin verran (101-95) plussan puolella.

Sunnuntain iltapelissä (klo 18.00) oranssit kohtaavat puolestaan FoSun. Forssan ylpeys lähti kauteen uudistuneena ja vaikeaa on ollut. Tästä kertovat mm. valmennuksen vaihtuminen ja entisten pelaajien kutsuminen hätiin. Mitään läpihuutojuttua sarjasijoituksesta (12) huolimatta on turha odottaa, sillä mustat kaatoivat viime viikonloppuna Blackbirdsin ja pistivät sarjakärki Blue Foxin todella ahtaalle. Forssalaisten pelaaminen perustuu edelleen vahvaan pallolliseen osaamiseen ja korkeaan yksilötaitoon. Pelaajistosta on syytä nostaa esiin ennen joulutaukoa paluun tehnyt Juha Laitila (2+8), pörssikärki Petri Mäkeläinen (20+15) sekä nuoriso-osaston liideri Markus Lintula (9+15). Mustien joukkuetilastot ovat kuitenkin murheelliset, sillä 17 pelistä on pankissa vain 6 pistettä (3-0-14) ja maaliero karusti (90-139) pakkasella.

Oranssit lähtevät vieraskiertueelle tämän vuodenajan hengessä enemmän ja vähemmän kolhuja keränneenä. Tästä johtuen muutama epävarma tapaus on siis vielä olemassa, mutta onneksi paikkaajat ovat tasoa hyvä, niin tämä ei vielä aiheuta suurta huolta. Pelaajapuolen suurin ja ainoa täysin varma muutos on se, että Roumion Arto esiintyy ensimmäistä kertaa vaasalaisten riveissä.

Kuten aiemmasta voinee päätellä niin viikonloppuna vastaan asettuu melko erilaiset joukkueet, jotka pelaavat täysin erilaisilla kentillä omilla vahvuuksillaan. Jos vaasalaiset pystyvät sopeutumaan näihin vastustajien erilaisuuksiin ja kairaamaan pisteitä kotiin viemiseksi niin vain taivas on rajana loppukauden peleissä. Matkan varrelta tippunee jotain hyödyllistä ja hyödytöntä tietoa sosiaalisen median kautta.

SB Vaasan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Vaasa ry - logo

Salibandyseura Vaasa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSB Vaasa hankki hyökkääjän rakkaan vihollisen riveistä

SB Vaasa hankki hyökkääjän rakkaan vihollisen riveistä

SB Vaasa on solminut pelaajasopimuksen hyökkääjä Niklas Paulin kanssa. Paul siirtyy oransseihin Blue Foxista.

Lue lisää
Valtteri Nurmi palaa SB Vaasaan

Valtteri Nurmi palaa SB Vaasaan

SB Vaasan miesten edustusjoukkue on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Valtteri Nurmen kanssa.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Mikael Aromaa jatkaa SB Vaasan maalinsuulla

Mikael Aromaa jatkaa SB Vaasan maalinsuulla

Aromaa oli viime kaudella yksi Divarin parhaista torjujista. 19 ottelun aikana runkosarjassa torjuntaprosentti oli 83,33 ja päästettyjä maaleja alle neljä per ottelu.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää