Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Veljespari jälleen yhdessä

Veljespari jälleen yhdessä

 

SB Vaasan miesten edustusjoukkue on tehnyt kaksi kivenkovaa sopimusta. Toinen nyt julkistettavista sopimuksista on jatkopahvi ja toinen pelaaja tulee joukkueeseen uutena, joskin SB Vaasan paitaa aiemminkin kantaneena.

Sopimuksen tehneet pelaajat ovat siis veljekset Kukko - Joona ja Arttu. Joona on ollut viime kausien aikana Divarin ehdotonta eliittiä - etenkin toissa kaudella. Mennyt kausi oli Joonalle hankalampi, mutta velipojan takaisin tulemisen varmistuttua jatkosopimukseen oli helppo lyödä nimi alle.

- Hyvät ovat fiilikset nyt! Artun paluu oli viimeinen sinetti ja vaikutti paljon jatkosopimuksen tekemiseen. Ei saisi jonkun toisen pelaajan poissaolo koskaan vaikuttaa omaan tekemiseen, mutta kyllä viime kaudella tuntui, että Artun poissaololla oli negatiivinen vaikutus meikäläiseen, Joona kertoi SB Vaasan tiedotukselle avoimesti.

Joona on pelannut Divaria Vaasassa jo varsin pitkään niin Woodcuttersissa kuin SB Vaasassa. Seurauskollisuus onkin herrasmiehessä läsnä melko vahvasti ja muun muassa vastaus kysymykseen, onko seuran vaihtaminen ollut lähelläkään, kertoo paljon.- Ei ole ollut muita vaihtoehtoja, ikinä. Voisi kai sellaisia olla, mutta alkaahan tämä vaikuttaa siltä, että ura pelataan päätyyn asti täällä, eikä se ole huono asia. Omat isoimmat tavoitteet on sinänsä haudattu. Divari sopii meikäläisen taitotasolle varsin hyvin, Joona veisteli hymyssä suin.

SB Vaasan toimitus tavoitti puhelimitse Espanjan lomaltaan myös pikkuveli Artun, jolle kotiinpaluu ilmeisesti maistuu.

- Kiva on palata kotiin ja takaisin vanhaan, tuttuun seuraan. Vähän on haikeuttakin, kun pitää jättää Rauma ja SalBa, koska kulunut vuosi oli uskomattoman hieno. En usko kenenkään osaavan uusien pelaajien vastaanottamista niin hyvin kuin raumalaisten, Arttu kertaili Espanjasta käsin.

Kukon veljesparista nuorempi on totuttu näkemään kapteeninnauha kädessään vaasalaisten kipparina. Tuleeko tämä olemaan tuttu näky ensi kaudellakin?

- Eipä siitä ole ollut puhetta vielä. Vaasassa on varmasti monta hyvää kapteeniehdokasta, mutta tuppisuuksi en kyllä varmasti jää, vaikkei nauhaa kädessä olisikaan.

Kukko pelasi Rauman SalBassa pitkän ja vaikean kauden liigassa, joka antoi kuitenkin paljon. Vaasaan paluun suhteen odotukset - niin omat kuin joukkueen osalta - ovat maltilliset.

- Kyllähän se kokemus todella kovista peleistä oli sen lisäksi, miten hienosti minut otettiin jengiin mukaan, se mitä ensi kädessä jäi mukaan Salibandyliigasta ja Raumalta. Nyt odotan kuitenkin innolla, että pääsen aloittamaan treenaamisen SB Vaasan kanssa.

- Haluan päästä kokemaan Divarin playoffit. Urallani isoimmat tavoitteet ovat, että aion ottaa kaiken irti ja nauttia salibandysta täysin rinnoin. Keskusteluissa on käynyt ilmi, että Vaasassa on ensi kaudella jengi, joka on motivoitunut ja valmis tekemään töitä salibandyn eteen!

SB Vaasan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura Vaasa ry - logo

Salibandyseura Vaasa - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSB Vaasa hankki hyökkääjän rakkaan vihollisen riveistä

SB Vaasa hankki hyökkääjän rakkaan vihollisen riveistä

SB Vaasa on solminut pelaajasopimuksen hyökkääjä Niklas Paulin kanssa. Paul siirtyy oransseihin Blue Foxista.

Lue lisää
Valtteri Nurmi palaa SB Vaasaan

Valtteri Nurmi palaa SB Vaasaan

SB Vaasan miesten edustusjoukkue on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Valtteri Nurmen kanssa.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Mikael Aromaa jatkaa SB Vaasan maalinsuulla

Mikael Aromaa jatkaa SB Vaasan maalinsuulla

Aromaa oli viime kaudella yksi Divarin parhaista torjujista. 19 ottelun aikana runkosarjassa torjuntaprosentti oli 83,33 ja päästettyjä maaleja alle neljä per ottelu.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää